arxaggelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Εννοείται καταχώρηση κατευθείαν το νούμερο στο internet. Εδώ και χρόνια. Δεν βασίζομαι σε κανέναν βαρεμένο υπάλληλο με shitty job που περιμένει τη σύνταξη για το πόσο θα χρεωθεί η δική μου τσέπη.
status Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Άντε να αντικατασταθούν κάποια στιγμή οι μετρητές με έξυπνους μετρητές να τελειώνουμε. Εγώ πάντως από εδώ και πέρα θα δηλώνω ηλεκτρονικά την καταμέτρηση. Θα διαφωνήσω με τους έξυπνους μετρητές, όχι για μασονοεβραικούς λόγους, αυτά είναι λόγια του ντιφένσνετ για να μαζεύει κλικς. Θα γίνει πιο απρόσωπη η διακοπή του ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τώρα εάν τον πιάσεις στο μπίρι-μπίρι τον ΔΕΔΗΕ δεν θα στο κόψει, μιας και απαιτείται η φυσική του παρουσία στο ρολόι, με τον έξυπνο, σιγά ρε το skynet, δεν θα γίνεται αυτό με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά, ΠΟΛΛΑ νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, και σε τέτοιους καιρούς που ζούμε δεν λέει. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θα διαφωνήσω με τους έξυπνους μετρητές, όχι για μασονοεβραικούς λόγους, αυτά είναι λόγια του ντιφένσνετ για να μαζεύει κλικς. Θα γίνει πιο απρόσωπη η διακοπή του ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τώρα εάν τον πιάσεις στο μπίρι-μπίρι τον ΔΕΔΗΕ δεν θα στο κόψει, μιας και απαιτείται η φυσική του παρουσία στο ρολόι, με τον έξυπνο, σιγά ρε το skynet, δεν θα γίνεται αυτό με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά, ΠΟΛΛΑ νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, και σε τέτοιους καιρούς που ζούμε δεν λέει. Ναι καλά αυτό κι αν βαρέθηκα να ακούω. Εβραιομασώνοι και πράσινα άλογα. Έτσι κι' αλλιώς στο κόβουν το ρεύμα αν δεν έχεις να πληρώσεις και δεν κάνεις ούτε διακανονισμούς, δεν αποτελεί επιχείρημα να μην τοποθετηθούν έξυπνοι μετρητές επειδή έτσι δεν θα χρειάζεται να φτάσει στο σπίτι υπάλληλος να κόψει το ρεύμα από το ρολοϊ. Εσύ υποθέτεις οτι στην πολυκατοικία θα βρίσκονται ένοικοι και θα εμποδίσουν τον υπάλληλο να κόψει το ρεύμα ή θα πλακωθούν στο ξύλο. Αυτά μόνο σε κανένα χωριό πιάνουν. Σε όλο τον κόσμο προωθούνται οι έξυπνοι μετρητές για την καταγραφή της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και εδώ θα μένουμε σε όλα πίσω. Τα οφέλη από τον έξυπνο μετρητή είναι αρκετά, αποφυγή λαθών καταμέτρησης, τέρμα στις κλοπές ρεύματος και τις λαμογιές που κάνουν μερικοί, απευθείας και πραγματική καταγραφή κατανάλωσης το οποίο θα βοηθήσει την ΔΕΗ σε καλύτερες προβλέψεις και ενεργειακό σχεδιασμό, το κράτος θα γνωρίζει ποια σπίτια έχουν ρεύμα και ποια δεν έχουν, τέρμα στις μαύρες ενοικιαζόμενες βίλες των νησιών που δηλώνονται ως κενές και τις νοικιάζουν χωρίς μισθωτήριο φοροδιαφεύγοντας. Πολύ μικρά σφάλματα μέτρησης και αποκλίσεις. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν.
madsc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Θα επανέρθετε μόνοι σας στην πραγματικότητα, ή θέλετε βοήθεια; /sc
Porg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δεν βασίζομαι σε κανέναν βαρεμένο υπάλληλο με shitty job που περιμένει τη σύνταξη για το πόσο θα χρεωθεί η δική μου τσέπη. Λίγο σεβασμό για τους δημόσιους υπαλλήλους Τα δεδουλευμένα τους παίρνουν, όχι τα δικά σου λεφτά... και αυτά τα κέρδισαν μετά απο πολλούς δίκαιους ταξικούς αγώνες
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μου ηρθε σημερα ο λογαρισμος εναντι , 18 κατι για ρευμα 25 ευρω για νεριτ και δημο.....
GreyHorse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 μου ηρθε σημερα ο λογαρισμος εναντι , 18 κατι για ρευμα 25 ευρω για νεριτ και δημο..... Και; 1
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Και; είναι κάπως awkward τα τέλη να είναι πιο πολλά από την κατανάλωση που έχεις κάνει, δεν νομίζεις ?
GreyHorse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 είναι κάπως awkward τα τέλη να είναι πιο πολλά από την κατανάλωση που έχεις κάνει, δεν νομίζεις ?Όχι, υποθέτω πολλοί είχαν/έχουν τουριστικά.Τώρα αν εσύ είναι η κύρια κατοικία σου, κάνε τελείως διακοπή να μην πληρώνεις ούτε αυτά.
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, υποθέτω πολλοί είχαν/έχουν τουριστικά. Τώρα αν εσύ είναι η κύρια κατοικία σου, κάνε τελείως διακοπή να μην πληρώνεις ούτε αυτά. κυρια ειναι αλλα ειναι τραγικο τουλαχιστον απο την πλευρα μου που δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να χαλαω 30 ευρω ρευμα αντε 40 (περιπου 600 κιλοβατορες) την 4μηνια και να δινω 50 ευρω για δημο και νεριτ.
GreyHorse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 κυρια ειναι αλλα ειναι τραγικο τουλαχιστον απο την πλευρα μου που δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να χαλαω 30 ευρω ρευμα αντε 40 (περιπου 600 κιλοβατορες) την 4μηνια και να δινω 50 ευρω για δημο και νεριτ. Σε ποιους δρόμους περπατάς; Τα σκουπίδια δεν στα μαζεύουν; Τα βράδια στα σκοτάδια κυκλοφορείς; Σου είπα υπάρχει λύση να μην πληρώνεις τον δήμο για τις υπηρεσίες που σου προσφέρει να ζεις ανθρώπινα, κόψε το ρεύμα.
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Σε ποιους δρόμους περπατάς; Τα σκουπίδια δεν στα μαζεύουν; Τα βράδια στα σκοτάδια κυκλοφορείς; Σου είπα υπάρχει λύση να μην πληρώνεις τον δήμο για τις υπηρεσίες που σου προσφέρει να ζεις ανθρώπινα, κόψε το ρεύμα. Ελα πες την αληθεια εισαι συγγενης με τον ταμηλο ε ? και οχι ο δημος δεν μου ανταποδιδει αυτα που του πληρωνω οι δρομοι ειναι γεματοι λακουβες, οταν βρεχει δεν μπορουμε να περασουμε στο απεναντι πεζοδρομιο , οι καθαριότητα ειναι ελλιπης και τα δημοτικα φωτα το βραδυ αναβουν οποτε τους @#βλωσει!
GreyHorse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ελα πες την αληθεια εισαι συγγενης με τον ταμηλο ε ? και οχι ο δημος δεν μου ανταποδιδει αυτα που του πληρωνω οι δρομοι ειναι γεματοι λακουβες, οταν βρεχει δεν μπορουμε να περασουμε στο απεναντι πεζοδρομιο , οι καθαριότητα ειναι ελλιπης και τα δημοτικα φωτα το βραδυ αναβουν οποτε τους @#βλωσει! Άσε μας ρε φίλε Που και να ισχύουν όσα λες μόνο που σου μαζεύουν τα σκουπίδια και λίγα τους δίνεις. Τράβα με αντίσκοινο σε κανά βουνό να μην πληρώνεις δεκάρα
Silverage Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Άσε μας ρε φίλε Που και να ισχύουν όσα λες μόνο που σου μαζεύουν τα σκουπίδια και λίγα τους δίνεις. Τράβα με αντίσκοινο σε κανά βουνό να μην πληρώνεις δεκάρα Ναι, να δίνουμε καμιά 500αρα που περνάνε μια φορά στις 10 μέρες και σκουπίζουνε, καλά τα λες. Εσυ φαντάζομαι δίνεις εθελοντικά κάθε μήνα κάτι παραπάνω ε; 2
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Άσε μας ρε φίλε Που και να ισχύουν όσα λες μόνο που σου μαζεύουν τα σκουπίδια και λίγα τους δίνεις. Τράβα με αντίσκοινο σε κανά βουνό να μην πληρώνεις δεκάρα καλε ναι χαρη μου κανουν ακου εκει σαν δεν ντρεπομαι ζηταω συγνωμη και παω να αυτομαστιχωθω 100 βουρδουλιες φθανουν ? Ναι, να δίνουμε καμιά 500αρα που περνάνε μια φορά στις 10 μέρες και σκουπίζουνε, καλά τα λες. Εσυ φαντάζομαι δίνεις εθελοντικά κάθε μήνα κάτι παραπάνω ε; με του που ακουει την σκουπιδιαρα τρεχει και βοηθαει τους εργατες μετα τους κανει το τραπεζι, φτιαχνει καφεδακι και τους δινει και απο ενα 20κακι χαρτζιλικι χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα