Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μεγάλη μου χαρά μόλις διάβασα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ! Πραγματικά δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου για την επιστροφή της μόνης δημοκρατικής και αντικειμενικής φωνής σε μία εποχή που μας πνίγουν οι ολιγάρχες τύπου μπόμπολα

Ελπίζω να ξαναζήσουμε τις χρυσές εποχές της δημόσιας τηλεόρασης και στην επαναλειτουργία και των άλλων κρατικών σταθμών, ερτ3, ραδιοφωνία κτλ

Επειδή υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα εκεί έξω, την αναβάθμιση του προγράμματος ( επαναπροσλήψεις δημοσιογράφων) δεν θα τις πληρώσει ο λαός καθώς δεν πληρώνονται μέσο του κρατικού προυπολογισμού απλός ίσως θα υπάρξει μία μικρούλα αυξησούλα μόνο για όσους έχουν παροχή ρεύματος

Μικρό αντίτιμο μπροστά στην ανάσα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας απο την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

• Like 4
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

oxi ισως, σίγουρα.

Και όχι μικρή...και γιατί να πληρώνω φιλε μου...2 σπιτια, το ενα δε κατοικείται και στο γραφείο μου που δεν εχω τιβι.

Πληρώνω 3 "ΕΡΤ"...είμαι λιγο μαλάκς;

• Like 6
Δημοσ.

Δηλαδή πάλι ανοίγει το μέρος που μπαίνουν ολα τα βύσματα και τα κονέ! Μια φίλη της μάνας μου ήταν μακιγιέζ στην ΕΡΤ 3 στην Θεσσαλονικη μαζί με άλλες 8! 

Σύνολο 9 μακιγιέζ για ενα κανάλι που είχε 2-3 εκπομπές και αν! Τα περι ανεξάρτητης δημοκρατίας κτλ είναι εντελώς ανούσια...

• Like 11
Δημοσ.

Επειδή υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα εκεί έξω, την αναβάθμιση του προγράμματος ( επαναπροσλήψεις δημοσιογράφων) δεν θα τις πληρώσει ο λαός καθώς δεν πληρώνονται μέσο του κρατικού προυπολογισμού απλός ίσως θα υπάρξει μία μικρούλα αυξησούλα μόνο για όσους έχουν παροχή ρεύματος

Μικρό μέρος του πληθυσμού δηλαδή.

• Like 2
Δημοσ.

Αντε καιρος ηταν , με ειχε πιασει στερητικο !!!

Porg ωραιος ρε παιχτη , τωρα μαλιστα ..

Δημοσ.

Επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Ακριβώς ότι περίμενε ο μέσος Έλληνας για να βελτιωθεί η ζωή του και να αποκτήσει ένα καλύτερο μέλλον.

Τι να τα κάνουμε τώρα τα σχολεία,τα νοσοκομεία,τις υποδομές,τις δουλειές.Ο κόσμος θέλει μόνο ΕΡΤ,αξιοπρέπεια και νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ.Απορώ γιατί δεν πανηγυρίζουμε όλοι στους δρόμους....

• Like 5
Δημοσ.

Χαιρομαι ιδιαιτερα, επιτελους δημοκρατια σε αυτη τη χωρα και να αρχισει η αποκατασταση της αδικιας!!!

Οπως ειδαν καποιοι απιστοι οι εταιροι μας αναγνωρισαν την αδικια και θα δωσουν χρηματα και για την ΕΡΤ, το καλυτερο ξερετε ποιο ειναι?? Οτι θα γινουν ολα αυτα χωρις μετρα!!

Ε και να πληρωσουμε λιγο παραπανω στο ρευμα αν ισχυει δεν θα ειναι τιποτα σταγονα στον ωκεανο τοσα δινουμε για pc για την αξιοπρεπεια μας δεν θα δωσουμε??

Δημοσ.

Τιμής ένεκεν, την 1η ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ όλες οι οθόνες στους σταθμούς του μετρό και τα ηχεία θα συγχρονιστούν στην ΕΡΤ. Γιγαντοοθόνες θα στηθούν στο σύνταγμα και θα συγκεντρωθεί κόσμος για την υποστήριξη.

Δημοσ.

Να σημειώσω γιατί βλέπω σας διαφεύγει εσκεμμένα, οτι και τωρα πληρώνουμε ενα μόρφωμα κρατικής "ερτ" την οποία δεν βλέπει απολύτως κανείς, επίσης και κάτι άλλο, την παλιά ερτ την έβλεπε σχεδόν ολος ο πλανήτης, ενω η σημερινή εκπέμπει μόνο εντός Ελλάδας

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρεπε να λειτουργήσουν 2 κανάλια μονο...ΝΕΤ και ΕΤ3 και το HD που ήταν για συγκεκριμένο υλικο (παιχνιδια Champions League,Euroleague και διεθνείς διοργανώσεις)

Η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα τα τελευταία 4 χρόνια λειτουργίας της..οσο για σας που λέτε για την ΔΕΗ. Πλάκα κανουμε ρε παιδιά..τα 3-4 ευρώ το δίμηνο ειναι το πρόβλημα σας? Τα άλλα πάγια που βγαίνουν 20-50 ευρώ ανάλογα το σπίτι και τον δήμο δεν σας πείραξαν. Ο ένας φραπές το δίμηνο σας μάρανε...έλεος. Ότι υπήρχαν και πολλά βύσμα και αργόμισθοι μέσα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει ΕΡΤ..αλλά οτι πρέπει να διορθωθεί και να δουλεύει καλύτερα. Πονάει χέρι κόβει χέρι είστε εσείς?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το θέμα τα 2-3 ευρώ.Είναι ότι μπορεί να έχουν καλές προθέσεις αλλά στο επικοινωνιακό τα έχουν κάνει μαντάρα(εντός και εκτός).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...