Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Με αφορμή ταξίδι που έκανα πρόσφατα με διάφορα τραγελαφικά θυμήθηκα τις άπειρες φάσεις που έχω ζήσει μέσα σε κτελ, συνήθως εκνευριστικές και παράξενες, άλλες φορές με πολύ γέλιο. Παλιά ήταν πολύ χειρότερα τα σκηνικά όταν ήμουν παιδί, μετά τα κτελ κυριλλέψανε, αλλά η όλη νοοτροπία παρέμεινε. Σκηνικό 1: ο συνεπιβάτης δίπλα σου που αποφασίζει να βγάλει το σκαρπίνι και σκάει η τρελή μπόχα από την κάλτσα... σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή Σκηνικό 2: χαμουρευόμουν με την τότε κοπέλα μου (νομίζαμε ότι όλοι κοιμούνται γύρω) και μας είδε ο οδηγός από το καθρεύτη και απείλησε ότι θα μας καταιβάσει Σκηνικό 3: τα σκυλάδικα του οδηγού σε όλη τη διαδρομή, και να έχεις ξεχάεσι το mp3 player
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μου έχουν τύχει ιδιαίτερα πράγματα αν κι έχω ταξιδέψει αρκετά. Η δυσκολία μου είναι ότι επειδή δεν μπορώ να κοιμηθώ το κάθε ταξίδι μου φαίνεται ατελείωτο... 3
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εγω σε μια πολύωρη διαδρομή με κτελ κάποτε είχα για κανα δυωρο ευτυχώς μόνο μια υπερβολικά υπέρβαρη γυναίκα μεγάλης ηλικίας η οποία με είχε στριμώξει και ήμουνα λες και καθόμουνα ανάμεσα στις συμπληγάδες. Το χειρότερο ηταν οτι έριχνε..αέρια κάθε 2' με αποτέλεσμα να θέλω να κάνω χαρακίρι απο την μπόχα. Οταν έκανε στάση ο οδηγός βγήκα εξω να παρω ανάσες και ένιωθα λες και βγήκα απο θάλαμο αερίων του Auschwitz. Άλλη μια φορά το κτελ είχε εγκλωβιστεί στα χιόνια πολλές ώρες και είχαμε ταλιπωρηθεί απίστευτα. Ηταν ένας γέρος δίπλα μου που είχε μια ανάσα σαν ψόφιος ασβος. 3
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ~Άβολα καθίσματα. ~Μάχη με τον διπλανό για διεκδίκηση του ελάχιστου χώρου. ~Παρλαπίπας διπλανός ενώ εσύ θες να κοιμηθείς. ~Γέροι και γριές που έχουν τσακωθεί με το σαπούνι εδώ και χρόνια. ~Διαφοροι-ες που μιλάνε δυνατά στο τηλέφωνο σαν να νομίζουν ότι ταξιδεύουν μόνοι τους. ~Και αυτοί που κουβαλανε μυρωδάτα είδη μαζί τους όπως κρεμμύδια, ψάρια κλπ. We love ΚΤΕΛ <3 Πλέον έχουν και WiFi όμως κάποια. Πρόοδος! 4
soteras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 1)Πριν κανα 4-5 χρόια μέσα σε κτελ εξω τρελό χιόνι ο οδηγός το πήγαινε το κτελ με προσοχή λόγο χιονιού με την μουσικούλα ελληνικά σκυλάδικα μέχρι που φτάνουμε σε ένα σημειο που είχαν μείνει 2 ξανθιές γύναικες με ενα 4χ4 και απλά ανοίγει ο οδηγός και λέει επειδή δεν χοράω να στρίψω κάντε λίγο πιο εκεί αν μπορείτε εστω λιγακι μπροστα ή πίσω και απλα αυτες λενε αα δεν μπορουμε δεν μπορουμε περιμενουμε εναν αντρα να ερθει και απλα γυρναει ο οδηγος τι να τον κανετε μωρε τον αντρα πλατη να σας βαλει η να σας ζπρωξει ααηη βαλε τετρακινηση και προχωρα απλά μπορώ να πώ είχε ληθει όλο το πούλμαν στα γέλια και οι γύρω γύρω εκεί 2) πηγαινε στην τοτε κοπελα μου και πεσαμε σε απεργιες και για να φτασουμε τριπολη είχαμε κανει 5 ωρες απλα γύρναμε και λέμε στον οδηγο δεν παει αλλο ανηξε την πορτα μπροστα να πηγαινει ενας ενας να κανει ενα τσιγαρακι τοση ωρα θα πεθανουμε 3)μια αλλη φορα μια γιαγια επειδη ακουγα δυνατα μουσικη και ακουγοταν λιγακι μου ελεγε οτι η μουσικη αυτη ειναι του σατανα και κατι τετοια απλα εγω και το υπολοιπο κτελ με αυτα που ελεγε περασαμε πολη ωραια γιατι γελασε ενας και τον ελεγε και αυτον οτι ειναι απογονος του σατανα 4)αλλα το πιο τελειο ηταν οταν πηγαινα στο χωριο ο οδηγος να ηταν αντε 30 - 32 και καθομουν μπροστα μπροστα και πιανουμε την κουβεντα καποια στιγμη μεχρι που μου κανει ρε φιλε ασε ειχα κατεβασει κατι ωραια κομματια και τα ξεχασα και τον ρωταω πια ρε συ και του ειπα οτι ακουμε ιδια μουσικη και απλα ειχαμε ποροθει μπροστα να ακουμε tommoroland/hardwell Αλλα στην κατηγορια των τοπ πιστευω για ολους ειναι οι τυπαδες που με το σαπουνι εχουν τσακωθει αγρια καιρο ή με το γεγονός ότι δεν πέρνουμε να φαμε μεσα στο κτελ το μοναδικο πράγμα που με το που το ανοιξεις βρωμαει 1
coffeex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τα 2 παρακάτω σκηνικά όποτε τα θυμάμαι κλαίω από τα γέλια. 1) Την χρονιά που ήμουν στο στρατό, γυρίζαμε με το ΚΤΕΛ (6+ το πρωί) και καθόμασταν 7-8 άτομα γαλαρία και ο ένας αμολάει μια «κούφια» και βρώμισε όλο το λεωφορείο... ο βήχας προς εμετό και το γέλιο από όλους θα μου μείνει αξέχαστο. 2) Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων καθόταν πίσω μου και στα μέσα περίπου της διαδρομής λέει ο παππούς στην γιαγιά «ωχ θα χεστώ πάνω μου δεν κρατιέμαι» :shock: τελικά δεν έγινε τίποτα. ~Άβολα καθίσματα.~Μάχη με τον διπλανό για διεκδίκηση του ελάχιστου χώρου.~Παρλαπίπας διπλανός ενώ εσύ θες να κοιμηθείς.~Γέροι και γριές που έχουν τσακωθεί με το σαπούνι εδώ και χρόνια.~Διαφοροι-ες που μιλάνε δυνατά στο τηλέφωνο σαν να νομίζουν ότι ταξιδεύουν μόνοι τους.~Και αυτοί που κουβαλανε μυρωδάτα είδη μαζί τους όπως κρεμμύδια, ψάρια κλπ.We love ΚΤΕΛ <3Πλέον έχουν και WiFi όμως κάποια. Πρόοδος! Από ταχύτητα λέει τίποτα; 1
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Τα 2 παρακάτω σκηνικά όποτε τα θυμάμαι κλαίω από τα γέλια. 1) Την χρονιά που ήμουν στο στρατό, γυρίζαμε με το ΚΤΕΛ (6+ το πρωί) και καθόμασταν 7-8 άτομα γαλαρία και ο ένας αμολάει μια «κούφια» και βρώμισε όλο το λεωφορείο... ο βήχας προς εμετό και το γέλιο από όλους θα μου μείνει αξέχαστο. 2) Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων καθόταν πίσω μου και στα μέσα περίπου της διαδρομής λέει ο παππούς στην γιαγιά «ωχ θα χεστώ πάνω μου δεν κρατιέμαι» :shock: τελικά δεν έγινε τίποτα. Από ταχύτητα λέει τίποτα; Τα σιγανά ποταμάκια και τις κούφιες κλανιες να φοβάσαι. Ύπουλα και τα δυο.
Alithinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 θυμήθηκα μια περίπτωση καθώς πήγαινα Ήπειρο για το στρατό. έκατσε δίπλα μου μια γιαγιά, και μου πιασε τη κουβέντα. χαμογελαστή, μου έδωσε και 5ευρω για να πιω καφέ... δε θα τη ξεχάσω ποτέ τη γιαγιούλα... 8
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ~Παρλαπίπας διπλανός ενώ εσύ θες να κοιμηθείς. Άλλο και τούτο... Τύπος να μου διηγήται ότι ειναι τραγουδιστής σε σκυλάδικο της αλεξανδρούπολης και βγάζει τρελά λεφτά και γκόμενες... Ναι ρε φίλε και ταξιδεύεις με κτελ, ΟΚ σε πιστέψαμε....
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Από ταχύτητα το ίντερνετ παλεύεται. Τουλάχιστον φτάνει για ν'ακούς τη μουσική σου από yt και να μιλάς και viber. 2
panos2171 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Από ταχύτητα λέει τίποτα; Eξαρτάται σε ποιο πάροχο είναι και κατά πόσο πιάνει το 3G του στα σημεία που περνάει το ΚΤΕΛ. 2
Sarandis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Kτελ προς χαλκίδα. Μιλάει μια κοπέλα με τη μάνα της στο τηλέφωνο, "ναι μαμά σε κάνα 40λεπτο θα έχουμε φτάσει" που ήταν πάνω κάτω σωστό. Πετάγεται οδηγός. Τι λες μωρέ, σε 20 φτάσαμε. Και το έκανε. Προς Μάνη. Τύπος ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ περιμένει να ανέβει. Μου έπεσε ο λαχνός και δε μπορούσα να κουνήσω. (είμαι 55 κιλά, μια γωνίτσα πιάνω) Προς Κοζάνη μεταμεσονύκτιο. Το έκανε σε 5 ώρες, δεν έκανε διάλειμμα στη Λαμία γιατί όλοι βλέπαν όνειρα. Ο τύπος έκανε downhill στα βουνά αλα need for speed. 10
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Προς Κοζάνη μεταμεσονύκτιο. Το έκανε σε 5 ώρες, δεν έκανε διάλειμμα στη Λαμία γιατί όλοι βλέπαν όνειρα. Ο τύπος έκανε downhill στα βουνά αλα need for speed. Κάτι τέτοια κάνουν και μετά έχουμε άλλα... Τεσπαντων, εγώ πια αποφεύγω τα νυχτερινά. Οσο για το "διάλλειμα" στην καφετέρια/σουβλατζίδικο/ισθμό της κορίνθου/λεωνίδα, είναι μέρος της μαγείας του ΚΤΕΛ, συγκεκριμένα σε ένα διάλειμα προς γιάννενα δεν ξερω πια σε ποιο νομό, το εστιατόριο είχε ταψιά και κατσαρόλες με μαγειρευτά, και εκεί πάνω άραζαν (και πετούσαν παντού στο μαγαζί) σπουργίτια τα οποία έτρωγαν από το ίδιο φαί που σεέρβιρε ο άλλος στους πελάτες. Υγιονομικό ανύπαρκτη λέξη εκεί μέσα. Εγώ κλασικά στα διαλειματα αυτά παίρνω πουράκια kaprice.
SOADNICK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αμαλιαδα - Αθηνα με ΚΤΕΛ. Οδηγος ενας γυρω στα 60. 9 το πρωι φυγαμε απο Αμαλιαδα, και μετα απο λιγο λεει στο μικροφωνο, καλημερα κτλπ, σε μιση ωρα θα περασουμε απ το ταδε χωριο να παρουμε σουβλακια, οποιος θελει κατι ας το πει τωρα να τα χει ετοιμα οταν παμε. Δεν εκανε πλακα. Οντως πηραν σουβλακια. Μετα σε ολο το δρομολογιο δεν εβαλε γλωσσα μεσα του, νταξει, δεν κουραζε τοσο, χαβαλεδιαρης ηταν, αλλα επειδη μιλαγε πηγαινε ΑΡΓΑ. Καναμε 5 ωρες να φτασουμε ενω συνηθως θελει ~4. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα