caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Καβάφης δεν έλεγε και εκείνο για την Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες;Δεν μιλούσε για αυτή την τιμή που επικαλείστε στα συνθήματα σας Colonel. Και μόνο που κάθεσαι να δικαιολογήσεις μπάτσες σε πολικό αντίπαλο, φαίνεται ο κώλος σου μαϊμού. Κάπου παραπέρα θα δικαιολογήσεις και δολοφονίες. Αν δεν το κάνεις ήδη. Και το ξέρω ότι δεν θα κλονιζόσουν με τα 1000 dislikes, γιατί είσαι ανένδοτος και ανεκδιήγητος, πιστό αντίτυπο των φαλακρών σου ηρώων, αλλά θα ήταν χρήσιμο για τους viewers που πάντα είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς που ποστάρουν, να έχουν μια ποσοτική εικόνα του γκελ που κάνουν τα βατράχια που ξεστομίζεις 3
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν με πειράζει καθόλου να σε απογοητεύω - το 426 χιλιάδες μόνο μην μου κάνεις 1 εκατομμύριο χάριν ακριβολογίας και θα με υποχρεώσεις Σού είπα: Το νούμερο που ανέφερα, ακούστηκε από κάποιες πλευρές. Δεν έδωσα σημασία στην ακρίβειά του, διότι δε με απασχολεί και, όσο κι αν είσαι βέβαιος για το αντίθετο, δεν έχω κανένα λόγο, καμία διάθεση και κανένα όφελος, ώστε να θέλω να το παρουσιάσω ως αληθές. Ήταν εσφαλμένο λοιπόν. Ησύχασες τώρα; Ήταν πάντως κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, πως να το κάνουμε; Ας πάρει περισσότερους το άλλο ...τιμημένο άκρο στις επόμενες εκλογές, αντί να φλερτάρει με αρνητικά πρόσημα - οι τελευταίες θα είναι έτσι κι αλλιώς, αν υποθετικά συμβεί κάτι τέτοιο... - να τους ...εξορίσει, να ξεμπερδεύουμε. Το δρόμο τον έχει χαράξει ο πατερούλης τους, δε θέλει κόπο... Είπα επίσης, ότι η ουσία τού σχολιασμού μου ήταν άλλη, αλλά - φυσικά... - δεν έδωσες σημασία στη διευκρίνισή μου. Και μετά σε αφήνω στην ησυχία σου να λες «Ε, ρε Παπαδόπουλο που χρειάζεστε, κουφάλες!» και να βαυκαλίζεσαι ότι δεν είσαι τελειωμένος χουνταίος... Δεν είσαι ούτε καν γραφικός...και, φυσικά, δεν έχω κανένα καημό να σε πείσω για τα φρονήματά μου. Εγώ λοιπόν, θα ...βαυκαλίζομαι με την ησυχία μου για το τι είμαι και τι δεν είμαι, μην ανησυχείς γι' αυτό. Θα συνεχίσω όμως να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, να μη διαχωρίζω τις χούντες σε μαύρες και κόκκινες, να περιμένω αποδείξεις για να αξιολογήσω το οτιδήποτε (χωρίς να εξαιρώ από αυτό τον κανόνα τίποτε απολύτως...) και να αφήνω κάτι τυπάκια σαν και τού λόγου σου, παρέα με το μόνο αντίλογο που είναι ικανά να εκφέρουν: Τους χαρακτηρισμούς... 1
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Καβάφης δεν έλεγε και εκείνο για την Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες; Δεν μιλούσε για αυτή την τιμή που επικαλείστε στα συνθήματα σας Colonel. Και μόνο που κάθεσαι να δικαιολογήσεις μπάτσες σε πολικό αντίπαλο, φαίνεται ο κώλος σου μαϊμού. Κάπου παραπέρα θα δικαιολογήσεις και δολοφονίες. Αν δεν το κάνεις ήδη. Και το ξέρω ότι δεν θα κλονιζόσουν με τα 1000 dislikes, γιατί είσαι ανένδοτος και ανεκδιήγητος, πιστό αντίτυπο των φαλακρών σου ηρώων, αλλά θα ήταν χρήσιμο για τους viewers που πάντα είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς που ποστάρουν, να έχουν μια ποσοτική εικόνα του γκελ που κάνουν τα βατράχια που ξεστομίζεις ναι ένας επιπλέον λόγος να έχουν ακόμη πιο περιορισμένη κρίση... γιατί να κάτσουν να σκεφτούν το περιεχόμενο ενός post? αφού μπορούν να δούνε τα disslike που βάλανε οι σφήκες από την σφηκοφωλιά ναι όντως έχεις δίκαιο θα είναι χρήσιμο όπλο για τους απανταχού ομαδοποιημένους θερμοκέφαλους εθελοτυφλουντες.. 1
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ξαφνικά "δεν σε απασχολούν" τα public domain νούμερα που ΕΣΥ διαλέγεις να αναφέρεις επίτηδες διαστρευλωμένα, και μετά τα αποποιήσαι, ανθολόγησε ακόμα έναν χαρακτηρισμό βαυκαλιζόμενε deesnider: αντιφάσκων.
παπι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 τους ακροδεξιούς από την άλλη τους παρακολουθώ μέσω internet από γραμμένες εκπομπές που κυκλοφορούνε στο youtube η και από το κανάλι της βουλής και κάθε φορα απλά επιχειρηματολογούν και καταρρίπτουν τις θέσεις των άλλων ενώ αυτοί δέχονται κυρίως λάσπη και λαϊκισμούς... Ναι ναι ναι. Ειδικα αυτο με την σβαστικα στο χερι ηταν ολα τα λεφτα.<< δεν ειναι σβαστικα, ειναι αρχαιο ελληνικο συμβολο >>....
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ο deesnider πραγματικα έχει δώσει ρεσιτάλ. Σου βγάζω το καπέλο φίλε για την δομή του λόγου που εχεις και τα επιχειρήματα που παρουσιάζεις. Τώρα κάποιοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν ή δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν θα σε πουν χουντικό και χρυσαυγιτη. Περιμενες κάτι άλλο όμως; Ούγκα ούγκα είπαμε... Να 'σαι καλά. Εν τω μεταξύ, εδώ, ρώτησα κάποια συγκεκριμένα πράγματα, αλλά οι δημοκράτες τού ...Τουμπεκιστάν, ως συνήθως, δεν καταδέχονται να απαντήσουν. Για να δούμε, μέχρι να το φάει η μαρμάγκα το θρεντάκι, θα μας κάνει την τιμή κάποιος, απ' αυτούς που διαμαρτύρονται ότι ...αδίκως εξισώνονται τα άκρα; Αν ξαφνικά "δεν σε απασχολούν" τα public domain νούμερα που ΕΣΥ διαλέγεις να αναφέρεις επίτηδες διαστρευλωμένα, και μετά τα αποποιήσαι, ανθολόγησε ακόμα έναν χαρακτηρισμό βαυκαλιζόμενε deesnider: αντιφάσκων. Ούτε διάλεξα, ούτε αποποιήθηκα τίποτα. Ανέφερα ένα νούμερο που άκουσα, είπες ότι ήταν εσφαλμένο, το αναγνώρισα χωρίς δεύτερη κουβέντα και εξήγησα το γιατί δε με απασχολεί να το παρουσιάσω ως αληθές. Εσύ βέβαια, διέκρινες ότι είμαι «τελειωμένος χουνταίος». Στο να πεις ότι αναφέρω επίτηδες διαστρεβλωμένα νούμερα, θα κολλούσες; Είσαι διορατικός, το καταλάβαμε. Διαβάζεις το μυαλό τού άλλου ρε παιδί μου. Με κάνα 090, θα κονόμαγες τρελά φράγκα. Τους χαρακτηρισμούς, ησύχασε, τους ...ανθολογώ. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις να παρουσιάσεις και τίποτε άλλο. Τι σκατά; Να σε αγνοήσω τελείως; Δε λέει... ...Για την ταμπακιέρα τίποτα; 1
caution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, η ταμπακιέρα είναι ότι χρησιμοποιείς εσκεμμένα ψέματα στα ποστ σου και μετά απαντάς "δεν με αφορά - δεν το έψαξα". Στα πρότυπα αυτού του γραφικού στρουμπουλού αρχηγού σας... 2
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ναι ναι. Ειδικα αυτο με την σβαστικα στο χερι ηταν ολα τα λεφτα.<< δεν ειναι σβαστικα, ειναι αρχαιο ελληνικο συμβολο >>.... Το "ειδικά αυτό" σημαίνει ότι ξέρεις κάμποσα και ξεχωρίζεις ένα από αυτά... με τον τρόπο που απαντάς είμαι σίγουρος ότι έχεις υπόψιν ΜΟΝΟ αυτό άντε και κανένα άλλο περιστατικό (και πάντα βεβαια υπό την ερμηνεία της αντίθετης πλευράς ) είσαι και εσύ μάλλον ένας από αυτούς που θα τους βόλευε το dislike δεν θα χρειαζόταν έτσι καν να διαβάσεις την πρώτη παράγραφο θα απαντούσες αρνητικά απευθείας απλά βλέποντας τα dislike γιαυτο δεν έχει νόημα να απαντήσω σε αυτό... πάντως όντως είναι πανάρχαιο σύμβολο η σβάστικα και το έχουν χρησιμοποιήσει και οι αρχαίοι έλληνες μεταξύ άλλων. Ναι, η ταμπακιέρα είναι ότι χρησιμοποιείς εσκεμμένα ψέματα στα ποστ σου και μετά απαντάς "δεν με αφορά - δεν το έψαξα". Στα πρότυπα αυτού του γραφικού στρουμπουλού αρχηγού σας... Το ψέμα από την λανθασμένη λεπτομέρεια έχουν διαφορά στο εξής.. Αν κατι μεσα σε αυτα που λες τελικά δεν ισχύει και παράλληλα αλλάζει εντελώς το νόημα του κειμένου τότε είναι ψέμα.. αν το νόημα παραμένει το ίδιο είναι ανακρίβεια.. Εγώ λοιπόν δεν βλέπω πως ένα νούμερο σχετικό με το πόσοι ψηφισαν X.A μπορει να αλλάζει κάτι στη θέση του συμφορουμιστη πιο πάνω σχετικά με το αν ήταν κίνηση του κόμματος της X.A η όχι η δολοφονία του Killah P.
akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι γι'αυτό το χρησιμοποιούν στην Χ.Α. επειδή το χρησιμοποίησαν και οι αρχαίοι. Όπως την stielgranate και την νεκροκεφαλή των SS. Και τον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό. Και τόσα ακόμα που έχουν γράψει ή προβάλλει και τώρα τρέχουν να τα κρύψουν με επικές κωλοτούμπες.
tsifotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αραγε το νημα θα κλειδωθει η θα διαγραφει (πλην των πρωτων μηνυματων; )
akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 αραγε το νημα θα κλειδωθει η θα διαγραφει (πλην των πρωτων μηνυματων; ) Κάπου στο βάθος του μυαλού μου σκέφτομαι τον Λούσι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, να φωτίζεται από την οθόνη και να γελάει σατανικά χαϊδεύοντας μια μαύρη γάτα που κάθεται στο μπράτσο της καρέκλας του. 2
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, η ταμπακιέρα είναι ότι χρησιμοποιείς εσκεμμένα ψέματα στα ποστ σου και μετά απαντάς "δεν με αφορά - δεν το έψαξα". Στα πρότυπα αυτού του γραφικού στρουμπουλού αρχηγού σας... Όχι φιλαράκο! Δεν είναι αυτή η ταμπακιέρα, όσο κι αν θα σε βόλευε. Το «εσκεμμένα», είναι δικό σου συμπέρασμα, όπως και το ποιος είναι ο αρχηγός ...μας! Κράτα το, αφού σε βολεύει. Οι ταμπακιέρες είναι δύο: 1) Οι αποδείξεις, είναι απαραίτητες, προκειμένου να καταδικαστεί ή να αθωωθεί ο οποιοσδήποτε, ή υπάρχουν εξαιρέσεις, όπου αρκεί το «φαίνεται ότι...»; 2) Απαντήσεις συγκεκριμένες και σαφείς, στα αριθμημένα ερωτήματα που έχω θέσει εδώ. Αυτό το ρημάδι το post, θα το παραθέτω μέχρι να κλειδωθεί το θέμα, ή μέχρι να μας τιμήσει με την απάντησή του, κάποιος ...μη αντιφάσκων! Εδώ να σε δω, δημοκράτη μου! Για τάπωσέ με, εμένα τον ...τελειωμένο χουνταίο...
The_Colonel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι γι'αυτό το χρησιμοποιούν στην Χ.Α. επειδή το χρησιμοποίησαν και οι αρχαίοι. Όπως την stielgranate και την νεκροκεφαλή των SS. καταρχήν δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το τριπάκι πιο πριν αλλα με ere8izete λίγο με αυτά που λέτε γιατί μου κάνει εντύπωση μέχρι τώρα πίστευα ότι τα παπαγάλιζαν μονο οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται για να λένε τέτοια καραγκιοζιλίκια... καταρχήν τι σημαίνει το χρησιμοποιούν???? Το λογότυπο της χρυσής αυγής είναι ο μαίανδρος... καμια σχέση λοιπόν ούτε ντύνονται σαν nazi... είδα τις προάλλες μια φωτό του κασιδιάρη φορώντας μια trendy μπλουζίτσα που είχε όμως έναν αετό και κάτι στα γερμανικά (μπλούζα όμως που θα έβρισκες στο mall ας πούμε) και από κάτω να γραφουν πως εμφανίστηκε με επίσημη ενδυμασία των SS κτλ.. Αντιλαμβάνομαι πως ακούγομαι προστάτης της χρυσής αυγής ... η αλήθεια είναι πως ποτε δεν την ψήφισα... αλλα με όλα αυτά που γίνονται εναντίον της από αυτούς που καταστρέψανε αυτόν τον τόπο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με εξοργίζουν... έχουν στόμα και μιλάνε και μάλιστα λένε και ένα σορό ανακρίβειες και ψέματα για να συνεχίσουν να έχουν την κουτάλα... και τους υποστηρίζετε από πάνω!!! και όχι μονο τους υποστηρίζετε αλλα δουλεύετε για αυτούς!! είτε άμεσα είτε έμμεσα ασχολούμενοι με το αν χαιρετά η όχι η X.A ναζιστικά αντί να δούμε τι θα γίνει με τα χρέη του κράτος την παιδεία και το που πως και ποτε θα τιμωρηθούν οι ιθύνοντες της τραγωδίας αυτής της χώρας.. μπεεεε συνεχίστε..
akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 καταρχήν δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το τριπάκι πιο πριν αλλα με ere8izete λίγο με αυτά που λέτε γιατί μου κάνει εντύπωση μέχρι τώρα πίστευα ότι τα παπαγάλιζαν μονο οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται για να λένε τέτοια καραγκιοζιλίκια... καταρχήν τι σημαίνει το χρησιμοποιούν???? Το λογότυπο της χρυσής αυγής είναι ο μαίανδρος... καμια σχέση λοιπόν ούτε ντύνονται σαν nazi... είδα τις προάλλες μια φωτό του κασιδιάρη φορώντας μια trendy μπλουζίτσα που είχε όμως έναν αετό και κάτι στα γερμανικά (μπλούζα όμως που θα έβρισκες στο mall ας πούμε) και από κάτω να γραφουν πως εμφανίστηκε με επίσημη ενδυμασία των SS κτλ.. Αντιλαμβάνομαι πως ακούγομαι προστάτης της χρυσής αυγής ... η αλήθεια είναι πως ποτε δεν την ψήφισα... αλλα με όλα αυτά που γίνονται εναντίον της από αυτούς που καταστρέψανε αυτόν τον τόπο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με εξοργίζουν... έχουν στόμα και μιλάνε και μάλιστα λένε και ένα σορό ανακρίβειες και ψέματα για να συνεχίσουν να έχουν την κουτάλα... Προφανώς και δεν έχεις διαβάσει τίποτε από όλα όσα γράφανε στο περιοδικό/φυλλάδα τους τα τελευταία χρόνια, έτσι; Υπογράφοντας μάλιστα οι ίδιοι που τώρα κατηγορούν τους άλλους για ψέμματα, ανακρίβειες, μέχρι να βγάλουν άρθρα στη φόρα και να αρχίσουν να κωλοτουμπιάζουν για «νεανικές χαζομάρες» και τα ρέστα. 2
tzatzikistan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 καταρχήν δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το τριπάκι πιο πριν αλλα με ere8izete λίγο με αυτά που λέτε γιατί μου κάνει εντύπωση μέχρι τώρα πίστευα ότι τα παπαγάλιζαν μονο οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται για να λένε τέτοια καραγκιοζιλίκια... καταρχήν τι σημαίνει το χρησιμοποιούν???? Το λογότυπο της χρυσής αυγής είναι ο μαίανδρος... καμια σχέση λοιπόν ούτε ντύνονται σαν nazi... είδα τις προάλλες μια φωτό του κασιδιάρη φορώντας μια trendy μπλουζίτσα που είχε όμως έναν αετό και κάτι στα γερμανικά (μπλούζα όμως που θα έβρισκες στο mall ας πούμε) και από κάτω να γραφουν πως εμφανίστηκε με επίσημη ενδυμασία των SS κτλ.. Αντιλαμβάνομαι πως ακούγομαι προστάτης της χρυσής αυγής ... η αλήθεια είναι πως ποτε δεν την ψήφισα... αλλα με όλα αυτά που γίνονται εναντίον της από αυτούς που καταστρέψανε αυτόν τον τόπο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με εξοργίζουν... έχουν στόμα και μιλάνε και μάλιστα λένε και ένα σορό ανακρίβειες και ψέματα για να συνεχίσουν να έχουν την κουτάλα... και τους υποστηρίζετε από πάνω!!! και όχι μονο τους υποστηρίζετε αλλα δουλεύετε για αυτούς!! είτε άμεσα είτε έμμεσα ασχολούμενοι με το αν χαιρετά η όχι η X.A ναζιστικά αντί να δούμε τι θα γίνει με τα χρέη του κράτος την παιδεία και το που πως και ποτε θα τιμωρηθούν οι ιθύνοντες της τραγωδίας αυτής της χώρας.. μπεεεε συνεχίστε.. Πως να την ψηφίσεις; έτσι όπως σε κόβω ούτε να διπλώνεις το ψηφοδέλτιο δεν θα μπορείς... πόσο μάλιστα να το βάλεις στον φάκελο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις