Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες δεν μπορούν να μου στείλουν email στο λογαριασμό του hotmail που εχω. οταν πανε να μου στείλουν, αμεσως μετα τους ερχεται μήνυμα οτι το email δεν παραδόθηκε. Όντως, δεν βλέπω τπτ στα εισερχόμενα, ούτε στα spam. Αλλαξα τον κωδικό μήπως επαιζε τπτ μ'αυτό, αλλά και πάλι. Το χρειάζομαι πολύ το email οπότε, ξέρει κανεις τι μπορω να κάνω; Πήγα να στείλω και εγώ από έναν άλλο λογαριασμό μου email και σε μένα ήρθε πάλι οτι το μήνυμα δεν παραδόθηκε. Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

μπορεις να υποβαλλεις ερωτηση στο "microsoft community"  και θα σε βοηθησουν να λυθει το προβλημα

-συνδεεσαι στο outlook

-account settings

-more help with your Microsoft account

-βοήθεια από την κοινότητα

-συμμετοχή

-τρόπος συμμετοχής

-υποβολή ερώτησης

Δημοσ.

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το hotmail εδώ και 2 εβδομάδες με κύριο υπέυθυνη την MS και το άθλιο-έκτρωμα hotmail της.

Κάνε μια αναζήτηση στο www.

(απορώ που υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί hotmail εν έτει 2015..)

• Like 1
Δημοσ.

πλακα πλακα και εγω ειχα καποια ψιλοπροβληματακια το τελευταιο μηνα..

πχ τη πρωτη φορα ενας φιλος ορκιζοταν οτι μου χε στειλει κατι που του χα ζητησει αλλα εγω δε πηρα τπτ.τελικα σταλθηκαν και τα 2 μετα απο μερεις οταν μου στειλε κατι αλλο (βεβαια δε τσεκαρα να δω τι ημερομηνια λεει)

και τη δευτερη ημουν με μια φιλη και μου στειλε επι τοπου κατι και δεν εβλεπα τπτ.. μου το ξαναστειλε παλι τπτ.. ηρθαν τελικα και τα 2 μετα απο κανα 2 ωρο..

και εχω και 3ο παραδειγμα απλα δεν ξερω αν απλα με γραφει ή αν οντως δε μου ερχονται (χαχαχα)

edit! και 4ο παραδειγμα παρακαλω μολις τρ!! μου ρθε 2η φορα μειλ που μου χαν στειλει πριν 1 βδομαδα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...