Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημερα σε όλους.Θελω να παρω μια
κουρευτικη μηχανη με την οποια να μπορω να κουρευω τα μαλλια μου στα
πλαγια παρα πολυ κοντα,να αφηνει μοναχα ενα χνουδι δηλ. δεν θελω να μπω
στο μπλεξιμο του ξυρισματος γιαυτο θελω μια μηχανη που να τα κανει να
φαινονται σαν ξυρισμα αλλα να μην ειναι ξυρισμα που λεει ο λογος,εχει να
προτεινει κανεις κατι;
Δημοσ.

αν δε σε ενοχλεί να αφήνει χνούδι τότε δεν χρειάζεσαι καμμιά πρόταση

απλά παίρνεις μια ηλεκτρική κουρευτική μηχανή και τη χρησιμοποιείς χωρίς σκάλα και στο κοντό αφού σιγουρευτείς με τα χέρια σου ότι δεν έχει κανά ελάττωμα

τα αφήνει πολύ κοντά, σχεδόν ξυρισμένα, τύπου νεοναζί, punk κτλ

καλύτερα να πάρεις μία βαριά που μπαίνει απευθείας στην πρίζα για να παίρνει ρεύμα όταν τη χρησιμοποιείς

κι όχι μια ελαφριά με μπαταρία που τη βάζεις στη πρίζα για να τη φορτίσεις και τη χρησιμοποιείς αργότερα

αυτές με μπαταρία, είναι πιο αδύναμες με αποτέλεσμα να μην κόβουν με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι 5 φορές περισσότερο χρόνο για να περάσεις μια περιοχή, επίσης συνήθως χρειάζονται 8 με 12 ώρες φόρτιση, επίσης η απόδοση της μπαταρίας θα μειώθεί εύκολα, κι επίσης αν τύχει και την χρειάζεσαι ενώ έχει αποφορτιστεί η μπαταρία την έκατσες

αλλά αν όταν λες 'μονάχα ένα χνουδί' εννοείς δέρμα τότε θέλεις ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, όχι κουρευτική

και προφανώς την πρώτη φορά πρέπει να είναι ήδη κοντά-ψιλοξυρισμένα, γιατί δεν κουρεύει αλλά ξυρίζει

δεν έχω να προτείνω συγκεκριμένο μοντέλο αλλά και στις δύο περιπτώσεις ισχύει το ότι 'πληρώνεις παίρνεις'

αλλά από την άλλη έχουν τιμολόγηση επαγγελματικών μηχανών, δλδ ειδικά οι ηλεκτρικές ξυριστικές έχουν 100άρες αν θες να πάρεις κάτι για να κάνεις τη δουλειά σου

το θέμα είναι να κάνεις έρευνα αγοράς, δλδ να βρεις μερικά καταστήματα με επαγγελματικά κουρευτικά είδη και να πάρεις μια ιδέα από τιμές και ιδέες

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον δεν τη γλυτώνω να μιλήσουμε για τρίχες στην κυριολεξία αλλά πήγαινα γυρεύοντας

τι να εννοώ ρε μεγάλε.. τόσο πολύ σε μπέρδεψα? :-) έστω..

αρχικά έγραψες 'να αφήνει μονάχα ένα χνούδι' ενώ πιο κάτω ανέφερες ξυρίσματα

ε, αυτά διαφέρουν γιατί το ξύρισμα δεν αφήνει χνούδι προφανώς παρά μόνο δέρμα

οπότε δεν ήμουν σίγουρος τι συσκευή χρειάζεσαι

αν τα ήθελες αυστηρά ξυρισμένα τότε η κουρευτική δεν κάνει γιατί θα τα αφήνει πολύ μακριά σε σχέση με ένα ξύρισμα που δεν αφήνει καθόλου τρίχωμα

αν όμως σου κάνει και το χνούδι όπως λες, δλδ χιλιοστά, σαν να είναι ξυρισμένα ημερών, τότε κάνει η κουρευτική που ζήτησες μια χαρά

αν καταλαβαίνω καλά ψάχνεις να παραγγείλεις online οπότε δεν παίζει να ψάξεις σε μαγαζιά

οπότε απλά έχε στο μυαλό σου αυτό που σου είπα δλδ ψάξε για επαγγελματικές μηχανές

κοίτα σε τι επίπεδα παίζουν οι τιμές και δες εάν υπάρχει κάποια επιλογή

δυστυχώς δεν παίζει να βρεις κάποια φθηνή που να κάνει δουλειά

εγώ έχω μια παλιά επαγγελματική γερμανική που κάνει και για βαράκι και μια καινούρια πλαστικιά με μπαταρία αλλά η δεύτερη δεν κάνει δουλειά, εκεί που τη βάζεις αλλού κουρεύει και αλλού όχι, θέλει 10 περάσματα η κάθε περιοχή και δέκα φορές να ελέγξεις που έχει αφήσει κενά

Δημοσ.

Έχω μία από lidl με 10 ευρώ και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. και αν θέλει 10 περάσματα παραπάνω (δλδ 5 λεπτά παραπάνω) ας είναι.

Δημοσ.

[link=http://www.skroutz.gr/s/89494/Panasonic-ERPA10S803.html][/link]

Εγώ προσωπικά αυτή έχω.Είναι για το καθάρισμα του σβέρκου κυρίως επειδή τα παίρνει πιο ψιλά από τις υπόλοιπες κουρευτικές.Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή της σε σχέση με τις υπόλοιπες μηχανές.

Δημοσ.

εξαρτάται πού τη χρησιμοποιεί ο καθένας και πόσο συχνά

εγώ που τη χρησιμοποιώ για κανονικό κούρεμα συχνά επί χρόνια ξέρω ότι η φθηνή δεν κάνει και για την περίπτωση του φίλου, εκτός αν είναι πολύ μικρός και τα μαλλιά του κουρεύονται για πλάκα

αν τη χρησιμοποιήσει για καθαρισμό του σβέρκου κάνει και η φθηνή

αυτή με τα 10 ευρώ για παράδειγμα πόσες ώρες φόρτιση θέλει και πόσο διαρκεί η λειτουργία της?

γιατί έχω πάρει και εγώ μία από το lidl απλά δεν την ανέφερα γιατί πολύ απλά δυο φορές μου τελείωσε η μπαταρία στη μέση του κουρέματος

αν δεν είχα την άλλη τι θα κανα, θα βγαινα έξω σαν τον τύπο από την fanta

και σίγουρα καίει παραπάνω από αυτήν του ρεύματος μακροχρόνια

ελπίζω να μην ακούγομαι σαν έμπορος της πλάκας γιατί δεν έχω καμμία σχέση και τις περισσότερες φορές που ακούω να προτείνουν overkill προϊόντα ψιλλιάζομαι ότι είναι έμποροι που θέλουν να δαγκώσουν

αλλά με την κουρευτική, όταν σε αφήσει, θα σε αφήσει πάνω στο κούρεμα..

Δημοσ.

Ναι. Αν θες να τα έχεις μόνιμα σε αυτό το μήκος σου κάνει, γιατί θα πρέπει να τα κουρεύεις μία φορά την εβδομάδα περίπου. Δε χρειάζεσαι επαγγελματική-"καλή" μηχανή για λίγα λεπτά δουλειάς την εβδομάδα. Οι επαγγελματικές είναι για να δουλεύουν καθημερινός για ώρες (για αυτό είναι και ακριβές-καλές). Το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" ισχύει παντού και πάντα αλλά σκέψου για τι το θες. Όπως είπα για τη χρήση που το θες εσύ (λίγα λεπτά την εβδομάδα) είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Ναι. Αν θες να τα έχεις μόνιμα σε αυτό το μήκος σου κάνει, γιατί θα πρέπει να τα κουρεύεις μία φορά την εβδομάδα περίπου. Δε χρειάζεσαι επαγγελματική-"καλή" μηχανή για λίγα λεπτά δουλειάς την εβδομάδα. Οι επαγγελματικές είναι για να δουλεύουν καθημερινός για ώρες (για αυτό είναι και ακριβές-καλές). Το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" ισχύει παντού και πάντα αλλά σκέψου για τι το θες. Όπως είπα για τη χρήση που το θες εσύ (λίγα λεπτά την εβδομάδα) είναι μια χαρά.

oπως ειδες στην φωτο ειναι πολυ κοντα και νομιζω οτι οσο πιο κοντα τοσο πιο δυσκολο να τα κουρεψεις.....αυτη η μηχανη του lidl εχει κεφαλή για το κουρεμα που θελω εγω? εγω τα θελω σαν του boateng για παραδειγμα

Δημοσ.

Οποιαδήποτε μηχανή χωρίς κεφαλή ή όπως αλλιώς λέγεται το ίδιο κουρεύουν. Δηλαδή άμα δε σου φτάνει αυτό και θες πιο κοντό δε γίνεται δε πα να πάρεις μηχανή με 500 ευρώ. Και στο κάτω κάτω πάρτη και άμα δεις ότι δε σου κάνει σπατάλησες 12 ευρώ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.

Δημοσ.

Καλα αυτήν τον 12€ θα είναι μεγάλη μούφα. Θα σου αφήνει κενά και το κυριότερο θα σου τραβάει τρίχες και θα σε γ@μάει στον πόνο. Εγω χρησιμοποιούσα πολυ παλια μία τέτοια για μούσι και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Πολυ μέτριο εποτέλεσμα και απίπονη διαδικασία.

Τελικά τα έσκασα κανονικά και πήρα μία καλή και σώθηκα.

Δεν υπάρχουν μόνο του 500ρικο και του 10ρικου. Απο μία μικρή εμπειρία, πιστεύω οτι θα πρέπει να κινηθείς στα 120-150€...

Δημοσ.

Πηρα πριν περιπου 3 χρονια μια μηχανη phillips η οποια ειναι κυριως για κουρεμα αλλα εγω την χρησιμοποιω και για ξυρισμα καθως στην χαμηλοτερη σκαλα αφηνει λιγο γενι το οποιο το προτιμω προφανως απο το κανονικο ξυρισμα. Την χρησιμοποιω φουλ και υστερα απο 3 χρονια η διαρκεια της μπαταριας της δεν εχει μειωθει ελαχιστα.Απλα θελει ενα 10ωρακι φορτιση και θα σου κρατησει για 1 κουρεμα και 5 ξυρισματα.Ακομα,οι λεπιδες ειναι σαν καινουριες και κουρευει τελεια.

Μην παιδευτεις με μηχανες με 15 ευρω,τουλαχιστον εγω μια κινεζικη που ειχα παρει στην αρχη χαλασε αρκετα γρηγορα.

Την ειχα παρει περιπου 30-35 ευρω και αξιζει απολυτα τα εξτρα λεφτα σε σχεση με μια no name.

Οταν γυρισω σπιτι,θα σου γραψω το μοντελο.

Καλα αυτήν τον 12€ θα είναι μεγάλη μούφα. Θα σου αφήνει κενά και το κυριότερο θα σου τραβάει τρίχες και θα σε γ@μάει στον πόνο. Εγω χρησιμοποιούσα πολυ παλια μία τέτοια για μούσι και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Πολυ μέτριο εποτέλεσμα και απίπονη διαδικασία.

Τελικά τα έσκασα κανονικά και πήρα μία καλή και σώθηκα.

Δεν υπάρχουν μόνο του 500ρικο και του 10ρικου. Απο μία μικρή εμπειρία, πιστεύω οτι θα πρέπει να κινηθείς στα 120-150€...

Κι εγω ετσι πιστευα μεχρι που πηρα αυτη την phillips. Eξαιρετικη με μονο 30-35 ευρω.

Δημοσ.

Εμένα για το μούσι έκανε 60-70€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος (κόβει γρήγορα και μαζεύει και το 60% των τριχών σε ένα εσωτερικό χώρο και δεν γίνεται εντελώς μπουρδέλο ο νιπτήρας). Εγω κουρεύομαι 2 φορές την βδομάδα (το μούσι), την έχω δύο χρόνια και την έχω φορτίσει 5 φορές max. 

Του είπα στα 120€ για μαλλί καθαρά αναλογικά... Εγω δεν κουρεύομαι μόνος μου (μαλλί) οπότε δεν ξέρω για μαλλί.

Δημοσ.

Tην βρηκα. Philips QC5130. Εν αντιθεσει με την δικια σου,η Philips κανει μπουρδελο τον νιπτηρα και την γυρω περιοχη.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...