Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για παιχνίδι stealth


vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι λατρης των παιχνιδιων stealth.Και οπως διπαιστωνω δεν ειμαι ο μονος.Καθημερινα διαβαζω σε forum δηλωσεις Gamers οι οποιοι λενε ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα.Οτι δηλαδη λατρευουν αυτο το ειδος παιχνιδιου.Επιπλεον εκφραζουν-οπως κι εγω- τη δυσαρεσκεια τους οτι τετοια βιντεοπαιχνιδια λειπουν κυριολεκτικα απο την παγκοσμια videogaming αγορα.Και φυσικα εννοω οτι ακομα και τα τελευταια χρονια που η βιομηχανια των βιντεοπαιχνιδιων ανθει και κανει θαυματα παρεχοντας χιλιαδες επιλογες στους gamers αυτο το ειδος του stealth σπανιζει.Κι ενω για παραδειγμα το να βρεις ενα καλο first person shooter ειναι πανευκολο το ειδος του παιχνιδιου που λεει ο τιτλος (μα ενας καλος τιτλος) λειπει .Και αυτο αν το σκεφτεις ειναι λιγο περιεργο γιατι το 2013 που ο αριθμος των games σε κονσολες η υπολογιστη ανερχεται σε χιλιαδες τα stealth παιχνιδια που οπως αποδεδειγμενα πλεον φαινεται στο διαδικτυο ενδιαφερουν πολυ κοσμο ειναι ελαχιστα.

 Εννοειται φυσικα οτι εχω παιξει και εχω τερματισει τα καλυτερα στο ειδος

-Ολη τη σειρα splinter cell με το τελευταιο (conviction)να ειναι απιστευτο.

-ΗΙΤΜΑΝ absolution -τρομερο.

-Ghost recon future soldier υπεροχο.

 

Ισως να ξεχναω καποιο.

Υπαρχουν βεβαια ψιλοαρκετα τα οποια εχουν στοιχεια stealth αλλα οπως διαπιστωσα δεν ειναι αυτο ακριβω που ψαχνει καποιος stelath-lover.ΕΙναι σα να θελεις να παιξεις shoot emup παιχνιδι και να παιζεις καποιο στο οποιο ο πρωταγωνιστης του παιχνιδιου παιρνει οπλο στα χερια του καθε 2-3 πιστες.

 

Μερκα που μαλλον με απογοητευσαν ειναι τα

Deus ex human revolution -Ξεκιναει καταπληκτικα προιδεαζοντας σε οτι προκειται για καταπληκτικο τιτλο .Στη συνεχεια ομως κατανταει να ψαχνεις το που πρεπει να πας επι 2-3 πιστες και οταν φτανεις εκει τελικα να συναντας καποιον που πρεπει να σου πει απλα κατι .Κυριολεκτικα απο καποιο σημειο και μετα ψαχνω τους "κακους" με το μικροσκοπιο.

The chronicles of riddick.Ιδια κατηγορια περιπου.Εχεις μεν την επιλογη stealth αλλα εχεις και ενα οπλο το οποιο μπορεις να το χρησιμοποιησεις οποτε θελεις και να  προχωρησεις παρακατω στο παιχνιδι.

 

Στις φιλοτιμες προσπαθειες ανηκει το velvet assassin ενω οσο και να σας φαινεται περιεργο ειναι αρκετα ικανοποιητικο το psison break the conspiracy το οποιο το gamespot του δινει βαθμολογια 2.5 αν δε κανω λαθος αλλα προσωπικα θεωρω οτι βλεπεται για να μη μιλησω για παραπανω.

 

Αυτοι ειναι οι τιτλοι που εχω παιξει (ΣΙΓΟΥΡΑ ξεχναω καποιον).Περιμενω τις δικες σας απαντησεις και τις δικες σας προτασεις για τιτλους που ενδεχομενως να αξιζουν και   να μην εχω δει.

 

Ευχαρισω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιξε ενα dishonored σε stealth , δεν ειναι υποχρεωτικο να το παιξεις ετσι (για να πιασουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο κοινο),  αλλα αν το παιξεις ετσι ειναι πολυ πιο ωραιο και ενδιαφερον σαν παιχνιδι και σε "αποζημιωνει" αν σου αρεσει αυτου του ειδους το gameplay και διαρκει και αρκετα περισσοτερο το παιχνιδι 

 

και πλεον με τη μοδα που επικρατει (call of duty, battlefield ντου και ξυλο.. ), αυτη η προσεγγιση ειναι η καλυτερη δυνατη για να τους ικανοποιησει ολους και για να γινουν οσο το δυνατον περισσοτερες πωλησεις 

 

πχ εσενα σου αρεσε το hitman , το ιδιο κι εμενα (ηταν απο τα αγαπημενα μου περσινα παιχνιδια), ομως σε πολλους δεν αρεσε καθολου και ξερω και ατομα που το παρατησαν γιατι ηταν οπως ηταν 

 

οποτε πιστευω οτι η προσεγγιση του dishonored περα απο ευχαριστη εκπληξη (γιατι οταν ξεκινησα να το παιζω νομιζα οτι θα ηταν καθαρο shooter , ομως με "οδηγησε" -οχι υποχρεωτικα οπως ειπα πριν- να το παιξω σαν stealth και αυτο εκανα γιατι αυτο προτιμουσα)  ειναι ισως και η πιο βιωσιμη λυση για να συνεχισουμε να βλεπουμε stealth τιτλους 

 

δοκιμασε το και πες μας  την αποψη σου , γιατι πιστευω οτι εχω δικιο πανω σε αυτο το θεμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Hitman και το Dishonored και εγώ τα βρήκα πολύ καλά. Όσο για τα Splinter Cell, το Conviction παραήταν action κατά τη γνώμη μου σε σχέση με τα παλαιότερα. Ελπίζω το Blacklist να είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα.

 

Επίσης μου άρεσε και το Mark of the Ninja και προτείνω να το δεις. Τα Assassins Creed έχουν κάποια stealth στοιχεία αλλά όσο πάει και τα μειώνουν αν κρίνω και από το 3.

 

Η αλήθεια είναι πάντως πως είναι λίγες οι επιλογές για stealth (δυστυχώς) στις ημέρες μας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμένουμε για την επόμενη χρονιά και ένα από τα πρωτοπόρα  stealth παιχνίδια το Thief 4

δεν ξέρω αν έχεις παίξει τα προηγούμενα 3, βέβαια θα σου φανούνε λίγο ξεπερασμένα για τα σημερινά δεδομένα

όμως αξίζει για  την ιστορία και μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η βάζεις να παίξεις κάνα Chaos Theory να θυμηθείς τι είναι stealth, γιατί το είδος ατόφιο είναι σχεδόν νεκρό. Ακόμα και το Thief 4 που άμα βγει ποτε, θα είναι action/stealth. Επίσης το Watch Dogs δεν φαίνεται να είναι καθόλου stealth, η τουλάχιστον όσο ήταν και το πρώτο Assassins Creed.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καθαρο stealth τωρα πια πολυ δυσκολα.το thief το νεο θα εχει και classic mode λενε για να ειναι οπως τα παλια παιχνιδια.οσο ποιο πολυ  stealth γινεται..αυτο νομιζω οτι ειναι το σωστο τωρα πια.βγαζεις ενα game που μπορει ο αλλος η να το παιξει ψευτο stealth ή να εχει τη πραγματικη εμπειρια.ο καθενς διαλεγει το mode που θελει.ετσι ειναι ολοι χαρουμενοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιστρεφω μετα απο μερες στο post που ανοιξα.Εψαχνα στο google για stealth παιχνιδια και ανακαλυψα οτι και το Ολοκαινουριο crysis 3 μπορει να παιχτει σαν stealth (και μαλιστα πολυ επιτυχημενα).Η electronic arts το αφηνει στην κριση του καθε παικτη το πως θελει να παιξει το παιχνιδι και μαλιστα διαβασα μια δηλωσγ των κατασκευαστων του παιχνιδιου οι οποιοι ειπαν πως ο παικτης μπορει να τερματισει το παιχνιδι χωρις να χρησιμοποιησει ουτε μια σφαιρα.Αυτο παιζω τωρα.Παρα πολυ καλο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...