Προς το περιεχόμενο

Fronimitis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.699
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Fronimitis

  • Ημερομηνία γέννησης 13/11/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Στο περιθώριο....

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.513 προβολές προφίλ
  1. Αν έχεις οπτική ίνα από άλλον πάροχο,και σου έχει κάνει τέτοια τσαπαταοδουλεια η Inalan,οπότε έχεις επιλογες,τότε πράττεις ανάλογα. Είμαστε κι εμείς όμως που είναι ο μόνος πάροχος που πέρασε από την γειτονιά,και κάποιες προχειροδουλειες τις καταπιαμε. Μας έδωσε και 1gbps με 17€/μήνα για στάχτη στα μάτια και κομπλέ. Ωστόσο 8 μήνες τώρα δεν έχω κανένα θέμα ή παράπονο.
  2. Εμένα δεν με αφήνει να βάλω περισσότερα από 1 PS5 Pro στο καλάθι
  3. Μια από τα ίδια κι εγώ 8 μήνες τώρα
  4. Κι εγώ το κουπόνι 10% περιμένω να γράψει κάποιος για να ρίξω παραγγελία
  5. Ψάξε κάποιο με 10κιλο δίσκο γιατί τα άλλα με μικρότερο,θα έρθει η στιγμή που θα σου φαίνονται πολύ εύκολα. Ίσως όμως θα χρειαστεί να ανέβεις λίγο σε budget.Αλλιως κοίτα σε 8κιλο. Στο home gym μου ότι viking ή X-Fit ,4 χρόνια τώρα δεν μου έχουν πάθει τίποτα.
  6. Fronimitis

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Θα συμφωνήσω!Για μένα το καλύτερο NBA 2k κι επιτέλους next gen και στο PC. Εγώ το έχω πάρει 1 μήνα αφού βγήκε και το χω λιώσει.
  7. Fronimitis

    Φασαρια

    Όχι δεν έχω παραπανισια κιλά,οπότε μάλλον θα επισκεφτώ ΩΡΛ. Σε ευχαριστώ!
  8. Fronimitis

    Φασαρια

    Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα,κι όντως το να κοιμηθώ στο πλάι από ότι μου λέει η γυναίκα μου βοηθάει,έχεις βρει κάποια άλλη λύση;
  9. Την ανάλυση οθόνης που είναι ‎1280 x 720 píxeles το είδε κανείς; Λογικά κάποιο λάθος θα είναι.
  10. Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή ,κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις σε κάνα μήνα τα λεφτά σου πίσω. Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.
  11. Η πολυαναμενόμενη ταινία Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
  12. Κι εγώ από αυτόν αγόρασα πριν κάνα μήνα αλλά μέχρι στιγμής,1 μήνα μετά η συνδρομή μου είναι κομπλέ. Ελπίζω να με πάει καλά...
  13. Fronimitis

    NBA Topic

    Η αλήθεια είναι ότι έχουν εικόνα ομάδας που έχει εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο την θέση της στους τελικούς και δεν την νοιάζει το σημερινό αποτέλεσμα. Ένα μαύρο χάλι και δεν αξίζουν να περάσουν.
  14. Fronimitis

    NBA Topic

    Α ρε Θανάση πόσο λείπεις...
  • Δημιουργία νέου...