Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω και ο αδερφος μου ειμαστε αρκετα τριχωτοι στην πλατη και βοηθαμε ο ενας τον αλλον στο τριμαρισμα με μηχανη. Λεμε ομως να δοκιμασουμε να κανουμε κερι ο ενας στον αλλον. Ειναι επικινδυνο να το κανουμε χωρις να ξερουμε, εχοντας διαβασει τις οδηγιες δει βιντεακια και τα σχετικα; Και κατι περιεργα λεει δε θελει νερο πριν και μετα στο σημειο.. αν ξερει καποιος/καποια κατι να πει ευχαριστω. Δεν ειναι τρολλοθεμα, μπορει να ακουγεται χαζο αλλα θελουμε να παμε παραλια και να μη μας λενε πιιθηκια.

Δημοσ.

ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥ

Επισης ναι δεν πρεπει να κανεις μπάνιο κατευθείαν και πρεπει μετα να βαλεις bepanthol στην πλάτη.Μην το δοκιμάσετε,καλύτερα με λέιζερ ή αλλιως καντε το καπου που κανουν αποτριχωσεις με κερί και οχι μονοι σας.

Δημοσ.

Επικνδυνο δε το λες αλλα υπαρχουν οι εξης πιθανοτητες..

α) εγκαυμα

βου) ξεπετσιασμα

γ) μπαλωματα

δ)ευαισθησια στο δερμα μετα τη χρηση(κοκκινισμα.σπυρακια)

ε) να φυγει καμια ξωφαλτση μπουνια σαν αντιδραση στον πονο  :-D

Ναι,δε θελει νερο. Τα υπολοιματα φευγουν με λαδακι ή με το ιδιο το κερι(κρυο).Κρεμουλα στο τελος οπως αναφερθηκε και πιο πανω.

Πηγαινετε σε καμια αισθητικο καλυτερα. Θα αποφυγετε και τα αδελφοκτονα πυρα!

Δημοσ.

Κάθε καλοκαίρι βάζω την νύφη μου να μου πατήσει μια με κερί όλη την πλάτη.

Πονάει αλλά κλάιν, σιγά τα ωά, θα ζήσετε.

Δημοσ.

Τώρα που είναι καλοκαίρι και πάτε θάλασσα μπορείτε να τις ξυρισετε και τον χειμώνα να τις κάνετε laser, αν είναι και μαύρη η τρίχα σας θα δείτε διαφορά από την πρώτη φορά.

Δημοσ.

Σημερα δε καναμε κερι τελικα λογω βαρεμαρας και ελλειψης χρονου αλλα θα κανουμε. απλα σε αισθτικο ντρεπομαστε. Στα 18 μας ειχαμε παει και οι δυο να κανουμε φωτολυση σε ενα πολυ γνωστο ινστιτουτο.. 3 χιλιαρικα κοντα δωσαμε.. καναμε 6 συνεδριες και λιιιγο που αραιωσαν. Ενω ειμαστε και οι δυο πολυ ανοιχτοί με μαύρη τριχα που υποτιθεται ειναι το ιδανικο. Και αυτη τη στιγμη 700 ευρω που βλεπω κατι τιμες δεν υπαρχουν για να ξανακανουμε laser. 

Δημοσ.

Σημερα δε καναμε κερι τελικα λογω βαρεμαρας και ελλειψης χρονου αλλα θα κανουμε. απλα σε αισθτικο ντρεπομαστε. Στα 18 μας ειχαμε παει και οι δυο να κανουμε φωτολυση σε ενα πολυ γνωστο ινστιτουτο.. 3 χιλιαρικα κοντα δωσαμε.. καναμε 6 συνεδριες και λιιιγο που αραιωσαν. Ενω ειμαστε και οι δυο πολυ ανοιχτοί με μαύρη τριχα που υποτιθεται ειναι το ιδανικο. Και αυτη τη στιγμη 700 ευρω που βλεπω κατι τιμες δεν υπαρχουν για να ξανακανουμε laser.

Να κοιτάξεις για laser alexandrite, οχι φωτολυση.

Δεν ξέρω που βρίσκεσαι αλλά που το κοίταξα για Ελλάδα ένα από τα sites που βγάζει λέει στοιχίζει 100 ευρώ η πλάτη. Είναι ακριβά αλλά θα δεις σίγουρα διαφορά αφού είναι μαυρη η τρίχα σου και έχεις άσπρη επιδερμίδα. Το χειμώνα ίσως μειωνουν και λίγο τις τιμές τους.

το link που βρηκα:

http://www.cosmeticdermamedicine.gr/laser-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7/

Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα ινστιτούτα που έχουν αυτό το laser, ψάξε το.

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις και λιγότερο ανά φορά αν πάρεις πακέτο με 4-6 συνεδρίες. Στο κερί θα πονάς τζάμπα για ένα αποτέλεσμα που δεν κρατάει και θα έχεις αρκετό ερεθισμό μετά.

Δημοσ.

Γενικα επειδη το χω ψαξει η καλυτερη τιμη που ειχα βρει ειναι στα 100 ευρω και δεσμευτικη για 6 συνεδρειες δηλαδή 6Χ100=600ευρώ.. και δεν εχω σκοπο να το κανω και συνεχεια.. εστω το καλοκαιρι να μη ντρεπομαι να κυκλοφορησω :(

Δημοσ.

Μην με πάρετε με τις πέτρες, αλλά θα έλεγα υπερβολικά όλα αυτά εκτός κι αν είστε μοντέλα. Πηγαίντε όπως είστε στην παραλία, απολαύστε το μπάνιο σας και αφήστε το σώμα σας όπως το έχει φτιάξει η φύση :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην με πάρετε με τις πέτρες, αλλά θα έλεγα υπερβολικά όλα αυτά εκτός κι αν είστε μοντέλα. Πηγαίντε όπως είστε στην παραλία, απολαύστε το μπάνιο σας και αφήστε το σώμα σας όπως το έχει φτιάξει η φύση :)

Μερικές φορές υπάρχουν και πρακτικά θέματα αν έχεις πολύ τρίχα π.χ ιδρώνεις και ζεστένεσαι πολύ περισσότερο.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα μοντελου η οχι παντως ωραια παιδια ειμαστε. Αλλα και να μην ειμαστε, φανταζομαι δεν ειναι υπερβολικο αν καποιος που εχει γουνα στην πλατη του να θελει να μη την εχει. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα μοντελου η οχι παντως ωραια παιδια ειμαστε. Αλλα και να μην ειμαστε, φανταζομαι δεν ειναι υπερβολικο αν καποιος που εχει γουνα στην πλατη του να θελει να μη την εχει.

Κάνε ό,τι θέλεις

;)

Και εγώ προτείνω laser αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.

Μετά η καλύτερη λύση είναι η χαλάουα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...