euxoulhs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω ερωτησεις γυρω απο αυτο το θεμα... 1.για να ενταχθει καποιος τι προσοντα πρεπει ναχει; 2. ποσο ειναι η ταριφα; (πηρε το ματι μου κατι για 250ευρω)3.πρεπει ναχεις καποιες θρησκευτικα πιστευω; 4.τι πρεπει να κανεις
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 1. Πτυχίο ΑΕΙ 2. Ένα παράβολο 20 ευρώ από εφορία και 200 ευρώ ετήσια συνδρομή 3. Όλα δεκτά 4. Αίτηση εγγραφής. Αφού γίνεις δεκτός, έχει διαδικασία μύησης με διάφορα τεστ 26
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Πρέπει να έκαναν lower τα standards πρόσφατα 5
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 1. Πτυχίο ΑΕΙ 2. Ένα παράβολο 20 ευρώ από εφορία και 200 ευρώ ετήσια συνδρομή 3. Όλα δεκτά 4. Αίτηση εγγραφής. Αφού γίνεις δεκτός, έχει διαδικασία μύησης με διάφορα τεστ Aν ειναι κανεις απο ΤΕΙ αλλά έχει βγάλει καλό βαθμο; Τι τεστ; ΑΙκιου ή εχει ύλη;
groot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τελικά αυτό με την Παρασκευή ισχύει, ε; Είναι κανείς από εδώ μέσα που να κάνει web crawling plus text mining να ανιχνεύσει (και ποσοτικά) τι γίνετε με την Παρασκευή σε αυτό το section του forum;
Gtr34 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τελικά αυτό με την Παρασκευή ισχύει, ε; Είναι κανείς από εδώ μέσα που να κάνει web crawling plus text mining να ανιχνεύσει (και ποσοτικά) τι γίνετε με την Παρασκευή σε αυτό το section του forum; Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα 1
g_alkis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Aν ειναι κανεις απο ΤΕΙ αλλά έχει βγάλει καλό βαθμο; Τι τεστ; ΑΙκιου ή εχει ύλη; Εξαρτάται τη σχολή. Τεστ γνώσεων και μνήμης. 1
idomeneas7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 οχι "εχω κονε"... Δε λέει τότε, εγώ αυτό νόμιζα ότι είναι. 1
Pankar95 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Έχεις δεξιότητες και ικανότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην υποδούλωση του κόσμου υπό την ΝΤΠ; Προτίθεσαι να συμμετάσχεις στην Λουσιφεριανή λατρεία και να πάρεις μέρος σε τελετές προς Δαιμονικές οντότητες; Αν όχι μην κάνεις τον κόπο. Το πολύ να σε έχουν για λαντζιέρη. 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τελικά αυτό με την Παρασκευή ισχύει, ε; Είναι κανείς από εδώ μέσα που να κάνει web crawling plus text mining να ανιχνεύσει (και ποσοτικά) τι γίνετε με την Παρασκευή σε αυτό το section του forum; Ισχύει ναι, απλά βιάστηκε λίγο ο ts. Το ιδανικό είναι να ανοίγουν τα topics όταν πέσει λίγο ο ήλιος (να έχει γυρίσει κι κοσμάκης απ' τις δουλειές του). 7 σελίδες σε μισή ωρα και μετά αρχίζει το χτίσιμο του topic. 2
euxoulhs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 τι εννοειται για την παρασκευη; τι θα γινει;
groot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ισχύει ναι, απλά βιάστηκε λίγο ο ts. Το ιδανικό είναι να ανοίγουν τα topics όταν πέσει λίγο ο ήλιος (να έχει γυρίσει κι κοσμάκης απ' τις δουλειές του). 7 σελίδες σε μισή ωρα και μετά αρχίζει το χτίσιμο του topic. Μα εκεί είναι το point. Με ένα web crawling μπορεί κανείς να βρει πότε ανοίγουν τέτοια topics. Εάν υπάρχει κανείς που έχει έτοιμο κώδικα για τέτοια πράματα, τότε ας τρέξει ένα simulation να δούμε τι γίνεται!
tz3s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 μιλαω μαζι σου σε Pm εσυ που ανοιξες το thread με τους αλλους δεν εχω να πω κατι χανω το καιρο μου τζαμπα θελω να μ εξηγησεις τι κερδιζει κανεις απο την μασονια.. ? Περαν του να πιστευεις στο ανωτερο ον ξερουμε οτι αυτοι ειναι "μεγαλυτερα κεφαλια" στην κοινωνια.. Εσυ πες μας τι εχεις κερδισει απο αυτους πχ? Γιατι να μπει καποιος σε αυτο το γκρουπ?
WorldOfGlass Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δέχονται νομιζω και ατομα απο τα ΙΕΚ Ακμή αλλά δεν είμαι σίγουρος 2
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 τι εννοειται για την παρασκευη; τι θα γινει; Εντελώς πρόχειρα... Ε να, μαζευόμαστε στο συγκεκριμένο section -μασόνοι και μη- και γίνεται σκηνικό με φλεγόμενα topics και τέτοια. Και βγάζουμε ΠΣΚ. (Σε ακραίες περιπτώσεις, υπάρχουν και topics που συνεχίζονται και μετά τις Κυριακές τα μεσάνυχτα. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις