AristosT Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Γεια σας! Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα. Οι πιο πολλοι θα εχετε ακουστα τον ιο της αστυνομιας. Οσοι δεν τον εχετε ακουστα, δειτε : http://www.galex.gr/index.php/mnu-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC/mnu-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82/27-%E2%80%9C%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%E2%80%9D-%CE%B9%CF%8C%CF%82-ukash-scam.html http://www.prismanews.gr/index.php/kosmos/technology/item/69810-ios-astunomias-xtupise-ksana Λοιπον, αυτο που ηθελα να σας πω ειναι οτι 4-5 φορες μου εχει εμανιστει αυτος ο ιος. Εχω δει μεθοδους για να τον αφαιρεσω, αλλα δεν γινετε τιποτα. Μου εμφανιζεται αυτος ο ιος, μονο οταν βλεπω τσ0.τ3ς, ελπιζω να καταλαβατε.. Μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει? Ευχαριστω!
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Τον είχα κολλήσει πρόσφατα σε μία εχμ σελίδα σχετικά με τον τρόπο αναπαραγωγής των ανθρώπων Δεν είναι τίποτα φίλε μου. Σκέψου ότι εμένα μου έλεγε ότι μέχρι και τα αρχεία μου είναι κρυπτογραφημένα αλλά ήταν φούμαρα. Μπαίνεις safe mode και κάνεις φουλ σκαν με το antivirus σου, μετά με malwarebytes και τέλος καθαρισμός με ccleaner και adwcleaner (στα τελευταία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και καθαρισμός του ιστορικού των browser). Εγώ με αυτές τις ενέργειες ήμουν κομπλέ. Και στην τελική αν δε βρίσκουν τίποτα τα προγράμματα ασφαλείας μάλλον δεν έχεις κάτι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2014 από Demon Lord
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Λινουξ και τελος ο ιος Αρχίσαμε πάλι...... 1
arc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αφου την εχεις πατήσει πολλές φορές πρέπει να μελετήσεις και επανεξετάσεις το πως περνά στο σύστημα σου. Τον είχα κολλήσει πρόσφατα σε μία εχμ σελίδα σχετικά με τον τρόπο αναπαραγωγής των ανθρώπων Παίζει σε πάρα πολλές πηγές. Π.χ. torrents, ταινίες (οχι αναγκαία XXX), μετατροπείς youtube,προγράμματα, cracks κλπ. Δεν είναι τίποτα φίλε μου. Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και παραλλαγές που άλλες ειναι ηλίθια ακίνδυνες και άλλες πραγματικά κρυπτογραφουν τα δεδομένα (π.χ. cryptolocker). Οι μολύνσεις ransomware (έτσι ονομαζονται αυτού του είδους τα malware) θέλουν αντιμετώπιση κατά περιπτωση. Άλλες βγαίνουν με απλό σβήσιμο ενός exe και αλλες μπαίνουν σαν rootkit και θέλει δουλεια.
flik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πρέπει να προσέξεις τις σελίδες που επισκέπτεσαι. Εγώ δεν θα σου πω κόψε torrents, video κτλ. Για όλα υπάρχουν πηγές που είναι καθαρές (γενικά μιλώντας, καμία σελίδα δε ξέρεις οτι είναι 100% καθαρή συνεχώς), και άλλες που είανι συνεχώς με κάτι μολυσμένες, ή για την ακρίβεια είναι συνήθως μολυσμένες. Μετά, τα αρχεία που κατεβάζεις να τσεκάρεις εννοείται καταλήξεις, και τον τύπο αρχείου. Εύκολα καταλαβαίενις μια ταινία οτι είανι όντως ταινία. Και τα .exe που κατεβάζεις τα τσεκάρεις με virustotal. Ανανεωμένοι browsers με adblock (και αν θες στον firefox noscript ακόμα καλύτερα), windows update, java, flash και όλα τα προγράμμτα γενικά ενημερωμένα. Αυτά είναι τα βασικά. 2
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αρχίσαμε πάλι...... ...και εδω που αρχίσαμε τελειώσαμε κιολας
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και παραλλαγές που άλλες ειναι ηλίθια ακίνδυνες και άλλες πραγματικά κρυπτογραφουν τα δεδομένα (π.χ. cryptolocker). Οι μολύνσεις ransomware (έτσι ονομαζονται αυτού του είδους τα malware) θέλουν αντιμετώπιση κατά περιπτωση. Άλλες βγαίνουν με απλό σβήσιμο ενός exe και αλλες μπαίνουν σαν rootkit και θέλει δουλεια. Όντως, έχεις δίκιο σε αυτό. Ομολογώ πως το μπέρδεψα γιατί στη δικιά μου περίπτωση ήταν απλά μια σελίδα του chrome που έβγαζε το γνωστό μήνυμα. Γνωρίζω και τα rootkit και τα ransomware. Απλά όταν το έπαθα έλεγξα ένα ένα τα αρχεία μου και ήταν όλα κομπλέ. Και έκανα και scan σε safe mode με antivirus, malwarebytes, ccleaner, adwcleaner αλλά και με το anti-rootkit εργαλείο του malwarebytes και όλα βγήκαν καθαρά. Οπότε πιστεύω πως σε εμένα έτυχε η ηλίθια παραλλαγή που αναφέρεις. ...και εδω που αρχίσαμε τελειώσαμε κιολας no offense Νίκο, απλά πιστεύω πως δεν πρέπει να λέμε όλο τα ίδια και ίδια. Όλα τα os έχουν καλά και κακά, ένα από τα αρνητικά των windows είναι πως είναι πιο δημοφιλή άρα και πρώτος στόχος των επίδοξων χακεράδων. 1
orfeas26 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Γεια σας! Θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα. Οι πιο πολλοι θα εχετε ακουστα τον ιο της αστυνομιας. Οσοι δεν τον εχετε ακουστα, δειτε : http://www.galex.gr/index.php/mnu-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC/mnu-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82/27-%E2%80%9C%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B1%CF%83-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%E2%80%9D-%CE%B9%CF%8C%CF%82-ukash-scam.html http://www.prismanews.gr/index.php/kosmos/technology/item/69810-ios-astunomias-xtupise-ksana Λοιπον, αυτο που ηθελα να σας πω ειναι οτι 4-5 φορες μου εχει εμανιστει αυτος ο ιος. Εχω δει μεθοδους για να τον αφαιρεσω, αλλα δεν γινετε τιποτα. Μου εμφανιζεται αυτος ο ιος, μονο οταν βλεπω τσ0.τ3ς, ελπιζω να καταλαβατε.. Μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει? Ευχαριστω! Μην αγχώνεσαι, αν έχεις κάνει κάτι...θα έρθουν σπίτι σου με την εισαγγελική απόφαση!
VonLoutsos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Το να σταματήσεις να βλέπεις τσ0.τ3ς δεν σου περνάει από το μυαλό σαν λύση;! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα