Προς το περιεχόμενο

KAKADI

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.441
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με KAKADI

  • Ημερομηνία γέννησης 08/05/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Ταινίες, φωτογραφία και ταξίδια.

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    Marine engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.824 προβολές προφίλ

KAKADI's Achievements

  1. KAKADI

    Apple Airpods Max lightning

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/09/2025 10:57 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Δίνονται τα ακουστικά του τίτλου αψεγάδιαστα με θήκες της Spigen στα ακουστικά απ την πρώτη μέρα και προστατευτικο στο headband. Δυστυχώς δεν υπάρχει το κουτί αλλά δίνεται μαζί η θήκη τους. Η τιμη ειναι για να φεύγουν άμεσα καθώς εχω κάνει μετάβαση σε android.

    200 €

  2. Οποτε αν υποθεσουμε οτι το Νο.1 στα ταμπλετ ειναι το ipad pro m4 το Νο.2 στο android ποιο ειναι?
  3. Συμφωνω γενικοτερα, αν και οχι για τον συγκεκριμενο δεικτη.
  4. Βαλτε χρηματα στον S&P 500. Παει μπαλα και ο τυπος θα τον εκτοξευσει... 🤑
  5. Για ολα το θεμα ειναι τι ειδους μπατζετ υπαρχει για τον καθενα. Οχι μονο για κινητο τηλεφωνο αλλα για ολα τα αγαθα. Καποιος που εχει σοβαρο μπατζετ εννοειται θα παρει το καλο το αυτοκινητο, το καλο το σπιτι και γιατι οχι και το καλο το κινητο. Γιατι θελει και μπορει. Θα μπορουσε και να μην παρει το καλυτερο βεβαια αλλα αυτο καθαρα ειναι θεμα επιλογης του. Επιλογη που μπορει να μην εχει καποιος αλλος. Η να εχει πιο περιορισμενες επιλογες μονο για κινητο πχ. και οχι για αυτοκινητο ή κατι αλλο. Δεν ειναι απαραιτητα για μοστρα ολα. Προφανως υπαρχουν συσκευες για ολα τα βαλαντια και επισης δεν σημαινει οτι παιρνοντας το συγκεκριμενο, αυτοματως θα κανει καλυτερα τη δουλεια του καποιος. Οπως και επισης αν παρει καποιος Ferrari δε παει να πει οτι θα παει καλυτερα ή πιο ανετα στο προορισμο του.
  6. Ναι ωραιος εισαι και εσυ. Αν ενας πολιτης δηλαδη που ανηκει σε μικρη μεριδα του κοσμου λογω πχ παχυλου εισοδηματος το παρει τον θεωρεις και αυτον προβατο? Ειπε ο αλλος κατι ακομψο και εσυ το εκανες χειροτερο.. Ολοι προβατα. Και αυτοι με τα ακριβα αυτοκινητα και αυτοι μετα ακριβα PC και αυτοι μετα ακριβα ρολογια. Αν εχεις και εσυ κατι ακριβο, προβατο και εσυ.. Μαλλον καπου χανουμε την μπαλα.
  7. Το mac mini m4 παντως δυσκολα θα το εκθρονισει απο πλευρας αξιας! Οποιος δε θελει laptop form factor οπωσδηποτε αλλα θελει ενα portable μηχανημα για να το μεταφερει απο τη δουλεια στο σπιτι και στο εξοχικο ειναι αχαστο. Τωρα ναι υπαρχουν και καποιοι που το θελουν ανοιχτο στη καφετερια, στη βιβλιοθηκη ή στο αεροπλανο και δεν τους βολευει το iPad. Ε μαλλον γι αυτο το target group θα αξιζει.
  8. Δε διαφωνουμε για την Nord.. Και παλι ομως εννοειται πως μπορεις να απευθυνθεις αλλου για να παρεις τις απαντησεις που ζητας. Οπως για παραδειγμα το Norton που φανταζομαι εχουν ομαδα mobile internet security.. https://uk.norton.com/blog/mobile/android-vs-ios-which-is-more-secure?srsltid=AfmBOoqF7DD1FCE69BeWbh5vX_McWpTCWUmmGM2rkWV7ULcMgvqEEKns ή οποιο αλλο εσυ πιστευεις εσυ οτι ειναι το αρμοδιο. Ειμαι σιγουρος οτι αν απευθυνθεις καπου θα παρεις τις απαντησεις σου, αν οχι με την πρωτη, σε καποια φαση θα τις παρεις. Εγω προσωπικα ειμαι καλυμμενος με αυτα που διαβαζω και δε με νοιαζει ιδιαιτερα να μπαινω σε ιδιαιτερως τεχνικα θεματα. Δε με αφορουν κ ολας. Δεν ειναι ο τομεας μου. Εννοειται πως στο android υπαρχουν συσκευες και συσκευες και καποιοι κατασκευαστες σιγουρα δρουν πιο υπευθυνα απο καποιους αλλους. Αλλα σαν γενικη εικονα η αποψη μου ειναι οτι ναι, φαινεται πως το android ειναι γενικοτερα πιο ευαλωτο απ το ios. Δε ξερω για το browsing, αλλα ναι!! Προφανως και τεραστιο ρολο παιζει ο χρηστης. Αλλα περα απ τον χρηστη ας ειναι και η συσκευη μας λιγο πιο ασφαλης.. Η εστω καλυτερη σε αυτο το κομματι απ το μεσο ορο. Και ας ειμαστε και λιγο ειλικρινεις. Αν ολος ο ιστος (ασχετοι και σχετικοι) λεει μαυρο, ε ρε φιλε ειναι δυσκολο να το δουμε κοκκινο. Ειδικα εσυ και εγω (τροπος του λεγειν)..
  9. Γενικα δεν εχει νοημα η συζητηση γτ βαζεις πολλες μεταβλητες-ερωτησεις που προφανως και δε μπορω να στις απαντησω εγω αλλα και αμφισβητεις πολλα που δεν εχω το χρονο να στα αποδειξω. Βαριεμαι να ανεβαζω πωλησεις απο VPN παροχους ας πουμε για να δεις οτι οντως ειναι ηγετης ή μεσα στην πρωτη τριαδα. Βαση του PCMag, CNET, TechRadar και αλλων δημοφιλων παγκοσμιων site το Nord ειναι αναμεσα στα κορυφαια αν οχι το κορυφαιο. Θα μου πεις πληρωνονται. Θα σου πω δε ξερω. Αλλα κανεις δε θελει να προτεινει κατι στους καταναλωτες που ειναι τελειως μουφα μονο και μονο επειδη τα παιρνει. Μπορεις να απευθυνθεις στην ιδια την Nord για να δεις απο που εβγαλε αυτο το συμπερασμα και να κρινεις ο ιδιος. Απλα με το φτωχο μου το μυαλο εγω λεω οτι κατι θα ξερουν παραπανω απο εμενα και εσενα εφοσον ειναι public αυτη τους η δηλωση. Επισης καποιος που δε τους πιστευει μπορει απλα να τους μηνυσει για ψευδεις δηλωσεις αλλα μαλλον και σε αυτο καλυμενοι θα ειναι με οποιονδηποτε τροπο. Και κλεινω οτι ρωτωντας τους μπορεις και εσυ να βγαλεις τα δικα σου safe συμπερασματα αφου απο πισω τους εχουν ολοκληρες ομαδες που ειδικευονται θελω να πιστευω σε τετοια θεματα. Δεν εχω κατι αλλο να προτεινω για να μαθεις αυτο που θες. Ρωτωντας πας στη πολη. Απλα δυσκολα θα παρεις εδω μεσα αυτη την απαντηση που να σε καλυπτει. Οποτε ρωτα κατευθειαν τους πιο ειδικους σε αυτα τα θεματα.
  10. Σιγουρα το αρθρο ειναι υπεραπλουστευμενο για τον μεσο χρηστη οπως και καποια αλλα που εχω διαβασει κατα καιρους και εγω. Ομως το συμπερασμα μενει. Και θα μπορουσαν να βαλουν και τα 2 λειτουργικα στον ιδιο κουβα λεγοντας πως ειναι ακαταλληλα για να σπρωξουν το VPN τους. Επισης ναι, το συμπερασμα αν και απλουστευμενο του NordVPN, ειναι legit μιας και ειναι leader στον τομεα του σε σχεση με καποιον απλο χρηστη που μπορει να υποστηριζει online το αντιθετο χωρις κανενα valid υποβαθρο απο πισω του να το επιβεβαιωνει. Το ερωτημα ειναι αλλο ομως. Εχεις εσυ καποιο link ή οποιοσδηποτε αλλος για να υποστηριζει οτι το android ειναι πιο safe απ το ios? Ρωταω γτ θα ειχε πολυ ενδιαφερον να διαβαζα κατι που θα ελεγε το αντιθετο απ αυτο που θεωρουμε οτι συμβαινει τα τελευταια χρονια.
  11. Δε χρειαζονται μονο τα regulations για να αλλαξει καποιος το κοσμο. Με την προτιμηση σου ψηφιζεις! Ειδικα σε ενα κοσμο που υπαρχουν επιλογες. Ετσι αλλαζει ο κοσμος. Οταν καποιος χανει εσοδα απ τους καταναλωτες που ψωνιζουν κατι αλλο τοτε αναπροσαρμοζει το προιον του αλλιως καιγεται.
  12. Αρα σε αυτη τη περιπτωση που αναφερεις δεν τιθεται θεμα επιλογης ή πληρωμης δοση ή παγιου? Ακουσε να δεις.. Αν οντως υπαρχουν αυτοι οι χρηστες η Apple οφειλει να τους ακουσει ή οχι.. Αν δεν τον ακουσει, αναλογα το ποσο σημαντικο ειναι, μπορει ο ιδιος να πει adios και να παει στην αλλη πλευρα. Αυτο που θεωρω βλακεια εξαρχης ομως ειναι ενας φορεας να προσπαθησει να αλλαξει αυτος ροτα, μονομερως κ ολας, σε ενα τεχνολογικο γιγαντα χωρις να εχει το γνωστικο υποβαθρο για να το κανει. Υπαρχουν επιλογες υπεραρκετες. Για οποιον προτιμα το οτιδηποτε και το διαφορετικο. Δεν αναγκασε ποτε καποιος καποιον αλλο να παρει συσκευη που δεν θελει ή δεν τον βολευει.
  13. Οι καταλαλωτες ολοι ψηφιζουν με τις αγορες τους. Αν καποιος την βρισκει με τη φιλοσοφια της Apple και της καθε εταιρειας για ποιο λογο ερχεται ο καθε φορεας και απαιτει αλλαγες.. Και αν δεχτουμε οτι ο φορεας ειναι δικαιολογημενος, γιατι οι οι υπολοιποι χρηστες αλλων λειτουργικων εχουν την ιδια απαιτηση με τον φορεα αυτον ενω δε τους ακουμπαει? Δε μπορω να το καταλαβω το δευτερο τουλαχιστον. Εχεις παρει android συσκευη? Να τη χαιρεσαι.. Γιατι απαιτεις απο εμενα με το ios να αλλαξω συνηθειες? Δε σου πεφτει και πολυ λογος. Πρεπει να κοιταχτουμε λιγο καποιοι μου φαινεται..
  14. Η πρώτη σου φράση τα λέει όλα. Και στο λέω εγώ που είμαι και pc gamer. Αυτές είναι συσκευές που είναι φτιαγμένες για φορητό gaming. Οπότε η πρακτικότητα χάνεται αυτομάτως με τα windows καθώς για να έχεις τη πλήρη λειτουργικότητα δεν χρειάζεσαι μόνο joystick, θες και ποντίκι και πληκτρολόγιο. Και επειδή είναι φορητό θες το gaming να είναι άμεσο τύπου κονσόλας. Αυτο το έχει το steam deck. Τώρα αν εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να περάσεις steam os στο ally, ok είναι και αυτό μια λύση. Εγω προσωπικά δε θα το έκανα. Απλα θα έπαιρνα steam deck. Επίσης και αυτό είναι προσωπικό μου πάλι, θεωρώ πως η οθόνη του steam deck που είναι oled είναι απείρως πιο εντυπωσιακή και δίπλα δίπλα να τα βάλεις. Δεν είναι μόνο η ανάλυση που αναφέρεις! Για τη μπαταρία μη το πιάσουμε.. Γιατί φορητές συσκευές χωρίς μπαταρία… δεν..
  15. Μόνο αυτό που λες δεν είναι το steam deck. Είχα το ally και το έδωσα, μετά πήρα το steam deck και τώρα έχω και το legion go. Και ναι συμφωνώ ότι στο θέμα του performance τα άλλα 2 είναι καλύτερα απ το steam deck αλλά όσον αφορά την ευκολία και την εμπειρία του ανοίγω και παίζω ( software) δεν υπάρχει σύγκριση. Η valve έχει κάνει τρομερή δουλειά σε όλα σε ότι αφορά την εμπειρία χρήσης.
  • Δημιουργία νέου...