Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παιδια δεν ξερω αν υπαρχει καποια σχολη η αλλος φορεας δημοσιος η μη που να ασχολειται με το ανδρικο pole dancing αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει γιατι με ενδιαφερει το αθλημα απο μικρος. Υ. Γ. Μονο σοβαρες απαντησεις μην τρολαρετε παρακαλω Sent from my iPhone using Insomnia 1
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θα μπορουσε ανετα να υπαρχει και δημοσιος φορεας. Μας πηδανε που μας πηδανε, τουλαχιστον να προσφερουμε και θεαμα πρωτα. 17
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ενημερώστε κ μένα που έχει να πηγαίνω να πέρνω μάτι τα τεκνά 11
gigisoni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Παιδια δεν ξερω αν υπαρχει καποια σχολη η αλλος φορεας δημοσιος η μη που να ασχολειται με το ανδρικο pole dancing αν ξερει καποιος ας με ενημερωσει γιατι με ενδιαφερει το αθλημα απο μικρος. Υ. Γ. Μονο σοβαρες απαντησεις μην τρολαρετε παρακαλω Sent from my iPhone using Insomnia Eισαι στο καταλληλο φορουμ, μεινε (αν)ησυχος. ενημερώστε κ μένα που έχει να πηγαίνω να πέρνω μάτι τα τεκνά Θα βαλει google translate ο Ινδος και θα σε κυνηγαει παλι με αυτα που γραφεις.. 8
arxaggelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μερικά πράγματα απλά έχουν τη λέξη "γυναίκα" written all over them. Αυτό έχω να πω. 1
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89 το ανδρικό pole dancing κάνει κακό στους όρχιδες και το ξέρω δε θα ασχολούμουν με κάτι που κάνει κακό στο σημαντικότερο όργανο του σώματος μου ακόμα και αν με άρεσε που δε με αρέσει να το κάνουν άντρες , μόνο γυναίκες και να κοιτάω παρέα με το τσιγάρο κ το ποτό αραχτός σαν αυτοκράτορας με κάνει εντύπωση αν υπάρχει σαν τέχνη ανδρών γιατι όπως είπα κάνει κακό στα αναπαραγωγικά όργανα
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89<br> Ασχολειται με το pole dancing; Sent from my iPhone using Insomnia Νόμιζα ότι το θέμα το είχε ανοίξει ο Nicoc89 το ανδρικό pole dancing κάνει κακό στους όρχιδες και το ξέρωδε θα ασχολούμουν με κάτι που κάνει κακό στο σημαντικότερο όργανο του σώματος μου ακόμα και αν με άρεσε που δε με αρέσει να το κάνουν άντρες , μόνο γυναίκες και να κοιτάω παρέα με το τσιγάρο κ το ποτό αραχτός σαν αυτοκράτορας με κάνει εντύπωση αν υπάρχει σαν τέχνη ανδρών γιατι όπως είπα κάνει κακό στα αναπαραγωγικά όργανα Α φιλε μ δεν το γνωριζα. Να μην το τολμησω λες ε;Sent from my iPhone using Insomnia
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μερικά πράγματα απλά έχουν τη λέξη "γυναίκα" written all over them. Αυτό έχω να πω. Δε μπορώ μπασκλας ετεροκανονικότητες .Έχει κ άνδρες που γουστάρουμε το θέαμα κ είμαστε πολλοί.Φτιάξτε σχολή χθές.
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ασχολειται με το pole dancing; Sent from my iPhone using Insomnia Α φιλε μ δεν το γνωριζα. Να μην το τολμησω λες ε;Sent from my iPhone using Insomnia οι δικοί μου όρχιδες δεν αντέχουν , έχω φάει κλοτσιά απο γκομενάκι στο δημοτικό και με σακάτεψε η άτιμη , δοκίμασε και βλέπεις , άμα σε αρέσει κ αντέχεις , γιατί όχι ? Δε μπορώ ετεροκανονικότητες .Έχει κ άνδρες που γουστάρουμε το θέαμα κ είμαστε πολλοί.Φτιάξτε σχολή χθές. και για να δεις εσύ θέαμα θα σακατέψουμε τους όρχιδες μας ? είσ τρελός ? α? δε το λέω με αρνητικότητα επειδή με αρέσουν οι γκόμενες , είναι θέμα οργάνων 1
MovingShadow Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αν ακούσω ξανα γυναίκα ότι κάνει pole dancing για την γυμναστική , θα βγάλω ένα πλακάτ στο μπαλκόνι που θα λέει ότι τον παίζω για την προπόνηση. Σου έχω την απάντηση όμως αγαπητέ troll-topic starter Στο Περιστερι dwarths the place you seek after YG : ειμαι ο μόνος που βλέπω γκόμενα να τρίβετε σε στύλο , χωρίς 20ποντα , και ξενερώνω? 2
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σας ευχαριστω για τς απαντησεις φιλοι με βοηθησατε Sent from my iPhone using Insomnia
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 να σαι καλά,όταν βγείς στη πιάτσα στείλε πμ να σε δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα