Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μήπως ξέρει κανένας τι είναι αυτά στο παρακάτω screenshot στο κοκκινο

πλαίσιο και το πιο σημαντικό , αν θα έρχονται σε κάθε λογαριασμό από δω και πέρα ?

Δυστυχώς το 1770 ΔΕΗ εξυπηρετεί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

post-60644-0-50958600-1489516385_thumb.png

• Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάντα έρχονταν τωρα απλα τα κάνανε πιο κυριλε.

το πρωτο ειναι για την μεταφορα και τη διανομη, το δευτερο ειναι οι υπηρεσίες κοινης ωφέλειας, (πολυτεκνοι, νησια, αμεα), το τρίτο ειναι καμπανα για την μειωση των ρυπων με ανανεωσημες ενας θεος ξερει που πανε, και το τεταρτο κανα πουρμπουαρ.

ταχουνε παει στο θεο ολα ειναι χαλια τα παιδια.

• Like 2
Δημοσ.

ειδα οτι στον προηγουμενο οντως δεν τα λεγανε ετσι αναλυτικα αλλα ειναι παρα πολλα κοντα 180€ πανω απο το ρευμα

που εχω καταναλωσει !

Δημοσ.

Δηλαδή πχ για αυτούς που ζουν στα νησιά και έχουν ελαφρύνσεις πρέπει να πληρώνω εγώ έτσι με αυτό το τρόπο, νταβαντζιλίκι ?

Η "έκπτωση" που έχουν μεταφέρεται σε εμένα μέσω του δικού μου λογαριασμου ?

Μωρε ας είχα 20.000ε που χρειάζονται για εξοπλισμό δικής μου παραγωγής ηλιακής ενέργειας, και θα τους άφηνα να κουρεύονται ύστερα.

• Like 2
Δημοσ.

ειδα οτι στον προηγουμενο οντως δεν τα λεγανε ετσι αναλυτικα αλλα ειναι παρα πολλα κοντα 180€ πανω απο το ρευμα

που εχω καταναλωσει !

ο προηγουμενος ητανε εναντι. στον εκκαθαριστικο τα έλεγε πάντα στο πισω μέρος που κανει και πράξεις. ολα αυτα πανε ανάλογα με τις kwh που εχεις καταναλωσει.

νεος

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/o-logariasmos-sas/epeksigisi-neou-logariasmou

παλιος

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/o-logariasmos-sas/epeksigisi-logariasmou

Δηλαδή πχ για αυτούς που ζουν στα νησιά και έχουν ελαφρύνσεις πρέπει να πληρώνω εγώ έτσι με αυτό το τρόπο, νταβαντζιλίκι ?

Η "έκπτωση" που έχουν μεταφέρεται σε εμένα μέσω του δικού μου λογαριασμου ?

Μωρε ας είχα 20.000ε που χρειάζονται για εξοπλισμό δικής μου παραγωγής ηλιακής ενέργειας, και θα τους άφηνα να κουρεύονται ύστερα.

ανεκαθεν. όπως και των πολυτεκνων. 

Δημοσ.

Εμένα μου έρχεται εδώ και μήνες ο συγκεκριμένος λογαριασμός και ναι... θα έρχονται συνέχεια. 

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα να στηρίξω οικονομικά αδύναμους, πολύτεκνους κλπ για να έχουν ρεύμα αλλά στην προκειμένη περίπτωση βρίσκω μούφα την "κοινωνική πολιτική" της ΔΕΗ αφού κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και τα χρεώνει σε μας. Το παίζει φιλεύσπλαχνη με τις δικές μας τσέπες.

• Like 1
Δημοσ.

ΓΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ

ακριβως αυτο...

δεη 221 γαμισιατικα 185€ !!! 406€ συνολο λογαριασμου δεη !

Εμένα μου έρχεται εδώ και μήνες ο συγκεκριμένος λογαριασμός και ναι... θα έρχονται συνέχεια. 

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα να στηρίξω οικονομικά αδύναμους, πολύτεκνους κλπ για να έχουν ρεύμα αλλά στην προκειμένη περίπτωση βρίσκω μούφα την "κοινωνική πολιτική" της ΔΕΗ αφού κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και τα χρεώνει σε μας. Το παίζει φιλεύσπλαχνη με τις δικές μας τσέπες.

αυτο λεμε...τραγικο

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχουν ελαφρύνσεις για να πληρώνουν φτηνότερα από εμάς (πχ σαν το μειωμένο ΦΠΑ) αλλά για να πληρώνουν τα ίδια με μας...

Δημοσ.

Δεν έχουν ελαφρύνσεις για να πληρώνουν φτηνότερα από εμάς (πχ σαν το μειωμένο ΦΠΑ) αλλά για να πληρώνουν τα ίδια με μας...

δεν ειναι δικο μου θεμα ομως αν δε συμφέρει τη δεη να απλώσει καλώδιο σ'ενα νησι και βαζει μπροστα ντιζελ.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως αυτο...

δεη 221 γαμισιατικα 185€ !!! 406€ συνολο λογαριασμου δεη !

Σε λίγο θα μένεις με ένα κεράκι μέσα στο σπίτι και θα δίνεις πάλι γαμισιάτικα για να πληρώνουν στα νησιά το ίδιο με εσένα και για την μείωση των καυσαερίων... Οτι γελάνε και τα τσιμέντα με τα χάλια αυτής της χώρας το έχουμε πει έτσι ας μην το ξαναλέω...

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλά στην προκειμένη περίπτωση βρίσκω μούφα την "κοινωνική πολιτική" της ΔΕΗ αφού κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και τα χρεώνει σε μας. Το παίζει φιλεύσπλαχνη με τις δικές μας τσέπες.

Όλες οι κοινωνικές πολιτικές του κράτους είναι από τις δικές μας τσέπες κι η ΔΕΗ είναι ακόμα κρατική...

δεν ειναι δικο μου θεμα ομως αν δε συμφέρει τη δεη να απλώσει καλώδιο σ'ενα νησι και βαζει μπροστα ντιζελ.

Πολλά δεν είναι δικά "μας" θέματα και τα πληρώνουμε, ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

Δημοσ.

Σε λίγο θα μένεις με ένα κεράκι μέσα στο σπίτι και θα δίνεις πάλι γαμισιάτικα για να πληρώνουν στα νησιά το ίδιο με εσένα και για την μείωση των καυσαερίων... Οτι γελάνε και τα τσιμέντα με τα χάλια αυτής της χώρας το έχουμε πει έτσι ας μην το ξαναλέω...

οντως τραγικο...και καθολου να μην καψεις ρευμα πληρωνεις κανονικα τα γαμισιατικα !

αλλα βρισκουν και τα κανουν...δεν ξεσηκωνεται κανενας μας..αλλα θα μου πεις και τι να κανουμε ?

και σου βαζουν μεσα και χαρτακι οτι τωρα ο λογαριασμος εγινε πιο κατανοητος και @@ καλυβιωτικα.

δεν εξηγουν ομως με ποια κριτηρια χρεωνουν τα ποσα αυτα στο καθε λογαριασμο !

Δημοσ.

οντως τραγικο...και καθολου να μην καψεις ρευμα πληρωνεις κανονικα τα γαμισιατικα !

αλλα βρισκουν και τα κανουν...δεν ξεσηκωνεται κανενας μας..αλλα θα μου πεις και τι να κανουμε ?

και σου βαζουν μεσα και χαρτακι οτι τωρα ο λογαριασμος εγινε πιο κατανοητος και @@ καλυβιωτικα.

δεν εξηγουν ομως με ποια κριτηρια χρεωνουν τα ποσα αυτα στο καθε λογαριασμο !

Η καλύτερη αντίδραση αυτήν την στιγμή πιστεύω είναι η μεταφορά σε μια άλλη ιδιωτική εταιρία.

Φυσικά πάλι θα πληρώνεις τα ίδια γαμισιάτικα αλλά ο λογαριασμός θα είναι ελαφρά πιο φθηνός και το σημαντικότερο δεν θα παίρνουν φραγκο τα λαμόγια της ΔΕΗ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...