Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει το θέμα μοιραστείτε την δική σας φόρμουλα αποτοξίνωσης που πιστεύετε πως έφερε αισθητά αποτελέσματα στην υγεία σας και την καθημερινότητα σας ή κάντε ερωτήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

(δεν μιλάμε για περιπτώσεις απεξάρτησης ανθρώπων απο τα ναρκωτικά ή τουλάχιστον μην τρολλάρετε το θέμα με τέτοια πράματα εκτός αν θέλετε να συνεισφέρετε με σοβαρό τρόπο ούτε έχει σχέση άμεση το θέμα με το άλλο που άνοιξα οπότε μην τα συνδέεται για να σπάσετε πλάκα εκτός και αν το νομίζετε απαραίτητο, ευχαριστώ.)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δηλαδή; για πες πχ ενα λεμόνι κάθε μέρα;  αυτό στο συνέστησε διαιτολόγος; τι ξέρεις για την επίδραση του; είχες κάποιο θέμα και ξεκίνησες αποτοξίνωση γενικά λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, ευχαριστώ :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δηλαδή; για πες πχ ενα λεμόνι κάθε μέρα;  αυτό στο συνέστησε διαιτολόγος; τι ξέρεις για την επίδραση του; είχες κάποιο θέμα και ξεκίνησες αποτοξίνωση γενικά λεπτομέρειες πάνω σε αυτό, ευχαριστώ :)

Προσπερνάω πως ακόμη δεν το πρόσεξες και απαντώ κάπως σοβαρά:

Αποτοξίνωση με τα λεμόνια δεν θα κάνεις με την έννοια που φαντάζεσαι. Το να πίνεις βέβαια το χυμό από ένα λεμονάκι κάθε πρωί αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό, δεν θα σου κάνει και κακό. Θα παίρνεις τις βιταμινούλες σου, κάποιες φυτικές ίνες και φλαβονοειδή. Επίσης είναι και λίγο διουρητικό και σου δημιουργεί και μια αίσθηση κορεσμού που σου περιορίζει στο να τρως ο,τι βρεις μπροστά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόσεξα αλλα τι να κάνω να ζητήσω συγνώμη; edit στον τιτλο απόσο ξέρω δεν μπορώ να κάνω, έτσι πέρασα απευθείας στο ψητό... όταν δεν σας αρέσει ενας τίτλος κάποιοι mods τον αλλάζετε σε δευτερόλεπτα όχι απλά χωρίς να ρωτήσετε αλλά χωρίς καν να ενημερώσετε...(σε εσένα πάει κυρίως αυτό paredwse) και τώρα που χρειάζεται μια αλλαγή κάνετε την πάπια αλλά το like το πατάμε... (τέτοιοι είστε :P )

εξάλλου αν διάβαζες το ποστ μου το έχω σωστά γραμμένο (τόσο στο αρχικό ποστ όσο και στην απάντηση)  ο τίτλος είναι απλά προϊόν τυπογραφικού.

-----

Στο θέμα τώρα με ενδιαφέρει κάτι πιο εντατικό σε φάση πρόγραμμα μιας εβδομάδας ή κάτι αντίστοιχο γιατι σκοπεύω να κάνω πιο υγιεινή διατροφή και θα ήθελα να καθαρίσω τον οργανισμό μου απο τοξίνες και οτιδήποτε βλαβερό που μάλλον θα έχω λόγω όχι τόσο καλής διατροφής...

Το ιντερνετ ειναι γεμάτο με τέτοια αλλα απο ενα σημείο και μετά αρχίζει και γίνετε περίπλοκο γιαυτό θα ήθελα απόψεις ανθρώπων που δοκίμασαν κατι αντίστοιχο απο πρώτο χέρι και έχουν αποτελέσματα (επίσης θα βοηθήσει και όσους googlάρουν για κάτι τέτοιο να μάθουν απο πραγματικά περιστατικά μιας και τα αποτελέσματα στο insomnia εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του ελληνικού google)

• Super Moderators
Δημοσ.

Άμα άρχισες το Γκουγκλάρισμα για να πάρεις συμβουλές ...δεν έχεις καμία τύχη και το πολύ πολύ να καταλήξεις με αυτοκόλλητα στις πατούσες... :P

• Like 4
Δημοσ.

Άμα άρχισες το Γκουγκλάρισμα για να πάρεις συμβουλές ...δεν έχεις καμία τύχη και το πολύ πολύ να καταλήξεις με αυτοκόλλητα στις πατούσες... :P

Γιαυτό ακριβώς θα ήταν καλό να υπάρχει ενα σχετικό τοπικ εδώ έτσι ώστε να ανατρέξει κάποιος και να  διαβάσει αμερόληπτες απόψεις ανθρώπων που δεν πληρώνονται για να προωθήσουν κάτι... και τον τίτλο ακόμη να τον αλλάξετε αλλά το παραβλέπω αυτό δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιαυτό ακριβώς θα ήταν καλό να υπάρχει ενα σχετικό τοπικ εδώ έτσι ώστε να ανατρέξει κάποιος και να  διαβάσει αμερόληπτες απόψεις ανθρώπων που δεν πληρώνονται για να προωθήσουν κάτι... και τον τίτλο ακόμη να τον αλλάξετε αλλά το παραβλέπω αυτό δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

Δεν υπάρχουν αμερόληπτες απόψεις απλών ανθρώπων για τα ερωτήματα που έχεις. Χρειάζεσαι συμβουλή από ειδικούς επιστήμονες και όχι από τον billdano!

PS: Οι απαιτήσεις προϋποθέτουν και υποχρεώσεις. :P

Δημοσ.

Αποτοξίνωση κάνω με κάθε αναπνοή που παίρνω, όταν πάω το πρωί και το απόγευμα στην τουαλέτα για το number two, καθώς και με τα πολλά κατουρήματα κατά την διάρκεια της δύσκολης καθημερινότητας! :-D

Προσωπικά δεν γνωρίζω άλλον τρόπο, κι ας μου τα έχει κάνει "τσατάλια" η δικιά μου με τις κρέμες και τις βιολογικές παπαριές που μου παρουσιάζει κάθε λίγο....

ααααα, τα είπα και ξαλάφρωσα... :-) (αποτοξινώθηκα!).

Δημοσ.

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνει ο καθένας μας και που δε μας το έχουν διδάξει από μικρούς όπως το να βουρτίζεις τα δόντια, είναι ο καθαρισμός της γλώσσας με ένα τέτοιο ειδικό εργαλείο που πουλάνε στα φαρμακεία https://www.skroutz.gr/c/604/axesouar-stomatikhs-ygieinhs.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF

Όπως λένε και οι γιατροί, το πρωί όταν ξυπνάς μετά το πέρας του ύπνου που ο οργανισμός χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης που διαθέτει, η γλώσσα αντικατοπτρίζει την κατάσταση του στομάχου σου. Αν είσαι φουλ τοξινωμένος, όπως όλοι σχεδόν άλλωστε με τις αηδίες που τρώμε, θα βλέπεις να καθαρίζεις από τη γλώσσα ένα πηχτό επίχρισμα που αντικατοπτρίζει τις τοξίνες που εξουδετέρωσε ο οργανισμός το βράδυ. ΑΝ δεν καθαρίσεις τη γλώσσα σου ώστε να τις αποβάλλεις απλά τις επαναφέρεις πίσω στο σώμα σου! Μια πολύ απλή διαδικασία με πολλά οφέλη.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τη γλώσσα ομολογώ δεν το είχα ξανακούσει. Κάθε φορά κάτι καινούριο ρε μπαγασηδες

Για αυτό ειναι ωραίο να βγαίνουν τέτοια θέματα :P

Ένα από τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνει ο καθένας μας και που δε μας το έχουν διδάξει από μικρούς όπως το να βουρτίζεις τα δόντια, είναι ο καθαρισμός της γλώσσας

Καλά εγώ απο μικρός το ήξερα αυτό μου το είχε πει ο οδοντίατρος :P γλώσσα ουρανίσκο πίσω από τον τραπεζίτη πάνω στα ούλα  και στα μάγουλα (απο την μέσα μεριά) επίσης και ο τρόπος που βουρτσίζεις τα δόντια έχει σημασία πχ αν πηγαίνεις απλά την οδοντόβουρτσα μπρος πίσω δεν κάνεις καλή δουλειά και ειναι σχεδόν σαν να μην τα έπλυνες εγώ κάνω μπρος πίσω και μετα το αρχίζω μια κυματική κίνηση με την βούρτσα (σαν να διαγράφω το σύμβολο του απείρου )

βέβαια όλα αυτά τα έκανε με την οδοντόβουρτσα μου χωρίς ειδικό εργαλείο.

Δημοσ.

Όπως λένε και οι γιατροί, το πρωί όταν ξυπνάς μετά το πέρας του ύπνου που ο οργανισμός χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης που διαθέτει, η γλώσσα αντικατοπτρίζει την κατάσταση του στομάχου σου. Αν είσαι φουλ τοξινωμένος, όπως όλοι σχεδόν άλλωστε με τις αηδίες που τρώμε, θα βλέπεις να καθαρίζεις από τη γλώσσα ένα πηχτό επίχρισμα που αντικατοπτρίζει τις τοξίνες που εξουδετέρωσε ο οργανισμός το βράδυ. ΑΝ δεν καθαρίσεις τη γλώσσα σου ώστε να τις αποβάλλεις απλά τις επαναφέρεις πίσω στο σώμα σου! Μια πολύ απλή διαδικασία με πολλά οφέλη.

Ναι το θέμα είναι ποιοι τρόποι ενισχύουν αυτή την διαδικασία  για να "ξεβουλώσουν" οι σωληνώσεις :P πχ να προκαλέσουμε εφίδρωση, διούρηση εντερικές κενώσεις κτλ

το νερό στο μπάνιο πέφτει πάντα στο σιφόνι... αλλά με το καιρό θέλει το τυμποφλό του :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτές οι γενικεύσεις και τα συμπεράσματα με ...σκοτώνουν! :P

Σας αφήνω, αλλά please μη σφαχτείτε ΚΑΙ σε αυτό το θέμα ε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...