Πάντως για τα ταψάκια με το νερό που γράφετε, να πω ότι είχα κάνει αντίστοιχη πατέντα με τον πατέρα μου στην παλιά μου ψησταριά και δεν με βόλεψε.
Αρχικά το νερό θέλει σε κάθε ψήσιμο άλλαγμα αλλιώς βρωμάει.
Δεν έχεις που να το αδειάσεις. Εγώ έπαιρνα κάτι 4λιτρα δοχεία από αυτά που έχουν απιονισμένο νερό στα super market και στο βρυσάκι είχα συνδεμένο λάστιχο να το αδειάζω μέσα, αλλά πάντα γινόταν ένας χαμούλης.
Επίσης αν είναι χειμώνας και αφήσεις το νερό παγώνουν τα λίποι και στο τέλος μπουκώνει το βρυσάκι.
Μόνο τις αναφλέξεις γλυτώνεις.
Τέλος φαντάζομαι η συσωρευμένη υγρασία κάνει κακό στα μέταλλα (μαντέμια κλπ).
Γιατί τώρα κακά τα ψέματα, είναι βράδυ και ψήνεις, κοπανάς 2 παγωμένες, πας μέσα τρως και γίνεσαι. Σιγά μην κάτσεις να αδειάζεις νερά. Την σκεπάζεις και πας για ύπνο. Αυτή η υγρασία που είναι σε σκεπασμένη ψησταριά δεν της κάνει καλό.
Τώρα αν κάποιος έχει όρεξη να αδειάζει σε κάθε ψήσιμο μετά το φαγητό μαυρόνερα ίσως να αξίζει. Εγώ δεν την πάλεψα
Εγώ από αυτό το site θα πάρω σίγουρα τους ανοιξείδωτους φλογοκρύπτες και κάποια στιγμή ίσως τις σχάρες. Σκέφτομαι για τις 2 μισές που έχει για την ψησταριά μου για τις πετάω στο πλυντήριο πιάτων.