Προς το περιεχόμενο

Καμερα ασφαλείας και καταγραφικο...


Legolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους

θα ηθελα να βαλω στο χωρο μου (εξωτερικα) 2 καμερες και ενα καταγραφικο ωστε να κανει και εγγραφη ολη μερα. Το καταγραφικο ας ειναι για 4 καμερες ισως στο μελλον βαλω αλλες 2...

Το θεμα ειναι οτι πρεπει αναγκαστικα να ειναι και νυχτερινης ληψης οι καμερες σωστα ????

Πια η διαφορα μια καμερας με νυχτερινη ληψη και μιας IR καμερας ? Ειναι το ιδιο ?

Εχετε καποια οικομικη προταση ??

 

Ευχαριστω

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιτα τις ubiqiti ειναι power over ethernet με αρκετα καλη εικονα και συνδεονται στον υπολογιστη μεσω εθερνετ..δηλαδη αν εχεις υπολογιστη δεν χρειαζεται καταγραφικο.

150 ε η μια

το IR ειναι οι υπερυθρες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου διάβασα πρόσφατα πως για να κάνεις εγκατάσταση CCTV θα πρέπει να έχεις πρώτα άδεια.. Αν ξέρει κάποιος ας κατατοπίσει.

 

Πρόσφατα στην καλλιθεα σκοτώθηκε ενα παλικάρι με μοτοσυκλέτα οταν κάποιος τον παρέσυρε την νύχτα με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, επειδή ειμαι κοντα να σου πω οτι ξεχύθηκε η αστυνομία και έπαιρνε υλικο απο τις κάμερες των καταστημάτων κανεις δεν ρώτησε ομως για άδεια(δεν ξερω και αν χρειάζεται τελικά), και το αστείο οσοι δεν ειχα τους έλεγα "καλά δεν εχετε κάμερες" :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζω οτι πρόκειται για γνωστοποίηση και μάλιστα ηλεκτρονική
 
 
 
6. Διαθέτω εμπορικό κατάστημα. Πού μπορώ να τοποθετήσω κάμερες;
Μπορείτε να τοποθετήσετε κάμερες σε σημεία εισόδου/εξόδου (χωρίς όμως να λαμβάνετε εικόνα από δημόσιο χώρο), στα ταμεία και χώρους φύλαξης χρημάτων, σε αποθήκες εμπορευμάτων, καθώς και σε χώρους στάθμευσης και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Για καταστήματα πολύ μεγάλης έκτασης ή που διακινούνται εμπορεύματα μεγάλης αξίας μπορούν να τοποθετηθούν κάμερες και σε χώρους όπου κινούνται πελάτες, εφόσον αυτό κρίνεται απολύτως απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση, η γωνία λήψης πρέπει να είναι τέτοια ώστε να εστιάζει όσο λιγότερο γίνεται σε πρόσωπα, καθώς και να προτιμώνται λήψεις όσο το δυνατόν ευρύτερης οπτικής γωνίας. (βλ. και άρθρο 19 της οδηγίας 1/2011). Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται να τοποθετήσετε κάμερες σε χώρους που εργάζεται προσωπικό και δεν έχουν πρόσβαση οι πελάτες, ή σε γραφεία εργαζομένων (βλ. και άρθρο 7 της οδηγίας 1/2011).
 

α. Ηλεκτρονική υποβολή γνωστοποίησης

Μπορείτε να εγγραφείτε ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας  στο site της Αρχής (Πάνω δεξιά: Εγγραφή – είσοδος μελών) και να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την γνωστοποίηση σας. Ο τρόπος αυτός σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα στάδια εξέλιξης της υπόθεσης σας, καθώς και να στέλνετε ή/και να λαμβάνετε όλα τα σχετικά έγγραφα στον δικό σας προσωπικό χώρο στο site της Αρχής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...