Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην οθονη!


sanji

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω ενα laptop Sony Vaio VPCEB3M1E Intel® Core i3 CPU M 370 @ 2.40GHz , 4gb memory με windows 7.Το προβλημα ειναι οταν ανοιγω την οθονη βγαζει κατι περιεργα χρωματα κοκκινα και γαλαζια χρωματα και πρεπει να κουναω συνεχεια την οθονη να φτιαξει σε καποια συγκεκριμενη θεση.Ξερει κανεις τι προβλημα εχει και ποσο θα κοστισει η επισκευη.Μαλλον πρεπει να φταιει η καρτα γραφικων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω βαλει πισω ασπρο φοντο.Αν το παω να το φτιαξουν γιατι μονος μου μαλλον δεν θα τα καταφερω ,ποσο θα μου παρουν πανω κατω.Ευχαριστω!

 

 

2qjlk0i.jpg

 

 

 

2dhcm6b.jpg

 

 

Η εγγυηση εληξη περσι τα χριστουγεννα κα μαλιστα την ειχα προλαβει στο τσακ γιατι μου ειχε παρουσιασει προβλημα ,αν θυμαμαι καλα ανοιγει εβγαζε τα bios και εσβηνε και ουτε format μπορουσα να κανω ,και ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχαν πει οτι εχετε 3 μηνες ακομα εγγυηση και αν ειναι δικια σας ζημια πληρωνεται και μπλα μπλα.Τελικα ηρθε κουριερ το ασφαλισε και πηγε γερμανια στα κεντρικα γιατι εδω νομιζω δεν εχουν επισκευες κλπ και το φτιαξαν και δεν πληρωσα.Και απο οτι θυμαμαι το παρουσιαζε απο τοτε αλλο οχι τοσο εντονα αντε καμια γραμμη,αλλα δεν θα το ειχαν διορθωσει αυτη αμα ηταν.Επισης μου ειχαν στειλει ενα χαρτι με το προβλημα κλπ και ενα πανι για να το καθαριζω.Μηπως εχει παρει μεσα νερα κλπ για παλια το ειχα καθαρισει με κατι καθαριστικα στην οθονη.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές τις γραμμές είναι σημεία που αφήνεις την οθόνη και δεν στις κάνει ε; 

 

H καλωδιοταινία απο ebay είναι φθηνή βασικά, λιγότερο απο 10€ πάει συνήθως, μπορείς να βρεις απο Αγγλία αμα θες να έρθει πιο γρήγορα ή απο Ελλάδα αλλά η τιμή διαφέρει... Για αλλαγή πάντως άμα είναι αυτό εν τέλει υπολόγιζε στο 30ρι με 50.... Ανάλογα το μαγαζί βέβαια... Άμα έχεις και κανένα γνωστό που ασχολείται και του πεις να στην αλλάξει είναι εύκολη δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασα το λαπτοπ σε συνδεση με hdmi με την τηλεοραση ,σε διπλοτυπο, και κουναγα την οθονη αλλα εβγαζε τα χρωματα μονο στο λαπτοπ.

 

Αυτές τις γραμμές είναι σημεία που αφήνεις την οθόνη και δεν στις κάνει ε; 

δεν καταλαβαινω τι θες να πεις.

 

ΥΓ:Παιδια πρεπει να το φτιαξω οπωσδηποτε ή αν το αφησω κιαλο θα χαλασει και μετα θα θελει καινουργια οθονη.

 

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να πω, αυτές οι γραμμές ότι και να κάνεις είναι εκεί ή όπως λες υπάρχει μια κλήση η οποία αμα αφήσεις την οθόνη εκεί ακίνητη δεν σου κάνει νερά και παίζει μια χαρά;

Δοκίμασες να πιέσεις λίγο το πάνελ στα περιθώρια (στις άκρες της οθόνης τέλος πάντων) μπας και έχει εκεί θέμα; Εκεί που αρχίζει και τελειώνει η γραμμή δηλαδή.

 

Άμα έχει πρόβλημα η καλωδιοταινία και να το αφήσεις δεν έχεις θέμα να προκαλέσεις βλάβη παραπέρα.

Άμα έχεις πρόβλημα στο πάνελ τι άλλο να πάθει; Όπως και να έχει άμα βγάλει πρόβλημα αυτό το αλλάζεις.

Άμα έχεις θέμα στην κάρτα γραφικών πάλι εκεί θα μείνει το πρόβλημα, δεν σου καίει κάτι άλλο. 

Όπως και να έχει όμως το να επιδεινωθεί δεν είναι απίθανο, αλλά άμα το παλεύεις έτσι αστο και βλέπεις... Άμα χειροτερέψει πας για σέρβις :P

 

Εγώ θα έλεγα αμα έχεις ebay να χτυπήσεις μια καλωδιοταινία και όοοοοοταν έρθει δες κανένα service manual - youtube video για το disassembly και άλλαξε την εσύ αμα είναι, αλλιώς παίρνεις την ταινία παραμάσχαλα όταν έρθει και πας να στην περάσει κανένας γνωστός ή κανένας τεχνικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...