Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται!σκεφτηκα να παρω στη γυναικα μου μια πολυκαφετιερα αλλα να βγαζει και φιλτρου(γαλλικο)ποια μου προτεινετε(dolce gusto,tassimo,nespresso κ.τ.λ)?

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας..

Στην σύζυγο σου θα την κάνεις δώρο κάτι κοινό(που θα χρησιμοποίησεις κ εσυ) κ ουδέτερο;;;

Λάθος

Αυτό δεν είναι προσωπικό δώρο

Προτάσεις;

Αναλόγως το budget σου πχ

Ένα τριήμερο κάπου για δύο κ να διαλέξει όποιον-όποια θέλει να πάει

Μία συνδρομή σε γυμναστήριο-σολαριουμ-spa

και χίλια δύο άλλα

Εσυ ξέρεις τα γούστα της κ κάνε κάτι που θα το χρησιμοποιήσει μόνο αυτή...

Δεν θέλω να πω περισσότερα,αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Δημοσ.

Και εγώ διαφωνώ για τέτοιο δώρο στη σύζυγο. Αλλά anyway, εγώ θα έπαιρνα ξεχωριστή εσπρεσσομηχανή. Αυτές οι όλα σε 1 κάνουν τα πάντα μεν αλλά απο γεύση μηδεν... Αλλο να παίρνεις τον φρεσκοτριμμένο εσπρέσσο απο το καφεκοπτείο και άλλο η κάψουλα...

Δημοσ.

Και εγώ διαφωνώ για τέτοιο δώρο στη σύζυγο. Αλλά anyway, εγώ θα έπαιρνα ξεχωριστή εσπρεσσομηχανή. Αυτές οι όλα σε 1 κάνουν τα πάντα μεν αλλά απο γεύση μηδεν... Αλλο να παίρνεις τον φρεσκοτριμμένο εσπρέσσο απο το καφεκοπτείο και άλλο η κάψουλα...

Στης καφετιέρες χωρίς κάψουλες συμφωνώ και εγώ.

Μπορείς να πάρεις μια KRUPS με ενσωματωμένη φίλτρου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, πείτε πρώτα για την πολυκαφετιέρα και μετά του λέτε και πως να πηδάει τη γυναίκα του.

σ'αυτο δεν θελω βοηθεια,μπορεις να ρωτησεις και τη δικια σου για να στο επιβεβαιωσει...

• Like 1
Δημοσ.

σ'αυτο δεν θελω βοηθεια,μπορεις να ρωτησεις και τη δικια σου για να στο επιβεβαιωσει...

Μη θίγεσαι ρε μαν, δεν κατάλαβες το νόημα της ατάκας του.

Επί του θέματος, η tassimo είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας..

Στην σύζυγο σου θα την κάνεις δώρο κάτι κοινό(που θα χρησιμοποίησεις κ εσυ) κ ουδέτερο;;;

Λάθος

Αυτό δεν είναι προσωπικό δώρο

Προτάσεις;

Αναλόγως το budget σου πχ

Ένα τριήμερο κάπου για δύο κ να διαλέξει όποιον-όποια θέλει να πάει

Μία συνδρομή σε γυμναστήριο-σολαριουμ-spa

και χίλια δύο άλλα

Εσυ ξέρεις τα γούστα της κ κάνε κάτι που θα το χρησιμοποιήσει μόνο αυτή...

Δεν θέλω να πω περισσότερα,αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ...

κατσε εγω πχ θελω μια νεα τηλεοραση αμα μου τη παρει καποιος θα τη βαλω στο σαλονι και θα βλεπουν και αλλοι απο τη σουπερ ντουπερ τηλεοραση μου.αλλα θα ειναι δικια μου και εγω θα εχω τη κυρια χρηση.το ιδιο παιζει και με τη καφετερια..αα και ποτε ,ποτε,ΠΟΤΕ δεν αγοραζουμε συνδρομη για γυμναστηριο σε γυναικα.μια ημερα σε σπα ναι οκ αλλα καθαρα γυμναστηριο εκτος αν γνωριζεις απο πρωτο χερι οτι το θελει απεγνωσμενα.

οσο για καφετερια προσωπικα εχω μονο νεσπρεσσο και μονο για αυτη μπορω να πω και δεν φτιαχνει φιλτρου.παρε τη γυναικα σου απο το χερακι πηγαινετε σε κανα media markt κανα σαββατο ολο και καποιο προμο θα εχει.πιειτε κανα τσαμπε καφεδακι και αφοτου ενημερωθειτε πες της:"αγαπη τσιμπα οποια θες εγω πλερωνω."

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...