Προς το περιεχόμενο

stratigos24

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stratigos24

  • Ημερομηνία γέννησης 29/06/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

25.743 προβολές προφίλ

stratigos24's Achievements

  1. Τελικά ήταν πιο εύκολο με ένα πρόγραμμα recovery να πάρω τις φωτό από την sd card που είχα στη φωτογραφική. Έβαλα το easeUS (μου έφερε τα πάντα από ένα μήνα πριν όχι μόνο 5/5/24 που έχασα τις φωτό εγώ από το σκληρό που χάλασε) και όλα οκ. Σκληρός πέταμα και μια χαρά. 😂
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μόλις στο λάπτοπ που έκανα επεξεργασία στο lightroom σε μια φωτό έγινε το ίδιο με satafirm s11 κλπ κλπ. Δε με νοιάζει ο σκληρός. Με νοιάζουν μόνο κάτι φωτό που δεν είχα προλάβει να περάσω στον εξωτερικό σκληρό. Πιθανότητα να πάρω τις φωτό υπάρχει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Σε ευχαριστώ! Ναι το έψαξα λίγο παραπάνω και οκ αυτό που λες συμβαίνει και την έβαλα πάνω και όλα οκ. Μικρό το κακό αν έχω καμία διακοπή κλείνω άμεσα γενικά οπότε δε με ενοχλεί .
  4. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα μια μπαταρία για να αλλάξω στο 650va ups μου Biltmore. Πήρα 7Ah και μέσα τελικά το ups είχε 9Ah. Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι μικρότερη έτσι ? Την βάζω κανονικά ?
  5. Τον είχα τον 17-50 στην d7100 κάποτε. Αγαπημένος φακός!! Μερικά δείγματα μου: https://www.flickr.com/gp/128280524@N03/N0N52zG79s ΥΓ. Δες το focus peaking που λέει ο high priest χθες...
  6. Μου έκαναν δώρο νόμιζα ότι είπες ... Χαχα ... Τώρα το είδα σωστά. Καλές λήψεις!!
  7. Θέλω και εγώ ένα δωράκι τέτοιο. Πες τους τίποτα ... 😂
  8. Και εγώ βαμμένο το βλέπω. Σε παραλία παλαιότερα ήταν πάλι ένα βαμμένο περιστέρι.
  9. Συμφωνώ.. βέβαια διπλό βάρος. Από την άλλη παραπάνω από διπλό εύρος. 😂
  10. Ωραίες. Ο λόγος του 2.8 σε αυτές τις φωτιστικές συνθήκες και δεδομένου ότι δεν ήθελες μικρό βάθος πεδίου από ότι βλεπω ? Και εγώ κάτι τέτοια κάνω δεν το λέω επικριτικά, απλά ρωτάω..
  • Δημιουργία νέου...