nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Θα ήθελα να γράψει ο καθένας μας ξεχωριστά για φοβίες που έχει και να γράψει και δυο λόγια για αυτές. Οχι τύπου φοβάμαι το αβέβαιο μέλλον και οτι δεν θα έχουμε λεφτά κλπ αλλά πχ για την θάλασσα , το σκοτάδι , τους σκύλους, φαντάσματα , κλόουν κλπ.Εγώ μικρός φοβόμουν το σκοτάδι γιατι έβλεπα διάφορα περίεργα πράγματα λόγο της μεγάλης φαντασίας μου σαν πιτσιρίκι και απο πάντα φοβάμαι τους καρχαρίες γιατι μου έχει κολλήσει οτι θα πεθάνω απο επίθεση καρχαρία .Μικρός οταν πήγαινα τουαλέτα σκεφτόμουν οτι θα βγει ενας καρχαρίας και θα με φάει απο την χέστρα η οτι θα σπάσει το πάτωμα που πατούσα και θα έπεφτα σε ενα ωκεανό με καρχαρίες ή οτι σπάει ξαφνικά ο τοίχος του δωματίου μου και ορμάει μέσα ενας γιγάντιος καρχαρίας και με τρώει . Αφτά τα "έβλεπα" στο μυαλό μου σαν εικόνες.Οποτε πάω στην θάλασσα μου κολάει η ιδέα οτι μέσα στο νερό υπάρχει ενας τεράστιος καρχαρίας (megalodon) και οτι θα με φάει .δεν έχω καταλάβει απο πού πηγάζει αυτός ο φόβος γιατι ακόμα πολυ μικρός που δεν είχα δει ταινίες οπως το jaws κλπ είχα αυτή την φοβία .Ενα βράδυ που πάει με την παρέα μου σε ενα party και είχα πιει αρκετό αλκοόλ σταμάτησα σε ενα περίπτερο όπως φεύγαμε να πάρω χαρτάκια και νόμιζα για μια στιγμή οτι το κεφάλι του περιπτερά είναι κεφάλι καρχαρία :ph34r:περιμένω να ακούσω και για εσάς
darktraitor Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πολλή νταφου φίλε χαχαχαχαχαχαχα anyways εγω φοβόμουν τις κούκλες παντα απο μικρος επειδή έβλεπα τον τσακι και τα έκανα πάνω μου ακόμα και τώρα φοβάμαι να δώσει το dead silence αν και θέλω xD στο σκοτάδι νόμιζα οτι οι κούκλες ζωντανεύουν και με κοιτάνε απειλητικά οτι θα με σκοτώσουν γαμημενε τσακι xD αυτά απο εμένα Sent from my iPod touch using Insomnia
maxdore217 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 από τότε που είδα μια ταινία με πρόβατα την έχω ακούσει : άστα να πάνε !!! χιουμοράκι νομίζω ότι μεγάλος φόβος είναι το ο θάνατος δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι άλλο γιατί κανένας δεν σκέφτεται ότι θα αρρωστήσει στα καλά του καθουμένου.
xpapias Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Νίκο δε ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ψάξου εδώ για πιθανές εξηγήσεις. 2
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Νικος για ενα διαστημα κοψε τα χαπια που παιρνεις ο γιατρος σου σε εκμεταλευεται μου φαινεται. Πλακιτσα. Εγω πιο πολυ τα σιχαινομαι παρα φοβαμαι. Τις μεγαλες αραχνες και τα φιδια. 1
bnvdarklord Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγω πιο πολυ σιχαινομαι παρα φοβαμαι. Aν γίνει κανας γερός σεισμός σιχαίνεσαι;
Liverpool89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Aν γίνει κανας γερός σεισμός σιχαίνεσαι; το διωρθωσα...ξεχασα να βαλω 'τα σιχαινομαι'.. 1
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Φοβαμαι οτι καποια ημερα μπορει να εκλειψουν τετοιου ειδους θεματα Επισης εχω την Φοβια του dean koontz 1
marlapotis73 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι φοβάμαι τους γκέουλες. Όχι μη μου τον φορμάρουνε (έχω πουροκόφτη στη σούφρα),αλλά φοβάμαι τη κλίκα τους,τα πουστριλίκια τους,το κρύψιμό τους πίσω από κοινωνικές μηχανικές. Έχουν παρεισφρύσει παντού. Υ.Γ.Όχι στις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες,μη μπερδευτούμε,όλοι έχουν δικαίωμα στη διάθεση του σώματός τους κατα το δοκούν,αλλά στη πούστικη συμπεριφορά τους,ξέρουμε τι λέμε,σωστά;
deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Aν γίνει κανας γερός σεισμός σιχαίνεσαι; Εγώ πάντως δε δίνω φράγκο! Στα σχεδόν 45 χρόνια τής ζωής μου, τόσο στην Ελλάδα όσο κι εδώ που βρίσκομαι τώρα, έχω ζήσει αρκετούς και αρκετά ισχυρούς. Όλοι δε, με βρήκαν μέσα σε σπίτι. Το μόνο που έκανα ήταν χαβαλές, κοιτάζοντας από το παράθυρο τους πανικόβλητους που μαζεύονταν στις πλατείες. Στον τελευταίο που έγινε εδώ πριν από κάνα τρίμηνο, είχα φρικάρει όλη την πολυκατοικία. Είχαν μαζευτεί όλοι οι ένοικοι έξω από το σπίτι, μου φώναζαν να βγω, κι εγώ τους απαντούσα ότι δεν έχω χρόνο, διότι έχω πολλά DVD ακόμα να γράψω... 2
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ο σεισμός είναι κακό πράγμα δεν παίζουμε με τέτοια λόγια. Του 1978 ήμουν 3 ετων και είχαμε μεινει σε αντισκηνο κάνα 5μηνο. Φρικη απλά. Να μας φυλάει ο θεός μάγκες απο σεισμούς. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) παντως έχει να γίνει δυνατός σεισμός στην Ελλάδα αρκετά χρόνια.και συμφωνα με τα στατιστικά ευχομαι να μην γίνει ωπα διόρθωση! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2013 από BLuE_PaNtHeR
REDODIN7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Τον θανατο φυσικα επισης το υψος και τους καθρεφτες
Vairas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 <p>παντως έχει να γίνει δυνατός σεισμός στην Ελλάδα αρκετά χρόνια.και συμφωνα με τα στατιστικά ευχομαι να γίνει</p> Γιατί το εύχεσαι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα