tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως πρέπει να είναι το πιο derailed topic εβερ Πείραμα του hal για το πόσο μπορούμε να παρεκτραπούμε σε θέμα με πολιτικά είναι, δεν εξηγείται αλλιώς εσύ παράλληλα συνεχίζεις να μην λες τίποτα... είσαι σαν αυτούς που πιστεύουνε στα συστήματα πυραμίδας και τα ακολουθούνε χωρίς να τους νοιάζει αν ισχύει το μοντέλο τους φτάνει απλά το αποτέλεσμα.. Έχω πει πολλά εδώ και 20+ σελίδες. Με το να πετάς άκυρα δεν βελτιώνεις τη θέση σου.
The_Colonel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως πρέπει να είναι το πιο derailed topic εβερ έχω δει και πολύ χειρότερα εδώ μέσα Πείραμα του hal για το πόσο μπορούμε να παρεκτραπούμε σε θέμα με πολιτικά είναι, δεν εξηγείται αλλιώς Έχω πει πολλά εδώ και 20+ σελίδες. Με το να πετάς άκυρα δεν βελτιώνεις τη θέση σου. ναι έχεις πει ας πούμε πως οι χρυσαυγίτες σκέφτονται κάπως έτσι phase 1 σκοτώνουμε τον killah phase 2 .... phase 3 βγαίνουμε πρώτο κόμμα...
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ^ "σκέφτονται" ; Τραβηγμένο αλλά καλό! 3
The_Colonel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ^ "σκέφτονται" ; Τραβηγμένο αλλά καλό! σίγουρα σκέφτονται κλάσεις παραπάνω από το αντίπαλον δέος τους τους ακροαριστερούς
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε Deesnider, στοιχεία υπάρχουν πολλά (επώνυμες καταθέσεις της γυναίκας του δολοφόνου, μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν στο φονικό) για να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα, σίγουρα όχι όμως ατράνταχτες αποδείξεις (όπως π.χ. τα τηλεφωνήματα πριν το φονικό). Το τι ακριβώς συνέβη θα μας το πει η δικαιοσύνη, ή ότι τέλος πάντων υπάρχει σε εκείνη την χώρα. Τέτοιας βαρύτητας «στοιχεία» φίλε μου, υπάρχουν αντίστοιχα και για το συμβάν τής marfin (επώνυμες καταθέσεις, μαρτυρίες παρόντων...) Το θέμα είναι, πως και υπό ποιο πρίσμα αξιολογεί ο καθένας, τόσο τα μεν (πρόσφατη δολοφονία), όσο και τα δε (υπόθεση marfin). Τι εννοώ; Αυτοί που υποστηρίζουν το γενικότερο μπάχαλο, τονίζουν τις καταθέσεις και μαρτυρίες, αυτών πού είπαν ότι «τη φωτιά την έβαλαν ασφαλίτες». Αυτό τους βολεύει, αυτό λένε. Το ποιοι ήταν αυτοί που το είπαν και - κυρίως - το πως το διαπίστωσαν, πέφτει σε δεύτερη μοίρα. Οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες δε, αυτών που είπαν ότι «είδαν κουκουλοφόρους να καίνε τη marfin», χωρίς να κάνουν λόγο συγκεκριμένα για ασφαλίτες, αγνοούνται και θάβονται. Αντίστοιχα, αυτοί που αντιτίθενται στο γενικότερο μπάχαλο, φέρνουν μπροστά τις «άλλες» καταθέσεις και μαρτυρίες. Υπάρχουν και οι άλλοι, βέβαια, στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου: Αυτοί που, πριν καταδικάσουν και αποδώσουν με βεβαιότητα ευθύνες, περιμένουν αυτές ακριβώς τις ατράνταχτες αποδείξεις, στις οποίες κι εσύ ο ίδιος αναφέρεσαι. Λέω δε ξανά: Οι πολιτικές πεποιθήσεις τού δράστη ενός εγκλήματος, όσο κι αν το θέλουν κάποιοι, δεν αποτελούν απόδειξη, ότι αυτό ήταν υποκινούμενο από το κόμμα, τού οποίου ήταν ψηφοφόρος, μέλος, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Αποτελούν απλώς και μόνο τη «βολική εκδοχή». Όπως είπε και νωρίτερα κάποιος, βάσει τής ίδιας συλλογιστικής, να γίνει ένας έλεγχος πολιτικών φρονημάτων σε όλους τους φυλακισμένους για βαριά εγκλήματα και να αποδοθούν ευθύνες για τα εγκλήματα αυτά, στα κόμματα που υποστήριζαν. Βλέπεις κάποια διαφορά; Διότι εγώ δε βλέπω καμία... Ευθέως σου απάντησα, στοιχεία και ενδείξεις άπειρες (μέχρι και μισθοφορική σχέση δολοφόνου με ΤΟ Νίκαιας φαίνεται να υπάρχει) αλλά επειδή εσύ ζήτησες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, σου λέω ότι γι' αυτές θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Τέλος, όταν λέω εκτίθεσαι, μιλάω για τη θέρμη με την οποία προσπαθείς να αποσυνδέσεις τη δολοφονία από τη ΧΑ και να την εξισώσεις με τη δολοφονία στη Marfin, όπως προανέφερα. - Κάθε άλλο παρά ευθέως απάντησες. Σού ζήτησα να παραθέσεις τα συγκεκριμένα στοιχεία που δηλώνεις ότι υπάρχουν και απαντούσες άλλα αντί άλλων. Ίσως έτσι να ερμηνεύεις εσύ το «ευθέως», αλλά θα σε στεναχωρήσω: άλλη είναι η ερμηνεία του. - Εγώ ζήτησα αποδείξεις - συγνώμη κιόλας, ε; - όπως ζητώ για κάθε τι. Η διαφορά μας, είναι ότι εγώ τις περιμένω, χωρίς να χρειάζεται μού το πει οποιοσδήποτε, πριν ...αποφασίσω ποιος φταίει για κάτι, ενώ εσύ αρκείσαι στη λέξη που έχω κοκκινίσει. - Δεν προσπαθώ να αποσυνδέσω τίποτα από τίποτα. Όταν θα αποδειχθεί ότι υπάρχει σύνδεση, τότε θα πάρω θέση. Αποτελεί γενικότερη στάση μου αυτό. Συγνώμη και πάλι, αλλά τα «φαίνεται» και τα σχετικά, δε μού λένε τίποτα. Σε κάποιον μπορεί να «φαίνεται» κάτι ως πιθανό και σε κάποιον άλλο, κάτι άλλο. Τόσο απλά. - Ναι! Δολοφονίες είναι και οι δυο. Δε χρειάζεται καμία «προσπάθεια» εξίσωσης. Αφαίρεση παρωπίδων χρειάζεται. Θέλει η συμπάθεια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει... Άκου τώρα, να εκπλαγείς: Το εν λόγω κόμμα, ψηφίστηκε από σχεδόν ένα εκατομμύριο 426.000 (εντάξει τώρα caution; ) Έλληνες πολίτες. Αυτό δε σημαίνει ότι, όλοι όσοι το ψήφισαν, συμφωνούν στο 100% με όσα πρεσβεύει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για κάθε άλλο κόμμα, προφανώς. Υπήρχαν και ψήφοι αντίδρασης προς τα καθιερωμένα κόμματα, υπήρχαν και ψήφοι λόγω σύμπνοιας με συγκεκριμένες θέσεις του, σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως υπήρχαν φυσικά και ψήφοι από καθαρόαιμους φασίστες, που βρήκαν κόμμα να τους ταιριάζει. Το να λες ότι, όταν κάποιος προσπαθεί να είναι αντικειμενικός, σημαίνει de facto ότι «συμπαθεί» ένα κόμμα, είναι αστείο (...τουλάχιστον!) Εγώ π.χ., που λέω ευθέως ότι γούσταρα αγρίως το ότι υπήρχε αυστηρός έλεγχος επί χούντας, στο ωράριο των καταστημάτων, σημαίνει ότι είμαι χουντικός, έτσι; Προς Θεού, δε σημαίνει ότι βλαστήμησα επί 20 χρόνια, όταν - επί ...δημοκρατίας! - με υποχρέωναν να δουλεύω πλέον τού ωραρίου μου απλήρωτος, ούτε ότι έβλεπα τους ελεγκτές τής επιθεώρησης εργασίας, να κάνουν τουμπεκί τα δικαιώματά μου, παίρνοντας τα δωράκια τους από τον εργοδότη μου. Όταν σκέφτηκα το - κλασικό πλέον - «Ε, ρε Παπαδόπουλο που χρειάζεστε, κουφάλες!», απαρνήθηκα τα δημοκρατικά ιδεώδη...Γουστάρω! Αντίληψη, όχι μ@λ@κίες... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από deesnider 3
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 σίγουρα σκέφτονται κλάσεις παραπάνω από το αντίπαλον δέος τους τους ακροαριστερούς Ρε αυτά δεν τα λένε ούτε οι ίδιοι ρε... Πω πω σούζα το πας αγόρι μου - δώσΕ! @deesnider τι ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες ρε άτομο; Έχασες τον λογαριασμό από την χαρά σου; 2
Gtr34 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ^ "σκέφτονται" ; Τραβηγμένο αλλά καλό! σίγουρα σκέφτονται κλάσεις παραπάνω από το αντίπαλον δέος τους τους ακροαριστερούς Σημασια δεν εχει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα των σκεψεων,προσωπικα δεν με πειθουν για το δευτερο.
LRoi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @deesnider τι ένα εκατομμύριο ένα Έλληνες πολίτες ρε άτομο; Έχασες τον λογαριασμό από την χαρά σου; Εντάξει και οι μισοί δεν είναι λίγοι πάντως, αλλά μάλλον θα έπρεπε να πιάνονται διπλοί οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι!
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @deesnider τι ένα εκατομμύριο ένα Έλληνες πολίτες ρε άτομο; Έχασες τον λογαριασμό από την χαρά σου; Για κάπου τόσους ακούστηκε από διάφορες πλευρές. Δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία. Σήμερα, βάσει δημοσκοπήσεων, έχουν μεγαλύτερη εκλογική δύναμη, απ' όση είχαν στην προηγούμενη αναμέτρηση. Πόση είναι αυτή, ξέρω 'γω; Όση είναι, τέλος πάντων. Η ουσία δεν είναι εκεί. Η ουσία είναι στο κριτήριο με το οποίο ψηφίζει ο καθένας και αυτό σχολίασα. Παρεμπιπτόντως...σε ποια χαρά μου αναφέρεσαι; Πιο κάτω απ' τα σκατά τους έχω τους συγκεκριμένους στην εκτίμησή μου. Μού αρκεί το ότι είναι ρατσιστές, δε χρειάζομαι κάτι άλλο. Κρίμα πάντως, ρε ...άτομο! Τόσο εύκολα συμπεράσματα; Σε είχα για πιο μάγκα...
caution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν με πειράζει καθόλου να σε απογοητεύω - το 426 χιλιάδες μόνο μην μου κάνεις 1 εκατομμύριο χάριν ακριβολογίας και θα με υποχρεώσεις Και μετά σε αφήνω στην ησυχία σου να λες «Ε, ρε Παπαδόπουλο που χρειάζεστε, κουφάλες!» και να βαυκαλίζεσαι ότι δεν είσαι τελειωμένος χουνταίος...
CROM271 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ο deesnider πραγματικα έχει δώσει ρεσιτάλ. Σου βγάζω το καπέλο φίλε για την δομή του λόγου που εχεις και τα επιχειρήματα που παρουσιάζεις. Τώρα κάποιοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν ή δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν θα σε πουν χουντικό και χρυσαυγιτη. Περιμενες κάτι άλλο όμως; Ούγκα ούγκα είπαμε...
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αυτά δεν τα λένε ούτε οι ίδιοι ρε... Πω πω σούζα το πας αγόρι μου - δώσΕ! @deesnider τι ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες ρε άτομο; Έχασες τον λογαριασμό από την χαρά σου; Τι δώσε μωρέ? τους έχω φάει στην μάπα καιρό τώρα γιατί έχουν τις φωλιές τους εκεί που πάω καθημερινά βλέπω και παλιές καραβάνες αλλα και τα νεοφώτιστα (κρίμα τα παιδιά) νεογνά τους... έχω βαρεθεί να ακούω την μια μπούρδα μετά από την άλλη το 99% είναι εκεί που είναι απλά επειδή είναι του στυλ καύλα και επανάσταση και τους αρέσει η επαναστατική φάση... καμια ιδεολογία κανένα πρόγραμμα κανένα στόχο.. μονο φωνές μαζέματα πορείες καταλήψεις .. ok μαθαίνουν και κάνα δυο τσιτάτα του λένιν από έξω.. κάτι είναι και αυτό.. τους ακροδεξιούς από την άλλη τους παρακολουθώ μέσω internet από γραμμένες εκπομπές που κυκλοφορούνε στο youtube η και από το κανάλι της βουλής και κάθε φορα απλά επιχειρηματολογούν και καταρρίπτουν τις θέσεις των άλλων ενώ αυτοί δέχονται κυρίως λάσπη και λαϊκισμούς... όπως δέχομαι και εγώ τώρα ας πούμε την δικη σου ειρωνεία πιο πάνω ενώ από την άλλη εγώ ανέπτυξα θέση λέγοντας ότι δεν υπάρχει κίνητρο δεν υπάρχει σχέση άρα δεν υπάρχει το συγκεκριμένο σενάριο(τις συντεταγμένης δολοφονίας από χρυσαυγίτες)... από την μια ο λόγος και από την άλλη το ναχαμε να λέγαμε
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τι θέση ανάπτυξες ρε The_Colonel, ειλικρινά; Δες την άνοδο του ναζισμού ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που άνθισε, με στοχευμένες δολοφονίες και τρομοκρατία ξεκινάνε. Φόβος είναι η πολιτική πρακτική τους, μια χαρά τους συμφέρουν μερικοί νεκροί. Με το manual δουλεύουν. Γράφεις τις ασυναρτησίες σου, πέφτει το facepalm της αρκούδας, δεν υπάρχει και αρνητική ψήφος να μαζέψεις λίγο feedback και αράζεις στον "θρόνο" σου ανυποψίαστος μου φαίνεται... Επιχειρήματα-αλά-σφαλιάρες στην Κανέλλη και "θα σας γαμήσουμε" στο κοινοβούλιο; ΧΑ!
insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 [...] τους ακροδεξιούς από την άλλη τους παρακολουθώ μέσω internet από γραμμένες εκπομπές που κυκλοφορούνε στο youtube η και από το κανάλι της βουλής και κάθε φορα απλά επιχειρηματολογούν και καταρρίπτουν τις θέσεις των άλλων ενώ αυτοί δέχονται κυρίως λάσπη και λαϊκισμούς... [...] όντως: 3
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τι θέση ανάπτυξες ρε The_Colonel, ειλικρινά; Δες την άνοδο του ναζισμού ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που άνθισε, με στοχευμένες δολοφονίες και τρομοκρατία ξεκινάνε. Φόβος είναι η πολιτική πρακτική τους, μια χαρά τους συμφέρουν μερικοί νεκροί. Με το manual δουλεύουν. Γράφεις τις ασυναρτησίες σου, πέφτει το facepalm της αρκούδας, δεν υπάρχει και αρνητική ψήφος να μαζέψεις λίγο feedback και αράζεις στον "θρόνο" σου ανυποψίαστος μου φαίνεται... Επιχειρήματα-αλά-σφαλιάρες στην Κανέλλη και "θα σας γαμήσουμε" στο κοινοβούλιο; ΧΑ! πραγματικά ό,τι αποδίδεις σε εμενα ισχύει τουλάχιστον για το άτομο σου... ακόμη και το περιστατικό που αναφέρεις είναι παράδειγμα της παθολογίας σου και των παρωπίδων που φοράς.. γιατί ο κασιδιάρης στην συγκεκριμένη εκπομπή ενώ μιλούσε για τις αοζ αν θυμάμαι καλά και τις θέσεις της χρυσήςς αυγής πάνω σε αυτά κτλ η κανελλη και η σύμμαχος της η δούρου άρχισε να τον ειρωνεύεται και να τον βρίζει όχι μονο αυτόν αλλα και όλο το κόμμα με μηδενικό τακτ χοντρές προσβολές κατάφατσα όπως γερμανοτσολιά μαϊμού το πρέπει να σταματήσουμε αυτούς που θα πάνε την χωρα 400 χρονια πίσω κτλ... (πιο liania μιας και δείχνεις δυσκολία στο να καταλάβεις... από την μια έχουμε έναν πολιτικο που τον αποκαλούν neantartal να προσπαθεί να μιλήσει το πως θα πρέπει να διαχειριστεί μια κατάσταση η χωρα σχετικά με κάποια γεωστρατηγικά θέματα και από την άλλη έχουμε 2 neantartal που τις αποκαλούνε πολιτικούς να πετάνε τις προϊόντα των κενώσεων τους πάνω στον κασιδιάρη και απλά να φωνάζουν και να ειρωνεύονται χωρίς κανένα επιχείρημα μονο λάσπη και οχλοβοή...) και μάλιστα δέχτηκε και μια χειρονομία από την κανελί πριν την χαστουκίσει.. και απότι ξέρω είχαν παιχτεί και πολλά πριν παίξουν οι κάμερες... αλλα ας μην το συνεχίσουμε έχει εξαντληθεί το θέμα αυτό στο παρελθόν. και το "ρε" fail κίνηση ... ειδικά όταν δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις τι έγγραφα τόση ώρα επειδή έχεις εσύ αδυναμία κατανόησης δεν σημαίνει πως έχω εγώ το πρόβλημα και πως πρέπει να απολογούμαι για τα αυτονόητα.. τέλος για το disslike και για θρόνους που λες και αγνοια... έχε υπόψη σου που καταλαβαίνω τον αριθμό αυτών και ένας λόγος που επιμένω είναι ακριβώς για αυτό τον λόγο.. μπας και προτρέψω έστω κάποιον να σκεφτεί από το απλά να λέει μπε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα... και 1000 disslike να είχα δεν μαφορα... όπως είπε και ο καβάφης Οι ελαφροί ας με λέγουν ελαφρόν. εμενα με νοιάζει τι εντύπωση κάνω σε αυτούς που εκτιμώ η στους αγνωστους που καταλαβαίνω πως έχουν σκέψη και άποψη και όχι απλά ένα ΕΓΩ όντως: καλά δες τίτλο video δες κανάλι και δες τι γίνετε μέσα στο video... αν δεν καταλαβαίνεις πως όλα αυτά είναι επί τούτου τότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.. και δίνεις έμφαση στο τι φέρεται να λέει η μια πλευρά και ούτε καν σκέφτεσαι τι έχει πει η απέναντι πλευρά μπορεί να έχει πει χειρότερα μπορεί εσκεμμένα να ήθελε να προκαλέσει? τίποτα απλά σου φτάνει ο titltos του video.. και στο ότι κάποιοι ακούγονται να βρίζουν χωρίς να φαίνονται αλλα φτάνει που στο video λέει ότι το κάνουν μονο οι χρυσαυγίτες.. τέλος έχω αλλα 30 να σου δείξω που συμβαίνει το αντίθετο.. επίσης ούτε έχεις υπόψιν την γενική πίεση που δέχονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις