sphinxgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Είναι όντως ανάλογα με το δέρμα / οργανισμό. Απαραίτητα πάντως μαζί με τη δίαιτα, γυμναστική (καλύτερα αεροβική). Το ελάχιστο θα το έβαζα στα 45λεπτά την ημέρα συνεχές περπάτημα. Φυσικά κομμένο ότι έχει ζάχαρη, τηγανιτά, επεξεργασμένα κρέατα (λουκάνικα κλπ) λιπαρά και σφολιάτες. Είναι υποχρέωση του καθενός προς τον εαυτό του τα παραπάνω, γιατί μετά φτάνεις 45 και δεν μπορείς να κουνηθείς και να κάνεις τίποτα. Για πιο μετά είναι γνωστό τι γίνεται...!
werewolf_hunter Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Εχω χασει 3 κιλα (διαφορα ουτε στις μπλουζες εχω δει ουτε πουθενα αλλα 3κιλα ειναι 3 κιλα ). Τρεχω σχεδον καθημερινα και φοραω και μια ζωνη γυρω απο την κοιλια οταν τρεχω. Σχετικα με τη χαλαρωση, εγω θεωρω οτι ειμαι χαλαρος οπου πιανω δερμα και ειναι μαλακο.. αυτο ειναι λιπος η χαλαρωση; Δεν πιανω δηλαδη κατι "αδειο". Ας πουμε πισω απο τα ποδια ειναι μαλακο ολο αλλα μπροστα λογω των μυων ειναι σληρο και το δερμα ειναι μια χαρα.
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κρεμάσεις σίγουρα αν χάσεις γρήγορα κιλά ή αν είσαι αρκετά χοντρός Παράδειγμα ένας γνωστός ήταν 180 κιλά και σε 1.5 χρόνο πήγε 80 κιλά με αυστηρή δίαιτα αλλά δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι και θέμα ηλικίας. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2016 από JohnTehGreek
-Dimitris- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Το αν θα κρεμασεις η οχι εξαρταται απο το σωμα σου. Παντως εαν επιμεινεις και χασεις αρκετο λιπος το αποτελεσμα δε θα ειναι τοσο ασχημο οσο νομιζεις, συνηθως το λιγο χαλαρο δερμα με λιπος απο κατω δημιουργουν κατι μη επιθυμητο. Γνωμη μου να ξεκινησεις και γυμναστικη με αντιστασεις (βαρη κοινως) και το αποτελεσμα θα ειναι αξιοπρεπεστατο.
opcorsa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 φιλε μεταξυ μας? ποσα κιλα εισαι? βασικο... Γιατι και εγω ειχα προβλημα και εχασα σε 14 μηνες 35 κιλα... μονο μου... με ΑΠΕΙΡΟ περπατημα κυριως, και καλη διατροφη...οταν αδυνατησα πηγαινα και για τρεξιμο εννοειται... χαλαρωση ομως δεν εχω ιδιαιτερη, ειναι εμφανης, αλλα οχι τοσο αποκρουστικη...οτι υπαρχει και σε εμενα υπαρχει παντως... λοιπον για το στορυ, ειμαι 1.94 και πηγα απο 132.5 στα 98 που ειμαι τωρα (ειχα φτασει και 95,5 πριν καποιους μηνες) Stay strong 1
werewolf_hunter Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 φιλε μεταξυ μας? ποσα κιλα εισαι? βασικο... Γιατι και εγω ειχα προβλημα και εχασα σε 14 μηνες 35 κιλα... μονο μου... με ΑΠΕΙΡΟ περπατημα κυριως, και καλη διατροφη...οταν αδυνατησα πηγαινα και για τρεξιμο εννοειται... χαλαρωση ομως δεν εχω ιδιαιτερη, ειναι εμφανης, αλλα οχι τοσο αποκρουστικη...οτι υπαρχει και σε εμενα υπαρχει παντως... λοιπον για το στορυ, ειμαι 1.94 και πηγα απο 132.5 στα 98 που ειμαι τωρα (ειχα φτασει και 95,5 πριν καποιους μηνες) Stay strong Προσπαθω να stay strong! 1.83 ειμαι 110,8 κιλά.. θελω αρχικα να πεσω στα 109.. μετα στα 105... και τοτε λεω να γραφτω γυμναστηριο. με τελιο στοχο τα 85 (ημουν πριν 3 χρονια 92κιλα και παχυνα επειδη διαβαζα πολυ ετρωγα και εκοψα το γυμναστηριο). Παω για τρεξιμο για να το ισωσω.. ακομα γυμναστηριο δε θελω ντρεπομαι να ειμαι ο πιο χοντρος
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Προσπαθω να stay strong! 1.83 ειμαι 110,8 κιλά.. θελω αρχικα να πεσω στα 109.. μετα στα 105... και τοτε λεω να γραφτω γυμναστηριο. με τελιο στοχο τα 85 (ημουν πριν 3 χρονια 92κιλα και παχυνα επειδη διαβαζα πολυ ετρωγα και εκοψα το γυμναστηριο). Παω για τρεξιμο για να το ισωσω.. ακομα γυμναστηριο δε θελω ντρεπομαι να ειμαι ο πιο χοντρος Είμαστε στα ίδια ακριβώς νούμερα
werewolf_hunter Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Είμαστε στα ίδια ακριβώς νούμερα πικρα!
opcorsa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Προσπαθω να stay strong! 1.83 ειμαι 110,8 κιλά.. θελω αρχικα να πεσω στα 109.. μετα στα 105... και τοτε λεω να γραφτω γυμναστηριο. με τελιο στοχο τα 85 (ημουν πριν 3 χρονια 92κιλα και παχυνα επειδη διαβαζα πολυ ετρωγα και εκοψα το γυμναστηριο). Παω για τρεξιμο για να το ισωσω.. ακομα γυμναστηριο δε θελω ντρεπομαι να ειμαι ο πιο χοντρος αρα εισαι σε πολυ καλυτερη φαση απο εμενα στα "καλα μου :confused: " οποτε μια χαρα.... stay stong δεν ειναι τιποτα το δικο σου!
werewolf_hunter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 αρα εισαι σε πολυ καλυτερη φαση απο εμενα στα "καλα μου :confused: " οποτε μια χαρα.... stay stong δεν ειναι τιποτα το δικο σου! Θα δειξει. Με βοηθανε τα σχολια εδω παντως νιωθω καλυτερα. Γιατι ντρεπομαι να πω οτι κανω διαιτα.
Muchacho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Προσπαθω να stay strong! 1.83 ειμαι 110,8 κιλά.. θελω αρχικα να πεσω στα 109.. μετα στα 105... και τοτε λεω να γραφτω γυμναστηριο. με τελιο στοχο τα 85 (ημουν πριν 3 χρονια 92κιλα και παχυνα επειδη διαβαζα πολυ ετρωγα και εκοψα το γυμναστηριο). Παω για τρεξιμο για να το ισωσω.. ακομα γυμναστηριο δε θελω ντρεπομαι να ειμαι ο πιο χοντρος Μην περιμενεις να φτασεις τα 105 σου για να πας στο γυμναστηριο ξεκινα απο τον αλλο μηνα.Θα σου ελεγα να πας τωρα αλλα τα περισσοτερα γυμναστηρια αυτον τον μηνα περισσοτερο κλειστα θα ειναι παρα ανοιχτα.Πιστεψε με σχεση αλλους που μπορεις να συναντησεις στο γυμναστηριο εισαι φυσιολογικος.Ο μονος λογος για να ντρεπεσαι ειναι που δεν πηγαινεις ή δεν προσπαθεις γενικα.Οσο για την χαλαρωση ειμαι ακριβως στο ιδιο υψος με εσενα αλλα ημουν περισσοτερα κιλα,αν δεν πηγαινα γυμναστηριο ισως να αντιμετωπιζα καποιο σοβαρο προβλημα χαλαρωσης.Δεν εχω φτασει ακομα στο επιθυμητο στοχο αλλα πλησιαζω τα -28 κιλα και μεχρι στιγμης μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος απο το γενικο αποτελεσμα.Το μονο σιγουρο ειναι πως ακομα και οταν φτασεις στο επιθυμητο βαρος παλι θα νιωθεις το δερμα σου σε ορισμενα σημεια πλαδαρο μεχρι να μειωσεις και αλλο τα ποσοστα λιπους.
jason97 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 τα βαρη βοηθανε σε χαλαρωσεις χεριων?το να κρεμονται πετσες με λιπος?
werewolf_hunter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πλεον εχω φτασει τα 103,5κιλά.. και ενω βλεπω διαφορα πανω μου και στα ρουχα μου.. νιωθω οτι το σωμα μου ειναι χαλια.. και το παραξενο ειναι οτι το νιωθω πιο εντονα αποτι το ενιωθα οταν ημουν +10 κιλά.. παντως απο χαλαρωση δε βλεπω κατι.. νιωθω βεβαια δεν εχω πολυ σφιχτο δερμα στα ποδια (στα μπουτια) αλλα εχω πολυ γυμνασμενους τετρακεφαλους απο το τρεξιμο.. ε και κοιλιτσα.. αυτα.. θα γραφτω και γυμναστηριο σε λιγο
SoFiA11 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ναι να μην χανεις τα κιλα γρηγορα δηλαδη να χανεις 4 κιλα μαξ τον μηνα και θα εισαι οκ Τί πάει να πει γρήγορα;Το στήθος των κοριτσιών μεγαλώνει πολύ πιο αργά απ'το αργά που εννοείς και παρ'όλα αυτά, σχεδόν πάντα σχηματίζονται ραγάδες.
efo355 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μαζί με γυμναστική και καλή διατροφή χτυπά και μία λεκιθίνη μετά το μεσημεριανό φαι και θα με θυμηθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα