SOADNICK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 και να είναι λέει ο γείτονας, πουλ πάρτυ κτλ εε, λαθος topic
YiN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Απ'ό,τι είδα θες να κάνει και καφέ φίλτρου, ιδού λοιπόν και δε ξοδεύεις και τα κέρατα σου για κάψουλες. Κατατά μην πηδάς τη γυναίκα του λούσι, κρίμα είναι παντρεμένοι άνθρωποι. 2
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Έχει αυτός ο άνθρωπός γυναίκα;;; Τι γίνεται στον κόσμο ρε γμτ.... Και που 'σαι ακομα....
Gtr34 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εχω ακουσει οτι αυτες οι μηχανες χαλανε σχετικα ευκολα ισχυει;
mary Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Απ'ό,τι είδα θες να κάνει και καφέ φίλτρου, ιδού λοιπόν και δε ξοδεύεις και τα κέρατα σου για κάψουλες. Την ψιλο-κραζουν στο σκρουτζ ομως....
YiN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 mary εγώ την πήρα πρόσφατα και είναι μια χαρά. Έψαχνα διπλή καφετιέρα (εσπρεσσο-γαλλικό) με δικό της φίλτρο και 15+ bar. Η συγκεκριμένη έχει 19 bar - η μόνη σε αυτές τις τιμές με τόσα, ο γαλλικός της είναι μια χαρά, ο εσπρέσσο ακόμα καλύτερος.
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 mary εγώ την πήρα πρόσφατα και είναι μια χαρά. Έψαχνα διπλή καφετιέρα (εσπρεσσο-γαλλικό) με δικό της φίλτρο και 15+ bar. Η συγκεκριμένη έχει 19 bar - η μόνη σε αυτές τις τιμές με τόσα, ο γαλλικός της είναι μια χαρά, ο εσπρέσσο ακόμα καλύτερος. εδινε κανα ποτηρι δωρο ή τζαμπα την πηρες?
leonidasgr2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αδερφέ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ TASSIMO !!! Την έχω εγώ κ κατέληξε να είναι στο ντουλάπι ! χρησιμοποιεί μόνο jacobs καψουλες κ οι καφέδες είναι αθλιοι ! ΣΣ: οι καφέδες που βλέπεις στις φωτογραφίες τους είναι αγορασμενοι απο καφετερειες ... κ αν αγοράσεις απο το ιντερνετ ακόμα χειρότεροι ! (αυτός είναι κ ο λόγος που πωλούνται μόνο στο εξωτερικό οι αλλοι καφέδες) η σοκολάτα έχει μυρωδια πλαστικού σωλήνα! Κάνει μόνο αν θες να φτιάχνεις Γαλλικό ή τσάι. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Θα αγοράσεις μια καφετιέρα που να μπορείς να βάλεις ότι αλεσμένο καφέ θες !!! buondi , illΥ klp ... να μην σε περιορίζει με κάψουλες κ μπούρδες .... Η μηχανή πιο πάνω π βγάζει γαλλικό κ εσπρεσο , καπουτσίνο (με αλεσμένο καφέ ) της επιλογής σ πρεπει να είναι καλή ! προτείνω να παρεις κάτι τέτοιο ... Σε γενικές γραμμές να παρεις καφετιέρα αν όντος θα φτιάχνετε καφέ -κάθε μέρα- αλλιώς θα μείνει στο ντουλάπι ! προσωπικά προτιμώ να φτιάχνω καφέ απο σακουλάκια νεσκαφε καπουτσίνο κλπ . αν θα λειτουργείς σε βάθος χρόνου όπως εγώ , απλά επέλεξε αλλο δώρο ... ίσως ένα γεύμα σε παραθαλάσσιο εστιατόριο κ μια κολόνια δώρο ... 2
leonidas_fs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αδερφέ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ TASSIMO !!! Την έχω εγώ κ κατέληξε να είναι στο ντουλάπι ! χρησιμοποιεί μόνο jacobs καψουλες κ οι καφέδες είναι αθλιοι ! ΣΣ: οι καφέδες που βλέπεις στις φωτογραφίες τους είναι αγορασμενοι απο καφετερειες ... κ αν αγοράσεις απο το ιντερνετ ακόμα χειρότεροι ! (αυτός είναι κ ο λόγος που πωλούνται μόνο στο εξωτερικό οι αλλοι καφέδες) η σοκολάτα έχει μυρωδια πλαστικού σωλήνα! Κάνει μόνο αν θες να φτιάχνεις Γαλλικό ή τσάι. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Θα αγοράσεις μια καφετιέρα που να μπορείς να βάλεις ότι αλεσμένο καφέ θες !!! buondi , illΥ klp ... να μην σε περιορίζει με κάψουλες κ μπούρδες .... Η μηχανή πιο πάνω π βγάζει γαλλικό κ εσπρεσο , καπουτσίνο (με αλεσμένο καφέ ) της επιλογής σ πρεπει να είναι καλή ! προτείνω να παρεις κάτι τέτοιο ... Σε γενικές γραμμές να παρεις καφετιέρα αν όντος θα φτιάχνετε καφέ -κάθε μέρα- αλλιώς θα μείνει στο ντουλάπι ! προσωπικά προτιμώ να φτιάχνω καφέ απο σακουλάκια νεσκαφε καπουτσίνο κλπ . αν θα λειτουργείς σε βάθος χρόνου όπως εγώ , απλά επέλεξε αλλο δώρο ... ίσως ένα γεύμα σε παραθαλάσσιο εστιατόριο κ μια κολόνια δώρο ... Συμφωνω απολυτως! Και η δικια μου η τασσιμο ντουλαπι κατεληξε....Επειδη ειναι σε καψουλα, σχεδον τα παντα εχουν μυρωδια πλαστικου...
kfyros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 απ' ότι ξέρω καμία από αυτές που πρότεινες δεν φτιάχνει φίλτρου. κι εγώ τείνω σε κανονικές καφετιέρες και όχι με κάψουλες. έχουμε πάρει τη dolce gusto στο γραφείο, και μόνο ο ζεστός εσπρέσσο πίνεται.οι υπόλοιπες γεύσεις είναι ζεσταμένα σκ.... το γάλα που δίνουν για τον καπουτσίνο δεν ξέρω από τι ζώο (ή μηχάνημα) έχει βγει. ο δε καπουτσίνο φρέντο, είναι πραγματικά εμετικός. χρησιμοποιήσαμε τις κάψουλες για ζεστό ρόφημα.. συν ότι βγαίνουν πανάκριβες οι κάψουλες. για καπουτσίνο θες δύο δηλαδή όσο θα τον έπαιρνες και από ένα Γρηγόρη σχεδόν. γούστα είναι αυτά όμως.
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ντρέπομαι, αλλα μπορείς να της πάρεις και το χιλιοδοκιμασμενο: ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα δονητή. Sent from my iPhone using Insomnia
panosno1com Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Απ'ό,τι είδα θες να κάνει και καφέ φίλτρου, ιδού λοιπόν και δε ξοδεύεις και τα κέρατα σου για κάψουλες. Κατατά μην πηδάς τη γυναίκα του λούσι, κρίμα είναι παντρεμένοι άνθρωποι. ερωτηση newbie : Μπορεις να βαζεις καφε τον οποιο μπορεις να αγορασεις χύμα απο καφεπωλειο ;
YiN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Βεβαίως. Στο καφεκοπτείο μπορείς να ζητήσεις και εσπρέσσο και γαλλικό. 1
SOADNICK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ντρέπομαι, αλλα μπορείς να της πάρεις και το χιλιοδοκιμασμενο: ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα δονητή. Sent from my iPhone using Insomnia Παντοφλες, μην τις ξεχναμε!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 η σοκολάτα έχει μυρωδια πλαστικού σωλήνα! Το ίδιο άρωμα έχει και ο espresso της. ερωτηση newbie : Μπορεις να βαζεις καφε τον οποιο μπορεις να αγορασεις χύμα απο καφεπωλειο ; Φυσικά, και απλά τα σπάει! αν είσαι και πολύ μερακλής αγοράζεις τους κόκκους και μηχάνημα να τους τρίβεις μόνος σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα