maggle Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 για καμια μονο εσπρεσσο,καπουτσινο χωρις φιλτρου δλδ εχει κανεις πρωσοπικη εμπειρια?
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω, αλλά είναι παλιό μοντέλο, είναι αυτή εδώ. Ο μόνος λόγος που το αναφέρω είναι επειδή την έχω χρόνια και δουλεύει τέλεια (αρκεί να καθαρίζεις συχνά τα "φίλτρα") οπότε ίσως αυτό αποτελεί καλή ένδειξη για τις AEG γενικότερα. Η δική μου είναι η AE120 και χρόνια τώρα κάνει τέλειο καπουτσίνο, εσπρέσσο, φρέντο κτλ.
pinwkolwnies Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σαν τη Senseo καμία. Μέχρι και τρία τσιγάρα μπορεί να προκάμει κάποιος (εγώ όχι πιά) να κάνει,μέχρι να φανεί καφές απ' τον αφρό! Δεν θέλει να φύγει ο πούστης,ακόμα κι όταν τελειώνει η τελευταία τζουρίτσα,αυτός (ο αφρός που λέγαμε) απεγνωσμένα γατζώνεται απ' τα τοιχώματα της κούπας... Το μόνο κακό είναι πως αν δοκιμάσεις απ' αυτόνα,μετά θα ψάχνεις το χαμένο σου παράδεισο στα amazon και στα Ολανδέζικα ησόπια για ποικιλίες και γεύσεις.
wizzy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εκτός από αυτές που ανέφεραν η Yin και ο Lucifer, υπάρχουν κι άλλες που δεν παίρνουν κάψουλες, αλλά κανονικό καφέ από καφεκοπτείο, εκεί γύρω στα €100-150; Α! ενδιαφέρομαι πιο πολύ για δυνατότητα παραγωγής espresso/φίλτρου, όχι τόσο για πολυκαφετιέρα. Edit (use the search, Luke): Αναφέρονται και κάποιες εδώ. Αυτή και αυτή, τι λένε, έχει κάποιος σχετική εμπειρία χρήσης;
leonidasgr2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ρε φίλε τελικά τι έκανες ; έχει περάσει ενας μήνας ! πηρες το δώρο ή το ξέχασε η γυναίκα τελείως κ την έβγαλες λάδι ; ; ;
noob Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 ρε φίλε τελικά τι έκανες ; έχει περάσει ενας μήνας ! πηρες το δώρο ή το ξέχασε η γυναίκα τελείως κ την έβγαλες λάδι ; ; ; Τώρα αν σου πω ότι με αυτή την απορία ξύπνησα?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα