Προς το περιεχόμενο

ardo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μαρούσι

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.818 προβολές προφίλ

ardo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

33

Φήμη

  1. Χαρίζεται κωδ. Deals for you. Λήγει στις 24/2 ΔΟΘΗΚΑΝ
  2. Χαρίζονται τα παρακάτω, παραλαβή απο Μαρούσι. Τσάντα Samsonite , αχρησιμοποίητη ,αλλά εχει χαλάσει η δερματίνη απο την πολυκαιρία. Τηλέφωνα Panasonic , με τους φορτιστές τους , δεν λειτουργούν οι οθόνες. Panasonic KX-TG7120GR ,με τηλεφωνητή. Panasonic KX-TCD210 Panasonic KX-TGA721EX
  3. Πρόταση για καλούτσικο κινητό μεχρι 200 ευρά απο Γερμανό ? Ηθελα smart λάμπες και πρίζες αλλά εχουν μόνο 1 τεμ.
  4. 2 Χ19,99 ευρώ . Το παρήγγειλα επι τόπου στο κατάστημα ,ωστε να τα φέρει αυτος. Ετσι θα πληρώσω με την δωροκάρτα. (ελπίζω, εαν τα φέρει την Τρίτη). Απο οτι κατάλαβα, αυτα τα καταστήματα Γερμανός χρεώνονται τα ειδη που διαθέτουν στα κεντρικά και τα μεταπωλούν στους πελάτες. Πάντως ειναι ερασιτέχνες και αγενείς ( τουλάχιστον το κατάστημα Κερατέας). Ειχα πάει να πάρω ακουστικά sony, που στο site φαινόταν με την εκπτωση, 35 ευρώ. Στο κατάστημα της Κερατέας δεν μπορούσε να τα δώσει με 35 , θα τα πάρετε με 50 ευρώ γιατί τοσο τα ειχε χρεωθεί !
  5. Ειχα κάνει παραγγελία online. Λαμβάνω το sms οτι εφτασαν στο κατάστημα. Τηλεφωνικά σήμερα το πρωί, μου απαντούν οτι δέχονται πληρωμή με payzy δωροκάρτα. Πάω να παραλάβω το απόγευμα και δεν την δέχονται.... Παράγγειλα στο κατάστημα ,οπότε θα παραλάβω απο Τρίτη...
  6. Ενημέρωση : Πληροφορήθηκα για την τιμή της πλακέτας στην Ιταλία (κόστος 260 ευρώ ,αντί για 560 που ζήτησε η Ελληνική αντιπροσωπεία !). Εστειλα email στην κατασκευάστρια εταιρεία ,η οποία μεσολάβησε ,οπότε πλήρωσα 260 ευρώ την πλακέτα + 62 εργασία.
  7. Χαρίζεται κωδικός Cosmote deals . Ισχύει έως: 02/07/2023, 23:59
  8. Παρελήφθη.Πολλά ευχαριστώ στον φίλο που το φόρτωσε κιόλας στο αυτοκίνητο.
  9. Με ενδιαφέρει το βαρέλι , ειμαι στο Μαρούσι.
  10. Ο λέβητας Baxi prime 24 χρειάζεται αλλαγή πλακέτας. Κόστος επισκευής με την εργασία 500 ευρώ. Ο αντίστοιχος καινούργιος Baxi κάνει 937 ευρώ. Σκέφτομαι μήπως συμφέρει να τον αντικαταστήσω με καινούργιο ,τι προτείνετε και ποιον ? Το διαμέρισμα είναι 40 τ.μ. με πολύ καλή θερμομόνωση. Δεν ξέρω αν είναι από Δεη η έτυχε ,αλλά 3 μήνες πριν, άλλαξα την πλακέτα σε κλιματιστικό Samsung inverter, ενώ ένα αρχαίο κλιματιστικό Sharp ,δεν έπαθε τίποτα.
  11. Κάποιο έμπειρο τεχνικό για λέβητα αερίου ? Ο Baxi prime μου έβγαλε κώδ. H 02-04 ( προγραμματισμός παραμέτρων, C1/C2.) Αν γνωρίζετε στείλτε πμ.
  12. 1. Η Οθόνη 27 ιντσών AOC και 3. Τα παπούτσια Kingsoft, εκλεισαν σε συμφουρμίτες που ενδιαφέρθηκαν για παραλαβή την Κυριακή. Εαν δεν ερθουν, θα ενημερώσω. Μένουν οι : Musto γαλότσες ιστιοπλοΐας Νo 38
  13. Χαρίζονται : Οθόνη 27 ιντσών AOC με πρόβλημα.( Παρουσιάζει γραμμές παράλληλες και κάθετες, δεν γνωρίζω αν επισκευάζεται). Musto γαλότσες ιστιοπλοΐας Νo 38 Παπούτσια Kingsoft Νo 43 Παραλαβή από Μαρούσι, κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ. (Θα είμαι Σάββατο και Κυριακή 5-6 Νοεμβρίου, αλλιώς με ραντεβού).
  14. Έψαξα τις ημερομηνίες της εγγύησης. Το λάπτοπ αγοράστηκε από τον ανιψιό μου στις 17/10/21. Στις 12/10/22 τηλεφώνησε στην Lenovo ότι είχε χαλάσει η μπαταρία. Του απάντησαν ότι ισχύει η εγγύηση για την μπαταρία και την επομένη, παρέλαβαν το λάπτοπ. Στις 20/10/22 του στέλνουν email με χρέωση 66 ευρώ για αλλαγή της μπαταρίας. Σήμερα, που τηλεφώνησα και ανέφερα τις ημερομηνίες απάντησαν: μπορεί να εγινε λάθος, θα το δούμε. Πήραν μετά : θα αλλάξουμε την μπαταρία χωρίς χρέωση.
  • Δημιουργία νέου...