Προς το περιεχόμενο

epir21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    532
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

epir21's Achievements

  1. Ωραίος, όντος! Το ξαναρωτάω αυτό γιατί χάθηκε και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Ευχαριστώ!
  2. Μια από τα ίδια. Χθες πρώτα τσατ και μετά με πήραν τηλ και μου έστειλαν να αποδεχτώ την αλλαγή. Σήμερα φαίνεται στο σύστημα ότι είμαι στο νέο πρόγραμμα. Τμηματικά δώρα χάνονται μου το είπαν και εμένα, αλλά εγώ είχα μόνο 50 στον πρώτο λογαριασμό που το είχα πάρει ήδη. Μόνο το 0.085 δεν φαίνεται στην σύμβαση, έχει μόνο τον κανονικό τύπο υπολογισμού που θα ισχύει μετά αλλά στο τηλ μου είπαν ότι ισχύει η τιμή αυτή για Απρίλιο Μάιο, απλά υποθέτω όπως όλες οι συμβάσεις είναι γενική και δεν αναφέρει τις ειδικές τιμές για αυτούς τους δυο μήνες, θα φανεί στον λογαριασμό.
  3. σε ευχαριστώ. έχει βγει ήδη εκκαθαριστικός που έχει μέσα το δώρο - αν και δεν έχει πληρωθεί ακόμα, οπότε έχει τελειώσει αυτό (δυστυχώς).
  4. Το θέμα ειναι για ποσο θα δίνει το δωράκι η ΔΕΗ, για να δούμε!
  5. Για αρχή θα κάνω μια αλλαγή απο Elpedison Πράσινο στο Smart Up για όσο ειμαι Elpedison να τιμολογούμαι με το νεο φθηνότερο τιμολόγιο. Και βλέπουμε για σταθερό προς το τέλος του μήνα να το σκεφτώ λίγο μας και μέχρι τότε ειναι το δώρο της ΔΕΗ (αν και λογικά θα το κρατήσουν και αλλο) - και αν ειναι θα γράψω τότε στο άλλο νήμα.
  6. Άραγε αξίζει να κλέισουμε ΔΕΗ σταθέρο My Home Online μέχρι τέλος του χρόνου; Τι λέτε; Καταναλώσεις μαξ 150-200kwh τους νεκρούς μήνες και μαξ 400-500 το βαρύ καλοκαίρι/χειμώνα, έχω και νυχτερινό. Πιστεύετε θα δουμε πιο χαμηλές τιμές; Με τον ενεργειακό τουρισμό σε ύφεση δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
  7. Καλημέρα! Μια δεύτερη ματιά εδω στους δυο λογαριασμούς Ελπεντισον αν μπορεί κάποιος, μου φαίνεται σωστό αλλα ποτέ δεν ξέρεις.
  8. Μάλλον εννοείς με 0.11 γιατί αυτή ήταν η τιμή Φεβρουαρίου για τις πρώτες 100. Εγώ είχα καταλάβει ότι η έκπτωση ήταν στις πρώτες 100 ημέρα και στις πρώτες 100 νύχτα, δηλαδή 200 σύνολο. Αλλά απο ότι φαίνεται έχεις δίκιο και έτσι βγάζουν νόημα τα νούμερα. Σε ευχαριστώ.
  9. Καλημέρα, εαν μπορεί κάποιος τα φώτα του εδώ.
  10. Καλημέρα Βγήκε εκκαθαριστικός ελπεντισον 9/2-10/3 (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν είναι σωστός αλλα θα ανεβάσω αλλο ποστ για αυτό αν χρειαστεί), μπορεί καποιος να μου πει αν αυτες οι χρεώσεις είναι σωστές; Κατανάλωση 212 ημέρα 73 νύχτα. Αναλογικά τον Φεβρουάριο έκαψα κάπου 148 ημέρα. με 0,11 δεν θα επρεπε να ηταν οι πρώτες 100 της ημέρας; εδώ έχουν βάλει τις 49 και τις υπόλοιπες 99 με την ακριβή τιμή. Ανάποδα δεν θα έπρεπε να είναι;; Επίσης το 0,99 του Μαρτίου είναι το 0.10762 - 0,00862 για τις πρώτες 100? Εδώ φαίνεται να τα έχουν υπολογίσει σωστά γιατί είναι κάτω απο 100 η καταναλωση Μαρτίου.
  11. Γενική ερώτηση, γιατί ενώ η ΤΕΑ πέφτει, οι τιμές στο preview Απριλίου είναι πιο ψηλά απο του Μαρτίου.
  12. Το βάζω και εδώ για να υπάρχει (το ειχα βάλει αρχικά στο νήμα με τους εναλλακτικούς παρόχους)
  13. Σορρυ αν εχει αναφερθεί ξανά. Ξέρω ότι δεν μιλάμε για ΔΕΗ εδώ αλλά μιας και υπάρχουν τα τιμολόγια της στα excel του @doomnx είδα το παρακάτω στην σελίδα τους για τα 2 σταθερά Έκπτωση 50€ στον λογαριασμό για νέους πελάτες έως 31.03.2024 οπότε καλό θα ειναι να μπουν στο excel, όχι οτι θα πάει κανείς ΔΕΗ σταθερό με αυτές τις τιμες. (μπήκα να δω εάν έχουν αλλάξει τις τιμές των σταθερών τους, αλλά ακόμα εκεί κολλημένοι....)
  14. Νομίζω πως ναι, δηλαδή αν κάτσεις 2 μήνες και κάψεις 500kwh, θα πάρεις δώρο τις 250 πρώτες κ.ο.κ
  15. Έχουμε ιδέα αν έχει ξεκινήσει Πάτρα η καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ ανα μήνα; Μπήκα τώρα να βάλω μετρήσεις στην Ελπεντισον (παράθυρο 11/3-20/3) και βλέπω ότι στις 10/3 είχε πάρει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ ενώ είχε ξαναπάρει 9/3 όταν είχα πάει στην ελπεντισον (προγραμματισμένη επόμενη ηταν 12/4). Εγω να βάλω τώρα μετρήσεις ή θα βγάλουν εκκαθαριστικό με του ΔΕΔΔΗΕ ούτως ή άλλως (ήταν πριν το παράθυρο η μέτρηση του)?
  • Δημιουργία νέου...