Προς το περιεχόμενο

yiannis013

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    140
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με yiannis013

  • Ημερομηνία γέννησης 21/03/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.225 προβολές προφίλ

yiannis013's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

41

Φήμη

  1. Καλησπέρα και απο εμένα μάγκες. Ποσο θα μπορουσα να πουλησω το pc της υπογραφης μου χωρίς τα headphones; Όλα έχουν τα κουτιά τους και ότι υπήρχε μέσα σε αυτά. Ευχαριστώ!
  2. Τελικά μου απάντησαν: Hi Yiannis, You need to deposit 10£ in order to get the MSE promo code. Due to the reward being in GBP, our system needs the top up to be in pounds. Kind regards, Luis Revolut Sorry βρε παιδιά αλλά όσοι πήρατε το bonus είχατε κάνει κατάθεση σε λίρες?
  3. Καλησπέρα insomniacs και χρόνια πολλά σε όλους! Στις 24/12 έστειλα 15€ απο winbank πειραιώς στη revolut βάζωντας και τον κωδικό MSE.Σήμερα 30/12 μπήκαν τα 15€ αλλά όχι οι 5£ απο το μπόνους.Τους έγραψα στο support και απο εκεί μου ζήτησαν να στείλω mail στο [email protected] όπως και έκανα. Μου απάντησαν με αυτό: Dear Yiannis ........ Thank you for contacting Revolut! This email is confirmation that we have received your request and the Revolut team will be working to get back to you with an answer as soon as possible. If you wish to discuss or query any information that is specific to your account we would need to confirm the following for security reasons: 1) Your full name 2) Your phone number 3) Your address 4) The date, amount and merchant name of a transaction Please send these details as a reply to this email. We make every effort to get back to you as quickly as possible, usually within 24 hours. Your ticket ID is ....... Thank you for your patience, The Revolut Team Σαν ημερομηνία βάζω την ημερομηνία εκτέλεσης(24/12) ή το value date(28/12) που αναφέρεται στις λεπτομέρειες εμβάσματος στο winbank? Τέλος το merchant name of a transaction ποιό είναι? Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!
  4. Ευχαριστώ παιδιά,1η Ιουλίου το παραγγέλνω.Πιστεύω θα με καλύψει. Πηγή: TP-LINKTL-WPA4226Kit
  5. Τώρα που το ξανακοίταξα λιγάκι,ίσως ένα powerline που βγάζει wifi να με βολέψει καλύτερα. Απλά έχω διαβάσει λίγες περιπτώσεις που δέν λειτουργούν όταν είναι σε πολύμπριζο και προτίνουν powerline με πρίζα. https://www.skroutz.gr/s/4661553/TP-LINK-TL-WPA4226-Kit.html
  6. Μήπως κάνω τη δουλεία μου και με ένα; Υποτείθεται ότι όλα αυτά τα gadgetάκια το λίγο σήμα που θα βρούν,το αναπαράγουν μετά σε επιπλέον χώρο που πρίν δεν είχες καθόλου σήμα.Έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει.Μήπως κάνω κάπου λάθος; Με κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/6102131/TP-LINK-TL-WA901ND.html?keyphrase=tplink+tl+wa+901 ή τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/5120584/TP-LINK-TL-WA860RE.html δέν θα κάνω τη δουλειά μου; Ένα acces point μπορεί να παίρνει το σήμα ασύρματα απο το modem όπως ένα repeater ή πρέπει να είναι συνδεδεμένο με ethernet;
  7. Καλησπέρα φίλοι μου. Θέλω να επεκτείνω την εμβέλεια του wifi σε όλο το σπίτι.Το σπίτι είναι 120τμ και το modem το έχω στο δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού μαζί με το pc συνδεδεμένα με ethernet. Από το modem μέχρι το σαλόνι είναι περίπου 9-10 μέτρα με τοίχους και πόρτες.Τα κινήτα στο σαλόνι πιάνουν με το ζόρι μια γραμμή wifi και αυτό όχι πάντα.Στη βεράντα που είναι άλλα 8-9 μέτρα μετά το σαλόνι χωρίς εμπόδια,μόνο η μπαλκονόπορτα,δέν υπάρχει καθόλου σήμα. Έχω δεί για wifi repeaters,wifi extenders,powerlines και acces points.Η αλήθεια είναι ότι τα μπέρδεψα λιγάκι.Δέν το κατέχω και τοσο με τα δύκτια. Θέλω να μου πείτε ποιά είναι η καλύτερη λύση ώστε να έχω wifi σε όλο το σπίτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    krystalpower,strat3gos,gavros10 και yiannis013 για σουβλάκια στο Μοναστηράκι. NGRP first real life heist meeting!
  9. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    http://www.rockstargames.com/newswire/article/52442/new-update-for-grand-theft-auto-online-coming-next-week
  10. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Τα κατοικίδια μου. :P :P :P :P
  11. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Λοιπόν τέλος οι δικαιολογίες.Απουσίες λόγω witcher ή άλλων παιχνιδιών θα θεωρούνται αδικαιολόγητες. Στρωθείτε στο παιχνίδι γιατί βρισκόμαστε και σε περίοδο πανελλήνιων εξετάσεων gta. Σήμερα θα εξεταστείτε στο 5ο heist. :-P
  12. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Είμασταν λίγο άτυχοι που δε μπορέσαμε να κάνουμε το κόλπο με το Karuma.Το κοίταξα τώρα στο youtube και δουλεύει.Το μεσημέρι το καταφέραμε με τον Dreamer. Θα τα καταφέρουμε και εμείς αύριο.
  13. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Μόλις το τερμάτισα!
  14. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Φίλε qsis έχω gtx780,όχι 280. 1500 η μνήμη είναι stock.
  15. yiannis013

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Επιτέλους ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Με τις ρυθμίσεις που ήθελα να παίξω,έφτανα max 45fps στην πόλη και 30fps στα μέρη του Trevor. Έφαγε overclock η κάρτα γραφικών και στάνιαρα.Ελπίζω μόνο να μη γίνει overcooked. Τώρα παίζω με μέσο όρο πάνω απο τα 60fps.Το overclock έγινε με το Asus GPU Tweak. Είμαι τώρα δύο μέρες και με πάνω απο δέκα ώρες παιχνιδιού με oc και δείχνει να λειτουργεί σωστά. Οι ρυθμήσεις μου είναι αυτές: Οι μετρήσεις έν ώρα παιχνιδιού αυτές: Με το hardware info οι μετρήσεις είναι πάλι ίδιες. Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξω,μή την μαγειρέψω την κάρτα στο τέλος; Πιο πολύ με ανχώνει αυτό το +5 που έχω βάλει στα voltage.Πάντως νομίζω στους 71°C και κάποιες φορές μέχρι 74°C είναι καλά. Για την ιστορία οι ρυθμήσεις στο game είναι όλα στο very high,όλες οι μπάρες στο full,fxaa on,msaa x2,txaa off,Vsync off,dof off,af x16,shadows softest,high resolution shadows off. Fps μέσα στη πόλη με γρήγορη οδήγηση.
  • Δημιουργία νέου...