Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ψάχνω ένα SLI καλώδιο για GTX 980 x 2. Που μπορώ να προμηθευτώ; Σκρουτζ και ebay δεν βλέπω πολλές επιλογές. Γενικά αυτά έρχονται μαζί με motherboard;

Αν είσαι Θεσσαλονίκη να ψάξω μήπως βρω πολύ πιθανό να έχω ξεχασμένα μερικά πουθενά
  • Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη να ψάξω μήπως βρω πολύ πιθανό να έχω ξεχασμένα μερικά πουθενά

Είμαι πάτρα. Αν πάντως βρεις, με ενδιαφέρει για θέσεις 1-3. Μου στέλνεις pm και τα βρίσκουμε...

(offtopic: ωραίο nickname, το έμαθα από εδώ :P )

Δημοσ.

Έχω μια 6850 και λίγα φράγκα για νέα κάρτα.

Μπορώ να κάνω αξιοπρεπή αναβάθμιση σε χαμηλό κόστος;

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Έχω μια 6850 και λίγα φράγκα για νέα κάρτα.

Μπορώ να κάνω αξιοπρεπή αναβάθμιση σε χαμηλό κόστος;

Ευχαριστώ,

Πές αναλυτικά το τωρινό pc σου καθώς και τα έξτρα χρήματα που διαθέτεις για αγορά new gpu...

Δημοσ.

Πές αναλυτικά το τωρινό pc σου καθώς και τα έξτρα χρήματα που διαθέτεις για αγορά new gpu...

Πείτε μου (όποιος έχει όρεξη και θέλει) τί είναι μια ικανοποιητική αναβάθμιση (να παίζω σε high/ultra εκεί που δεν παίζει η 6850) σε όσο γίνεται πιο χαμηλό κόστος, και θα το δώ.

Ευχαριστώ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πείτε μου (όποιος έχει όρεξη και θέλει) τί είναι μια ικανοποιητική αναβάθμιση (να παίζω σε high/ultra εκεί που δεν παίζει η 6850) σε όσο γίνεται πιο χαμηλό κόστος, και θα το δώ.

Ευχαριστώ,

Ότι να 'ναι...

Tο πρώτο post

http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/?do=findComment&comment=52887429

της ενότητας το έχεις διαβάσει για να σου προτείνουμε κάτι που να αντιστοιχει στο σύστημά σου?Εμ θέλουμε να βοηθήσουμε, την ακούμε κιόλας από πάνω.

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ.

Ότι να 'ναι...το πρώτο post

http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/?do=findComment&comment=52887429

της ενότητας το έχεις διαβάσει για να σου προτείνουμε κάτι που να αντιστοιχει στο σύστημά σου?Εμ θέλουμε να βοηθήσουμε, την ακούμε κιόλας από πάνω.

Χαχαχαχα.....θεουλης

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την λέω σε κανέναν, αλλά η ερώτηση μου ήταν απλή για να πούμε ότι δεν μπορεί να απαντηθεί χωρίς αλλά δεδομένα. Τι θεωρείται ως ικανοποιητικό upgrade με βάση την κάρτα που έχω;

Εν πάση περιπτώσει θα ρίξω μια ματιά και θα βρω άκρη.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Δεν την λέω σε κανέναν, αλλά η ερώτηση μου ήταν απλή για να πούμε ότι δεν μπορεί να απαντηθεί χωρίς αλλά δεδομένα. Τι θεωρείται ως ικανοποιητικό upgrade με βάση την κάρτα που έχω;

Εν πάση περιπτώσει θα ρίξω μια ματιά και θα βρω άκρη.

Ευχαριστώ,

Πάρε μια 980ti.

Αν δεν μας πείς σύστημα και πόσα χρήματα έχεις τι θες να σου πούμε? :)

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα βοηθεια για το τι καρτα να αγορασω,το μονο που κανω ειναι games και ταινιες τπτ αλλο.

Case:aerocool strike x one

PSU :lepa maxbron b1000m

Motherboard :asrock H61m dgs

CPU :intel core i7 3770 non k

RAM :8gb (2x4) kingston 1600mhz

GPU :gigabyte r9 280 windforce 3x oc

Monitor/Resolution :LG 24M47VQ 2ms 1920x1080

ΟS :windows 10 home genuine

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα βοηθεια για το τι καρτα να αγορασω,το μονο που κανω ειναι games και ταινιες τπτ αλλο.

Case:aerocool strike x one

PSU :lepa maxbron b1000m

Motherboard :asrock H61m dgs

CPU :intel core i7 3770 non k

RAM :8gb (2x4) kingston 1600mhz

GPU :gigabyte r9 280 windforce 3x oc

Monitor/Resolution :LG 24M47VQ 2ms 1920x1080

ΟS :windows 10 home genuine

Αυτη που εχεις τωρα δεν σου κανει ;;;

Δημοσ.

Αυτη που εχεις τωρα δεν σου κανει ;;;

οχι θα ηθελα κατι πιο δυνατο γιατι σκεφτομαι για οθονη με μεγαλυτερη αναλυση η 3ο monitor.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω αυτήν την gpu η οποία χάλασε.

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια παρόμοια?

Εγγύηση εχει ληξει; Μεχρι ποσα € μπορείς να διαθέσεις;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...