Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος, ποιες από τις συνήθειές σας τις κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας;

πράγματα που τα κρατάτε για τον εαυτό σας  και σας ευχαριστούν. 

ακόμα και πράγματα που κάποτε τα κάνατε σαν εργένης αλλά τώρα με συγκατοίκηση με τη σύντροφο αναγκάζεστε να τα αφήσετε;

ή ακόμα και πράγματα που πλέον νιώθετε τόσο άνετα με τον άλλον που δεν έχετε πρόβλημα να αποκαλύψετε.

Προσωπικά όταν είμαι μόνη τρώω πολύ λαίμαργα, μάλιστα βιάζομαι τόσο πολύ να φάω που τα κάνω όλα χάλια, πετάω κάτω, τυριά, σάλτσες, λάδια, μπορεί στην καρέκλα δίπλα από κει που τρωω να έχω αφήσει τα ρούχα μου και τόση είναι η επιθυμία μου να φάω γρήγορα που δεν κάνω καν τον κόπο να τα βάλω αλλού με αποτελεσμα να τα λερώσω. Τα κοιτάζω όμως και νιώθω λίγο μαλάκας και αναρωτιέμαι τι σκάτα ακριβώς κάνω... 

Επίσης άλλο που κάνω είναι όταν αράζω στον καναπέ και χαλαρώνω, είτε βλέπω τηλεόραση είτε είμαι στον υπολογιστή δε με νοιάζει καθόλου η έκφραση που έχω. Σε κάποια  φάση συνειδητοποιώ  με τον τρόπο που κάθομαι πρέπει να δείχνω πολύ γελοία. 

το παρακάτω βίντεο είχε μπει πάλι στο ινσομνια και μου φαίνεται πολύ αστείο

• Like 1
Δημοσ.

Πόδια στο τραπέζι ως καύ-μπόης ,ρούχα με λεκέδες που δεν βγαίνουν(από φαΐ ή από μπογιά και να προλάβω τους κακεντρεχείς συνήθως τα πετάω,αλλά όλο και δημιουργούνται νέα), ανασκαφές στην μύτη(όταν είναι απαραίτητο) και ξύσιμο της οικογένειας(όταν χρειάζεται).Όλα δίχως δείγμα μεταμέλειας που γίνονται στον προσωπικό μου χώρο/χρόνο αντίθετα με κάποιος κάφρους που τα κάνουν παντού . :P

Επίσης άλλο που κάνω είναι όταν αράζω στον καναπέ και χαλαρώνω, είτε βλέπω τηλεόραση είτε είμαι στον υπολογιστή δε με νοιάζει καθόλου η έκφραση που έχω. Σε κάποια  φάση συνειδητοποιώ  με τον τρόπο που κάθομαι πρέπει να δείχνω πολύ γελοία. 

Γιατί να σε νοιάζει τι έκφραση έχεις; :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί να σε νοιάζει τι έκφραση έχεις; :lol:

γιατί φαντάζομαι ότι από κάπου μπορεί να με δει κάποιος που μου αρέσει και ξενερώνει τη ζωή του. . .  :D

Όχι μωρέ απλά φοβάμαι μη μου μείνει συνήθεια 

Δημοσ.

Το τρολακι του Σ/Κ να υποθέσω?

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Εξαερισμός εντέρων,ξύσιμο πισινου ή πίσω πόρτας πάρτε το όπως θέλετε,ανασκαφή ρινικης κοιλότητας,μαθήματα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης από tube8 και λοιπόν συναφών.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Εξαερισμός εντέρων,ξύσιμο πισινου ή πίσω πόρτας πάρτε το όπως θέλετε,ανασκαφή ρινικης κοιλότητας,μαθήματα σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης από tube8 και λοιπόν συναφών.

Sent from my iPad using Insomnia

H stav τρολ; 

Είσαι νέος στην hood του μπλαμπλά;

• Like 6
Δημοσ.

You-must-be-new-here2.jpg

Ον τοπικ

Μ'αρεσει τρελα να καθομαι κατω στο πατωμα και να ακουμπαω σε ενα τοιχο με το λαπτοπι on laps….. 

Ο λογος, αγνωστος ακομα…. αλλα καποια στιγμη θα το ανακαλυψω.   :-D

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο παραξενο, αλλα μουσικη απο τα ηχεια του pc, η απο ηχεια κανονικα, ακουω μονο οταν ειμαι μονος..Αλλιως, μονο με ακουστικα..

Δημοσ.

για ποιο λογο να σε ενδιαφερει η εκφραση που εχεις?Δεν σε κυνηγαει κανεις.

γιατί σκέφτομαι αν είχα κανά ωραίο γκόμενο δίπλα μου και γυρνούσε και με κοιτούσε σε ανύποπτο χρόνο θα ήταν σοβαρό πλήγμα στη σεξουαλική μας ζωή... 

σαν εκείνο το σπύρι με πύον μέσα στον κώλο του που μου είχε δείξει ένας πρώην  μου και η βρωμερή κλανιά του

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο; 

και πως θα την παλέψετε όταν θα πρέπει να μείνετε με γυναίκα;

θα πρέπει να είναι πολύ καταπιεστικό να μην μπορείτε να κάνετε όλα αυτα που απ'οτι καταλαβαίνω σας χαλαρώνουν αφάνταστα

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο; 

και πως θα την παλέψετε όταν θα πρέπει να μείνετε με γυναίκα;

θα πρέπει να είναι πολύ καταπιεστικό να μην μπορείτε να κάνετε όλα αυτα που απ'οτι καταλαβαίνω σας χαλαρώνουν αφάνταστα

Αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα.. Και ο ανδρας και η γυναικα καταπιεζεται σε αναγκες φυσικες λολ , μεχρι να ερθει η σχεση στο επιπεδο της ρουτινας και να μπορουν να ξυνονται και να κλανουν μαζι.. Ρομαντικο!!

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...