censOred Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Λίγα τα λόγια σας για τους ταρίφες..Γκέγκε? Οι τύποι είναι ιδιοκτήτες των λεωφορειολωρίδων,των διαβάσεων και διεκδικούν ολόκληρους τους δρομους. 4
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γατακια! Δικαβαλο σκουτερ με γκομενες χωρις κρανη, μπαινει αναποδα σε στενο απο κεντρικο, και παταω φρενο για να μην τις ψαχνω κατω απο τις ροδες μου. Ε με ειπαν και μαλακα. Ισως ειμαι, αφου φρεναρα. 11
groot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ελπίζω πάντως τουλάχιστον οι μισοί σε αυτό το thread να μην "περνάτε" μποτιλιαρισμένη διασταύρωση, ακόμα και εάν έχετε πράσινο. 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) είναι απίστευτο θράσος ,έλλειψη διακριτικότητας κ εντελώς φαιδρό να με περνάνε μόνο βάσει της εξωτερικής μου εμφάνισης (ή δε ξέρω εγώ τι άλλο κουλό έχουν στο μυαλό τους) ως στρέητ κ να σου αρχίζουν αμέσως τον πρόλογο.Δε τρολάρω αν κ ξέρω πως τους περισσότερους τους ενοχλεί να υποθέτουν οτι είναι γκέι.Πλέον έχει φτάσει να με κουράζει γνήσια να υποθέτουν αυτόματα οι άλλοι πως είμαι στρέητ κ να μου αρχίζουν διάλογο για το τάδε γκομενάκι στο δρόμο ή την δείνα καραγκομενάρα.Το βίωσα ξανά αρχές του μήνα με έναν ταρίφα όταν ήμουν Ελλάδα.Ακόμα με θυμάται πάντως αυτός,είμαι σίγουρος ( κάναμε καλή κ επιμορφωτική κουβέντα με αφορμή αυτό) Τουλάχιστον μη μιλάς ρε φιλαράκι αν δεν ξέρεις στάνταρ τι ρόλο βαράει ο διπλανός σου.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Common courtesy Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2015 από Τοξοβόλος___U__K
Mau-Maus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δε σε πέρασε για άντρα εξ αιτίας καμίας εξωτερικής σου εμφάνισης, σου μίλησε απλά με βάση τις πιθανότητες ! είσαστε μειοψηφία , αν ήσασταν πλειοψηφία θα έμπαινες στο ταξί και θα σου έπιανε συζήτηση για ομοφυλόφιλους! σήμερα ειναι φυσιολογικό που σου μίλησε για γυναίκες, εντελώς αφύσικο και κουλό οπως λες θα ήταν το αντίθετο συγνώμη κι ολας! 10
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και επειδή οι στρέητ είναι πλειοψηφία δικαιολογήται το πόσο αδιάκριτος θα είναι κάποιος ένα πράγμα.Καταννοώ πως το social conditioning θέλει όλους τους άνδρες στρέητ by default φάση αλλά δεν θέλει κ πολύ νιο νιο (ή ευγένια) να απέχεις από αυτόματα συμπεράσματα κ μάλιστα να κάνεις αυθόρμητο act out αυτών των συμπερασμάτων για έναν άγνωστο. Τεσπα,εμένα με κουράζει πλέον αφάνταστα να αναγκάζομαι να κάνω συνεχώς coming out με τέτοιες μικροαφορμές κ δεν μου συμβαίνει μόνο Ελλάδα.
Donalhioy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 να με περνάνε μόνο βάσει της εξωτερικής μου εμφάνισης ως στρέητ προβληματα που εχει ο κοσμος... στο φυλλο να εισαι αντρας και να σε περνανε για αντρα... καταντια!!! 4
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 προβληματα που εχει ο κοσμος... στο φυλλο να εισαι αντρας και να σε περνανε για αντρα... καταντια!!! Δεν έχω πρόβλημα να με περνάνε άνδρα,γουστάρω που είμαι άνδρας βασικά.Το πρόβλημα μου είναι να με περνάνε για άνδρα που γουστάρει γυναίκες κ να μου αρχίζουν αυτόματα τον πρόλογο.Κουραστικό να πούμε.
vsl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ευτυχώς είσαι ontopic. Όλα αυτά που λες, είναι ο ορισμός του θράσους στην καθημερινότητα. 2
Lanike71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω πρόβλημα να με περνάνε άνδρα,γουστάρω που είμαι άνδρας βασικά.Το πρόβλημα μου είναι να με περνάνε για άνδρα που γουστάρει γυναίκες κ να μου αρχίζουν αυτόματα τον πρόλογο.Κουραστικό να πούμε. Ακόμα δεν κατάλαβα το θράσος στα περί συζήτησης για γκομενάκια...Δε νομίζω να χρειάζεται να είσαι μηχανικός αυτοκινήτων για να μιλήσεις για μία ωραία Πόρσε ή αρχιτέκτονας για να μιλήσεις για τα κτίρια της Βαρκελώνης. Εκτός και αν ο τύπος ήθελε να εκφράσει με πολλές λεπτομέρειες το όνειρό του... 2
zappy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχω πρόβλημα να με περνάνε άνδρα,γουστάρω που είμαι άνδρας βασικά.Το πρόβλημα μου είναι να με περνάνε για άνδρα που γουστάρει γυναίκες κ να μου αρχίζουν αυτόματα τον πρόλογο.Κουραστικό να πούμε. Καλά ρε παιδί μου τόσο πολύ σε πείραξε λες και στην έπεσε ή σου κανε κάνα κονέ; Ας πούμε σου λέει ένας ωραίο αυτό το παιχνίδι τι γραφικά κι εσύ το κάνεις θέμα γιατί παίζεις μόνο strategy και ποτέ rpg; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Προ ημερων στη Λ.Αμαρουσιου εκει που ξεκιναει πριν εχει φαναρι και δεξια στροφη .Στριβω ευτυχως με ελαχιστη ταχυτητα και η μπροστινη σταματάει το μισο αμαξι στο πεζοδρομιο και το μισο στον δρομο και ...ανοιγει την πορτα του οδηγου. Ημουν με ελαχιστη ταχυτητα και σταματησα και της φωναξα "Τι κανεις εκει " ? Η απαντηση..."Και τι να εκανα" ? Ας ειχα κανενα παλιο Lada να της δειξω εγω στην πορτα της τι να εκανε... Δεν είμαι ..."ρατσιστης" αλλα σε πολλα προπορευομενα αμαξια καταλαβαινει καθενας ότι οδηγει γυναικα από τον τροπο οδηγησης !!! 3
ADHD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Για ποσα πραγματα μπορεις να το πεις αυτο, μπορει για παραδειγμα να σου επιανε κουβεντα για το καλυτερο σουβλακι της Αθηνας και εσυ να εισαι χορτοφαγος τι να γινει τωρα.. 2
kathytherion Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Προ ημερων στη Λ.Αμαρουσιου εκει που ξεκιναει πριν εχει φαναρι και δεξια στροφη .Στριβω ευτυχως με ελαχιστη ταχυτητα και η μπροστινη σταματάει το μισο αμαξι στο πεζοδρομιο και το μισο στον δρομο και ...ανοιγει την πορτα του οδηγου. Ημουν με ελαχιστη ταχυτητα και σταματησα και της φωναξα "Τι κανεις εκει " ? Η απαντηση..."Και τι να εκανα" ? Ας ειχα κανενα παλιο Lada να της δειξω εγω στην πορτα της τι να εκανε... Δεν είμαι ..."ρατσιστης" αλλα σε πολλα προπορευομενα αμαξια καταλαβαινει καθενας ότι οδηγει γυναικα από τον τροπο οδηγησης !!! Τετοιες κινησεις εχω δει πολλες φορες και απο αντρες. Καλυτερα να μην πιασουμε το κεφαλαιο "γυναικα οδηγος " γιατι ειναι καπως παρωχημενο...
Valerie_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 είναι απίστευτο θράσος ,έλλειψη διακριτικότητας κ εντελώς φαιδρό να με περνάνε μόνο βάσει της εξωτερικής μου εμφάνισης (ή δε ξέρω εγώ τι άλλο κουλό έχουν στο μυαλό τους) ως στρέητ κ να σου αρχίζουν αμέσως τον πρόλογο.Δε τρολάρω αν κ ξέρω πως τους περισσότερους τους ενοχλεί να υποθέτουν οτι είναι γκέι.Πλέον έχει φτάσει να με κουράζει γνήσια να υποθέτουν αυτόματα οι άλλοι πως είμαι στρέητ κ να μου αρχίζουν διάλογο για το τάδε γκομενάκι στο δρόμο ή την δείνα καραγκομενάρα.Το βίωσα ξανά αρχές του μήνα με έναν ταρίφα όταν ήμουν Ελλάδα.Ακόμα με θυμάται πάντως αυτός,είμαι σίγουρος ( κάναμε καλή κ επιμορφωτική κουβέντα με αφορμή αυτό) Τουλάχιστον μη μιλάς ρε φιλαράκι αν δεν ξέρεις στάνταρ τι ρόλο βαράει ο διπλανός σου.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Common courtesy Εντάξει,απορώ πως αντέχεις 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα