Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βάλω εμφάνιση όπλου για το cs:go, εκτός από στοιχεία λογαριασμού τράπεζας, μου ζητάει και φορολογικά στοιχεία, όπως ΑΦΜ.

Είμαι 15 χρονών, και αν και μπορώ να βάλω των γονιών μου δεν θέλω να γίνει καμιά χαζομάρα. 

Με το Google AdSense για το YouTube δεν μου ζήτησαν ούτε ΑΦΜ ούτε τίποτα, εδώ τι παίζει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι υποχρεωτικο? Νομιζω ειναι μονο για ΗΠΑ, και εμφανιζεται αν εχεις πουλησει πανω απο 200 αντικειμενα στο community market. Εκτος αν αλλαξε κατι..

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι υποχρεωτικο? Νομιζω ειναι μονο για ΗΠΑ, και εμφανιζεται αν εχεις πουλησει πανω απο 200 αντικειμενα στο community market. Εκτος αν αλλαξε κατι..

Υποχρεωτικό είναι για να βάλω κάτι στο steam workshop, όχι το community market. Δεν μ'αφήνει να το κάνω publish χωρίς να συμπληρώσω tax information

Ευχαριστώ που απάντησες

Δημοσ.

Υποχρεωτικό είναι για να βάλω κάτι στο steam workshop, όχι το community market. Δεν μ'αφήνει να το κάνω publish χωρίς να συμπληρώσω tax information

Ευχαριστώ που απάντησες

Ακυρο τοτε, για το workshop πρεπει να ειναι υποχρεωτικο, εκτος αν το βαλεις τσαμπα και βολευτεις με δωρεες. Αλλα δε ξερω 100% γιατι δεν εχω ασχοληθει με το workshop.

• Like 1
Δημοσ.

Ακυρο τοτε, για το workshop πρεπει να ειναι υποχρεωτικο, εκτος αν το βαλεις τσαμπα και βολευτεις με δωρεες. Αλλα δε ξερω 100% γιατι δεν εχω ασχοληθει με το workshop.

Μπα ούτε τσάμπα δεν γίνεται :/

βαλε μουφα αφμ

χμ λες να γίνεται; υπάρχει περίπτωση να μπλέξω ή αποκλείεται;

Δημοσ.

μετα δεν θελει φορολογικες δηλωσεις και τετοια ομως;

Παλιότερα το αφορολόγητο ήταν 6-7 χιλιάδες το χρόνο και αν δεν το πέρναγες ως προστατευόμενο μέλος, δεν χρειαζόταν δήλωση. Τώρα νομίζω ακόμα κάπου τόσο είναι, άντε να έχει πέσει λίγο. Σκοπεύεις να βγάλεις περισσότερα?

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι αμα βγαλεις αφμ , στην ηλικια σου δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις δηλωση, ενας λογιστης θα ξερει καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω οτι αμα βγαλεις αφμ , στην ηλικια σου δεν ειναι υποχρεωτικο να κανεις δηλωση, ενας λογιστης θα ξερει καλυτερα

Αν περάσει το αφορολόγητο ή αποκτήσει τεκμήριο, φυσικά και κάνει δήλωση.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε αφορολογητο θα περασει ουτε κανενα τεκμηριο.. απλα θα βγαλει αφμ το παιδι

Ο TS ναι, απλά έτσι όπως είπες το "στην ηλικία σου δεν κάνεις δήλωση" είναι σαν να λες ότι οποιοσδήποτε ανήλικος δεν κάνει δήλωση, που δεν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το άφησα κενό και το δέχτηκε.. έγραφε ότι αν υπάρχει κάποιο λάθος στην δήλωση θα μου στείλουν μειλ εντός 30 ημερών. Να το skin chaps, αν θέλετε κάνετε rate :) Ευχαριστώ πολύ που ενδιαφερθήκατε ;)

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=502602989&searchtext=

?interpolation=lanczos-none&output-forma

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...