Προς το περιεχόμενο

empire_1924

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    676
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με empire_1924

  • Ημερομηνία γέννησης 10/06/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

empire_1924's Achievements

  1. Πολύ καλή προσφορά αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει χάσει μεγάλο μέρος καταναλωτών διότι άλλαξε την έκδοση Phison controller που χρησιμοποιούσε(άγνωστο δυστυχώς ακόμα σε πόσες παρτίδες, οπότε και αποτελεί ρίσκο σε ένα βαθμό η αγορά) απο το E12 layout σε παλιότερο E8:Η ακόλουθη περίπτωση είναι μια απο αρκετές που έχουν αναφερθεί.Προφανώς "ψάξτε" και για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά(ταχύτητα-αντοχή κλ.π) των συγκεκριμένων ssd και με δική σας ευθύνη προβείτε σε αγορά!!!Όπως και αν έχει είστε ενημερωμένοι πλέον...όσοι τουλάχιστον διαβάσατε το post μου απο το παρών topic. https://www.amazon.com/gp/customer-reviews/RENHI35Z35D0M/ref=cm_cr_arp_d_rvw_ttl?ie=UTF8&ASIN=B07KGMBCKD
  2. Η 1060 6gb(και ΔΕΝ αναφέρομαι στην max-q έκδοση που γίνεται χαμούλης) είναι όντως κορυφαία επιλογή.Σ'ότι αφορά τις "ανεβασμένες" θερμοκρασίες του 7700hq όπως πολύ σωστά έγραψες με ένα undervolt είμαστε κομπλέ, οπότε και με "βαρύ" gaming ωρών ο συνδυασμός 1060 6gb+i7 7700hq είναι ιδανική επιλογή εν αντιθέσει με την συντριπτική πλειοψηφία (δυστυχώς) των τελευταίων i7( mobile 6πύρηνων) που έχουν πολύ σοβαρά θέματα με τις θερμοκρασίες και το throttling σε πολλές περιπτώσεις δεν αποφεύγεται ούτε με undervolt!!!
  3. funbreaker για να μην σε "ζαλίζουμε" περαιτέρω, είτε με thermal throttling(που καλώς ή κακώς στον 8750H υφίσταται σ'ότι αφορά το "βαρύ" gaming-ωρών) είτε χωρίς(βλέπε 7700ΗQ), απο τη στιγμή που ΔΕΝ το θέλεις όπως γράφεις για "βαρύ" gaming, "κρατάω" την πρώτη φράση του zacharis1955 "Σαφώς και επιλέγεις i7-8750H στις υλοποιήσεις που σου είπαμε" και κάπου εκεί "κλείνει" το θέμα.....εαν συν τοις άλλοις δεν έχεις θέμα σ'ότι αφορά την Ευρωπαϊκή εγγύηση που δεν υπάρχει για αγορά ACER απο Αμερική.
  4. Πολύ καλές οι 2 τελευταίες προτάσεις(kozlia εαν προορίζεται για "βαρύ" gaming-ωρών και zacharis1955 για οτιδήποτε άλλο με εξαίρεση "βαρύ" gaming λόγω 8750H/βλέπε πολύ μεγάλη πιθανότητα throttle).Η πρώτη περίπτωση πάντως/kozlia θα ήταν τέρμα ιδανική για gaming εαν είχε και ένα IPS 120HZ/144HZ(ok το "τερμάτισα" 😎).Btw, Ευρωπαϊκή εγγύηση γενικότερα ΔΕΝ παίζει για αγορά ACER απο Αμερική.
  5. Ειλικρινά, περίμενα μήπως το γράψει κάποιος-ενημερωμένος/σχετικός με το θέμα!!!Πολύ απλά η συντριπτική πλειοψηφία των laptops με 8750H, τέρμα throttle.....μπράβο σου που το ανέφερες για να ενημερωθεί και ο κόσμος μια και οι περισσότερες/οι (λογικά) δεν ασχολούνται.Εαν γουστάρετε κυρίως gaming laptop(και αναφέρομαι σε "βαρύ" gaming-ωρών) μεγάλη προσοχή με 8750Η....ο 7700HQ είναι σίγουρα εγγύηση και εννοείται "μετράει" απίστευτα συνολικά ο συνδυασμός cpu+gpu(ειδικά η κάρτα αγαπητοί είναι ότι πιο σημαντικό)....με απλά λόγια με έναν συνδυασμό 7700HQ+1050ti(ή ακόμα καλύτερα 1060) είσαι άρχοντας!!!!Δεν διαφωνώ πουθενά με τον forgotten και συγχαρητήρια ακόμα μια φορά που ενημέρωσε.😉
  6. Τίποτα, είσαι στον "αέρα"....διάβασε το προηγούμενο μου post....ενδεχομένως προλαβαίνεις να το ακυρώσεις....διαφορετικά κάν'το με δική σου ευθύνη!!!!
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ έχεις εγγύηση εαν προκύψει θέμα/πρόβλημα με το laptop, οπότε θα πρέπει να το στείλεις Αμερική με χρέωση δική σου στα μεταφορικά+τελωνείο διότι η εγγύηση ισχύει ΜΟΝΟ εντός Αμερικής και το συνολικό κόστος που θα επιβαρυνθείς θα είναι ασύμφορο!!!
  8. Όχι, δεν παίζει και μόλις το χτύπησα......γιατί δεν άντεξα!!! Τα "παλιόπαιδα" με όσα έγραψαν, "μ'ανάγκασαν" να το "ψάξω" περαιτέρω το θέμα και πρόκειται πραγματικά για απίστευτη συσκευή βάσει χαρακτηριστικών που διαθέτει ενώ είναι και bezel-less για τους λάτρεις και εκεί που "κλείδωσε" η απόφαση είναι ότι θα πάρει και την 8 που το κάνει ακόμα περισσότερο future proof και γενικότερα τρελό vfm στην τιμή που τώρα "τρέχει"!!!
  9. Η Tesla γενικότερα τους έχει "ξεφτιλίσει" σε όλα τα επίπεδα....ελπίζω μόνο να μην υπάρξουν "εμπόδια"(και ο νοών νοείτω) στην όλη "ανάπτυξη"-εξέλιξη....!!!
  10. Προσυπογράφω το σχόλιο με μια διόρθωση μια και λέγεται Kylo Ren(n όχι m, αλλά εντάξει χαλαρώστε οι υπόλοιποι μπορεί απο κεκτημένη ταχύτητα να το έγραψε λάθος)!!!Δεν με "χάλασε" ο Ford στο προηγούμενο, μην "τρελαθούμε" τώρα αλλά ο ηθοποιός που υποδύεται τον Kylo Ren είναι τραγική επιλογή...ειλικρινά δεν ξέρω τι βύσμα είχε και βάσει όσων έχω διαβάσει σε ξένα forums έχουν ξενερώσει πολλοί "υποστηρικτές" της σκοτεινής πλευράς!!! Το τελευταίο Star Wars που είχε την παλιά ατμόσφαιρα/αίγλη των επεισοδίων 4,5,6 βάσει story-εξέλιξης χαρακτήρων-ηθοποιών(προσωπική άποψη πάντα) ήταν το 3-Revenge of the Sith με Hayden Christensen ως Anakin Skywalker(Darth Vader) του οποίου η "μεταμόρφωση" ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΗ-ΚΟΡΥΦΑΙΑ και το απέδιδε ΙΔΑΝΙΚΑ!!!Εννοείται συνεχίζω ν'απολαμβάνω κανονικά όλα τα star wars και δεν μηδενίζω τίποτα....!!!Απλά τα επεισόδια 3,4,5,6 μου προκαλούσαν μια αναμονή-κ@@λα-θαυμασμό-πόρωση που δεν μου "βγάζουν" τα τελευταία!!! Υ.Γ. Φανταστείτε ν'απολαμβάναμε ως Kylo Ren τον Iwan Rheon....πόσο θ'ανέβαζε την όλη ατμόσφαιρα, την dark side αλλά και συνολικά την ταινία!!!Το παλικάρι είναι γεννημένος "κακός" πάσης φύσεως....!!!!
  11. Κονσολάρα απο τις λίγες(εμφανισιακά προτιμώ την slim έκδοση όπως στην εικόνα) που πραγματικά έκανε την διαφορά σε μετάβαση γενιάς(ps2->ps3) γιατί ήταν πολύ δυνατό μηχανάκι και έχει εννοείται το καλύτερο "σπάσιμο" ever για κονσόλα!!!
  12. Με το επερχόμενο update που θα υποστηρίζονται πλέον και οι εξωτερικοί δίσκοι,μικρή σημασία θα έχει αν πάρει 500GB ή 1ΤΒ.Άσε που αν δεν παίζεις ταυτόχρονα περισσότερα απο 6-8 games και με τα 500GB καλυμμένος θα είσαι.Όπως και αν έχει, κατ'εμέ πάρε την καλύτερη προσφορά που θα βρεις είτε 500GB σε περίπτωση πολύ καλού bundle σε συνδυασμό με τους 2 λόγους που προανέφερα είτε το 1TB σε περίπτωση που δεν πάιζει τίποτα.
  13. Έλα πες την αλήθεια τώρα,σε ποιο απο όλα τα σημεία απαντάς....θέλω να τα "πιάσεις" όλα ένα-ένα.....δεν μπορώ άλλο το επιχείρημα "manual" ρε polaki.....πόσοι είστε.....εδώ μιλάμε για εκατομμύρια κόσμο....εκεί απευθύνεται το παιχνίδι όπως πρέπει άλλωστε και εκεί μετά το τελευταίο update το κατέστρεψαν κυριολεκτικά και διευκρινίζω που και τι.Μπορώ άνετα να σου γράψω ένα σεντόνι για το κάθε fifa με τα υπερ και τα κατά του αλλά αυτό το έκτρωμα που προέκυψε μετά το 1.06 update ΔΕΝ υπάρχει....ακόμα και σε ξένα forums κράζουν άπειρα.Tespa θα δω και τι παίζει με "manual"...υποθέτω με πολύ λιγότερο λαό.....απλά ελπίζω να μην "κοιμηθώ" και να μην χαθεί περαιτέρω το fun που υποτίθεται θα έπρεπε να μας προσφέρει ένα ποδοσφαιράκι....το αυτονόητο δλδ. Btw, τα έχεις όλα manual στα controller settings(π.χ. auto switching move assistance none,analog sprint off και όλα τα υπόλοιπα manual);Επαναλαμβάνω μιλάμε πάντα για online seasons.....!!!
  14. Μετά το τελευταίο update(1.06) ίσως το χειρότερο FIFA ever(αναφέρομαι πάντα και μόνο online seasons που είμαι div2).....ένα παιχνίδι κυριολεκτικά έρμαιο πλέον των τακτικών και defence exploits,του τέρμα scripted(ειλικρινά βαριέμαι ν'ανεβάσω stats μετά απο αγώνα για υπερπληθώρα χαμένων ευκαιριών σε σχέση με τον αντίπαλο και το σκορ είναι πραγματικά απο άλλο πλανήτη κυρίως λόγω super duper scripted και ενός superman goalkeeper) ὀπως επίσης και του κάθε "καθυστερημένου" time waster μια και το παιχνίδι προσφέρεται για άπειρο....μα τόσο βαρετό τόσο πολύ unfun ποδοσφαιράκι το κατάντησαν οι ξεφτίλες.Επαναλαμβάνω όλα αυτά μετά το τελευταίο update....για πριν δεν έχω γνώμη.Επίσης παίζω fifa απο το '09 με καλύτερο όλων των εποχών το world cup 2010(ίσως το καλύτερο ποδοσφαιράκι) και μετά το fifa 12....κατ'εμέ πάντα. Συμβουλή: Όσοι έχουν ps3 χίλιες φορές ανώτερο,πολύ περισσότερο διασκεδαστικό(κυρίως) και όχι σε τέτοιο βαθμό fifa tactic manager όπως κατέληξε με την frostbite στο ps4.
  15. empire_1924

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Τελικά έφαγα 2 ωραιότατα άκυρα....ένα με revolut και ένα με mastercard εθνικής.....το "κανονικά" για μένα μάλλον δεν ισχύει!! Anw δεν ξέρω τι παίζει.....!!!!
  • Δημιουργία νέου...