kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα νάματε καλά παίδες! Παραθέτω 3 συνημμένα, και θάθελα να μου πείτε ποια είναι περιττά να τα απενεργοποιήσω, γιατί το pc σέρνεται. Από την αρχή που το πήρα είχε πρόβλημα. Επίσης, ενώ γράφω πχ στο word, από μόνος του ο κέρσορας πάει όπου νάναι, και συνεχίζω να γράφω πχ στη μέση της παραπάνω γραμμής, ή όπου πάει Toshiba vista ram 1gb Ευχαριστώ εκ των προτέρων
άδικος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα φίλε μου. Αν και δεν είμαι της λογικής πονά κεφάλι-κόψει κεφάλι (α) βλέποντας από τις εικόνες πως έχει πολλή δουλειά, (β) πιθανόν & να χρειάζεσαι ενδελεχή έλεγχο για κακόβουλο λογισμικό, (γ) λαμβάνοντας υπόψιν το crappy λειτουργικό, (δ) λαμβάνοντας υπόψιν και τις ικανότητες του συστήματος σου θα σου πρότεινα να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να γλιτώσεις το κόπο/χρόνο/μπελά και να απαλλαχτείς από τη συγκεκριμένη έκδοση. Κάνε μια φρέσκια εγκατάσταση W7, με τα απαραίτητα σε εσένα μονάχα προγράμματα και ένα δωρεάν καλό αντιϊκό πρόγραμμα.
z4rx07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ο άδικος έχει απόλυτο δίκιο. Πέρνα μια φρέσκια εγκατάσταση των 7, εγκατέλειψε τα απαρχαιομένα svista και εγκατέστησε μόνο τα απαραίτητα για σένα πράγματα/προγράμματα.
TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης, ενώ γράφω πχ στο word, από μόνος του ο κέρσορας πάει όπου νάναι, και συνεχίζω να γράφω πχ στη μέση της παραπάνω γραμμής, ή όπου πάει Κάπου βραχυκυκλώνει το touchpad σου,πατιέται το πληκτρολόγιο σου και ακουμπάει κάπου,κάτι τέτοιο. Με 1gb πάντα δύσκολα θα είσαι(ακόμα και με xp),είναι πάρα πολύ οριακά για να κάνεις δουλειά.
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 kai που θα τα βρώ; Απο κανένα θείο μάλλον ε; Σας ευχαριστώ και τους 2 Άδικε, φίλη είμαι
άδικος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αγαπητή φίλη, αν ακόμα καλύτερα μπορείς να δουλέψεις σε περιβάλλον διαφορετικό από windows (η να δοκιμάσεις να συνηθίσεις) θα σου πρότεινα να περάσεις κάποια δωρεάν διανομή linux. Πραγματικά θα είσαι πιο άνετα και αεράτα.
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κάπου βραχυκυκλώνει το touchpad σου,πατιέται το πληκτρολόγιο σου και ακουμπάει κάπου,κάτι τέτοιο. Με 1gb πάντα δύσκολα θα είσαι(ακόμα και με xp),είναι πάρα πολύ οριακά για να κάνεις δουλειά. ναι παλιοοοοο είναι.Και στην εκκίνση να δεις πως κολλάει...... Τόχω χαρίσει βάβαια στη μάνα μου, αλλά να της το φτιάξω..άνα δε, βάλω και utube, να δεις πανηγύρι!! Αγαπητή φίλη, αν ακόμα καλύτερα μπορείς να δουλέψεις σε περιβάλλον διαφορετικό από windows (η να δοκιμάσεις να συνηθίσεις) θα σου πρότεινα να περάσεις κάποια δωρεάν διανομή linux. Πραγματικά θα είσαι πιο άνετα και αεράτα. Θυμάμαι μούχανε δώσει linux.Είναι ελαφριά δηλαδή; όσο για το περιβάλλον, πόσο δύσκολο νάναι πιά ε;Λες;να περάσω linux δηλαδή και τέλος;
άδικος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι δύσκολο καθόλου. Μονάχα θέμα συνήθειας και τίποτα άλλο. Χαμένη δε θα βγεις. Ο,τιδήποτε άλλο από vista βάλεις πιο άνετα θα είσαι έτσι & αλλιώς. Πόσο μάλλον linuxακι. edit: Θυμήσου μόνο να έχεις αντίγραφο ασφαλείας από τα αρχεία σου γιατί θα τα χάσεις στην εγκατάσταση σ'εκείνο το διαμέρισμα. Και δες αυτό που είπε ο TheELF για το touchpad/keyboard ύστερα.
TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Είναι και ελαφριές και εύκολες και το καλύτερο , μπορείς να της δοκιμάσεις από usb μέχρι να βρεις αυτήν που σε(την μάνα σου) βολεύει καλύτερα. Αν έχεις κάνα usb δοκίμασε με αυτό,Y.U.M.I ,μπορείς να πάρεις ιδέες για διανομές και να της περάσεις στο usb. Δες για διανομές με lxde αφού είναι οι ποιο ελαφριές για παλιά συστήματα(κάρτες γραφικών).
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Είναι και ελαφριές και εύκολες και το καλύτερο , μπορείς να της δοκιμάσεις από usb μέχρι να βρεις αυτήν που σε(την μάνα σου) βολεύει καλύτερα. Αν έχεις κάνα usb δοκίμασε με αυτό,Y.U.M.I ,μπορείς να πάρεις ιδέες για διανομές και να της περάσεις στο usb. Δες για διανομές με lxde αφού είναι οι ποιο ελαφριές για παλιά συστήματα(κάρτες γραφικών). οπα οπα.Τι είναι το YUMI;Μη μιλάς και πολύ άνετα, δεν είμαι του επιπέδου σας χιχιιιιιιι
TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Προγραμματάκι είναι,αν το κατέβαζες θα καταλάβαινες,σου επιτρέπει να κατεβάσεις διάφορες διανομές linux και να της περάσεις σε ένα usb,αν κάνεις εκκίνηση τον Η/Υ από αυτό το usb θα σου βγάλει μια λίστα μέσα από μενού για να διαλέξεις μια από αυτές,έτσι μπορείς εύκολα να τεστάρεις κάποιες διανομές για να δείτε αν σας βολεύουν ή όχι. 1
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Α!! πολύ καλό.Ωραία θα το κάνω το απόγευμα, γιατί φεύγω Ευχαριστώ πάρα πολύ , παιδιά καλημέρα μας. Άμα έχω κανα κόλλημα, θα σας ξαναχτυπήσω την πόρτα, να ανοίξετε
ninos30 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Κατά βάση θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες, αφού οι διανομές Linux έχουν εξελιχθεί κατά πολύ. Θα σου έλεγα να επιλέξεις τα Ubuntu, όχι γιατί είναι τα πιο καλά/γρήγορα/όμορφα (που μάλλον δεν είναι κανένα από τα τρία), αλλά γιατί είναι τα πιο διαδεδομένα και έχουν πολύ καλό support και forums όπου μπορείς να βρεις πραγματικά απαντήσεις σε όλες σου τις απορίες -> LINK ΑΛΛΑ, επειδή ανέφερες την μητέρα σου, έχω τους ενδοιασμούς μου. Όσο μεγαλώνουμε έχουμε την τάση να μην θέλουμε να μάθουμε νέα πράγματα και οτιδήποτε νέο να μας φαίνεται βουνό (και να γκρινιάζουμε ). Βέβαια όπως πάρα πολύ σωστά αναφέρθηκε, οι περισσότερες από τις διανομές έχουν δοκιμαστικές εκδόσεις (χωρίς εγκατάσταση) οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις πχ UBUNTU Live-CD To laptop σου όμως δεν είναι και τόσο αδύναμο αφού έχει διπύρνο επεξεργαστή έστω και παλιότερης γενιάς. Βάζοντας άλλο 1 GB RAM θα πετάει με Win7 (αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά θα είναι). Κι όσον αφορά τον κέρσορα, πάλι καλά στα είπαν οι από πάνω. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις από Control Panel -> Device Manager το Touchpad να δεις αν όντως ευθύνεται αυτό. Και αν όντως είναι, θα πρέπει μάλλον να χρησιμοποιείς ένα mouse από εδώ και πέρα αφού δεν ξέρω αν συμφέρει να το επισκευάσεις...
kyriakh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μα λέω κι εγώ τι σχέση έχει....... Βρε παιδιά, με το mouse δουλεύω, και πληκτρολογώ το κείμενο, και καθώς πατάω τη μισή λέξη, για την υπόλοιπη πάει από μόνο του όπου γουστάρει εκείνη τη μέρα. Θέμα λυτουργικού δε πρέπει νάναι;
άδικος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Θέμα λυτουργικού δε πρέπει νάναι; Γι'αυτό σου είπα να το ελέγξεις αφού περάσεις το νέο λειτουργικό. Αλλά πολύ πιθανό να είναι αυτό ακριβώς που ανέφερε ο TheELF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα