Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα email από το dropbox που λέει ότι λήγει η πανεπιστημιακή προσφορά που μου έδωσε πριν 2 χρόνια και από 1/3 θα έχω μόνο 5GB αλλιώς θα μου κάνουν την φοβερή προσφορά να τους σκάσω 60 ευρώ.

Για κάθε πρόταση σε φίλο που την αποδέχεται και κάνει install και το πρόγραμμα παίρνεις 500mb επιπλέον.

Αν κάνω 10 μουφα λογαριασμούς με 10 διαφορετικά emails και κάνω εγκατάσταση και απεγκατάσταση το πρόγραμμα συνέχεια μετά το κάθε login, θα το καταλάβει κάπως?

Δημοσ.

Εντάξει έχω ήδη καμιά 10ρια λογαριασμούς email που μπορώ να χρησιμοποιήσω και έναν άχρηστο υπολογιστή να εγκαθιστώ και να απεγκαθιστώ το πρόγραμμα. Μια φορά την μέρα να το κάνω σε 10 μέρες θα έχω 5GB.

Απλά αναρωτιόμουν μήπως πρέπει να αλλάζω και ip κάθε φορά ή όνομα στον υπολογιστή ή να προσέξω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις σε άλλον ftp server λογαριασμό εγώ στο google drive έχω 25GB.

Γιατί έχω ήδη πολλούς κοινόχρηστους φακέλους με κόσμο και δεν θέλω να χαθούν.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάζω ότι κρατάει την mac address της συσκευής και πρέπει να την αλλάζω. Ισχύει?

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που το ειχα κανει (ναι το βρηκα το κουραγιο) κατεληξα με 18,5GB.
Ο πιο "ξεκουραστος" τροπος για μενα ηταν με VM.
Υπαρχουν tutorials και ναι, θυμαμαι οτι σε καθε shutdown του VM
επρεπε να κανω αλλαγη της mac address μεσα απο το προγραμμα, δεν ειναι μανουρα.
To ειχα κανει σιγουρα 2-3 χρονια πριν και δεν υπαρχει προβλημα μεχρι σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να κραταει και mac γιατι ειχα προσπαθησει κι εγω παλαιοτερα και δεν τα καταφερνα. Μαλιστα ακομα εχει κρατησει τις προσπαθειες και γραφει στις προσκλησεις αυτες που ηταν απατεωνικες οτι δεν δικαιουμε ΜΒ. ΙΡ σιγουρα κραταει, αλλά μη ξεχνάς και το ιστορικο του browser.

Επισης ειναι βαρετό και ανούσιο. Απλά πήγαινε στο mega.co.nz 

Δημοσ.

Ερώτηση

Εάν εγκατασταθεί το πρόγραμμα, πάρεις τα 500 και μετά το απεγκαταστήσεις, παραμένουν στο λογαριασμό σου τα 500 ή χάνονται;

Δημοσ.

Promotional reward ειναι, δεν τους νοιαζει ιδιαιτερα τι και πως.
Απλα να κανεις share το dropbox, το αν θα το κρατησει ο αλλος το app δεν εχει σημασια.
Και σιγα μην καθονται να ψιριζουν για 500mb.
Τοτε που δεν δινανε cloud storage ευκολα ειχε νοημα να το κανεις, τωρα τα δινουν ετσι τα 25αρια..

Δημοσ.

Γιατι δεν κανεις ολη την αποπειρα μεσω VM να τελειωνεις?

Δεν ξέρω αν αυτό απευθύνεται και στο δικό μου ερώτημα, αλλά έστειλα, προ ολίγου, 3 προσκλήσεις σε δικά μου mails και ενεργοποίησα τους λογαριασμούς μέσω VM.

Επίσης, επιβεβαιώνω ότι, μέσω VM πάλι, διέγραψα το Dropbox που κατέβασα σ' αυτούς, χωρίς επίπτωση στον αρχικό λογαριασμό.

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης, επιβεβαιώνω ότι, μέσω VM πάλι, διέγραψα το Dropbox που κατέβασα σ' αυτούς, χωρίς επίπτωση στον αρχικό λογαριασμό.

VM snapshots

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...