Προς το περιεχόμενο

johnkiller

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.307 προβολές προφίλ

johnkiller's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. johnkiller

    TOSHIBA 4K 55'' 350ευρω

    TOSHIBA 4K Smart TV 55UA3A63 55'' https://www.germanos.gr/product/toshiba-4k-smart-tv-55ua3a63-55/20390682/
  2. Αγαπημενη σειρα : ΒREAKING BAD Τελειες σειρες κατα την γνωμη μου Prison break,Limitless Μου αρεσαν επισης gifted,better call saul,vikings,Got,stranger things,Daredevil Τι πρεπει να δω που δνε εχω δει?
  3. Ποσό που διαθέτουμε : 700 Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα παρω την LG 24MP59G-P Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγιση απο εμένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
  4. Ευχαριστο πολυ Mezger με καλυψες
  5. Δεν έχω δοκιμάσει να γράψω βιβλίο ακόμα γιατί έχω απορίες με το τι μπορεί να συμβεί και αν πραγματικά αξίζει να ασχοληθώ Στην αρχη νομιζα οτι με κοροιδευε οποτε μου εδωσε και ειδα ενα βιβλιο αυτος λογικα θα τα γραφει αφου απο οτι ειδα ειχαν να κανουν με πραγματα που ασχολειτε (με videogames) . Δεν τον εχω ρωτησει παντως για να πω κατι σιγουρο
  6. Ενας συνομιλίλικος φίλος μου γράφει βιβλία στο άμαζον και απο οτι καταλαβα βγάζει αρκετά χρήμματα το έψαξα στο ίντερνετ και είδα οτι αυτός είναι ενας τρόπος κατά τον οποίο απο οτι φαίνεται κανείς μπορεί να βγάλει χρήματα αν ασχοληθεί. Έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και πιστέυω θα μπορούσα να κάνω και εγώ το ίδιο. Μου είπε οτι ανεβάζεις βιβλία σου (το οποίο έψαξα και είδα οτι είναι απλό ) και απο εκεί και πέρα το άμαζον κρατάει το 35% και κάθε 1-2 μήνες σου βάζει οτι έχεις βγάλει στην τράπεζα.
  7. Καλησπέρα! Θα ήθελα παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος σχετικά να απαντήσει στο εξής κρίσιμο ερώτημα: Εάν κάποιος έχει μιρκοκέρδη από κάποιο site εξωτερικού(πχ πουλά e-books) της τάξεως των 100-200ευρώ το μήνα μαχ και ειναι μικρος σε ηλικεία. Υπάρχει περιπτώση να έχει πρόβλημα με την Εφορία; Πρέπει και γίνεται να δηλώνονται αυτα τα χρήμματα; Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας!
  8. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις εγω πραγματικα δεν ηξερα οποτε ειπα να ρωτησω
  9. Δεν ξερω ποσο πρεπει να γραψω στην Αλγευρα και την γεωμετρια για να μην πρεπει να ξαναραψω Σεπτέμβρη?
  10. Ψαχνω για καλες κομωδιες για να δω με την παρεα μου. Ταινιες που μας αρεσαν πολυ παλιοτερα και μας εκαναν να γελασουμε ηταν 1)Τhe dictator 2)Borat 3)Not another teen movie (απίστευτη ταινια) 3)Jackass 4)American pie The book of love Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  11. Καλησπέρα σε όλους/ες Έχω ένα πρόβλημα που με βασανίζει και παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το πρόβλημα είναι το εξής: Πηγαίνω Α' Λυκείου και στο Α'Τετράμηνο έβγαλα Γ.Μ.Ο. 15,9 και στο δεύτερο 17,2 όμως στην άλγεβρα και την στη γεωμετρία εχω 11 και 12. Τι πρεπει να γραψω για να μην δώσω ξανά Σεπτέμβρη; Παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει και πως ακριβώς έχουν τα πράγματα με το νέο σύστημα; δηλαδή πως μένεις? Στο γυμνάσιο έπρεπε να έχω 38 σε κάθε μάθημα στο λύκειο τι γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  12. Θελω να βαλω μια δευτερη οθονη για το map του λολ ξερετε πως μπορω να το κανω? και οταν βγαζο την δευτερη να ειναι οπως ειναι και κανονικα σε μια οθονη?(σε laptop ολλα αυτα)
  13. Θελω να βαλω μια δευτερη οθονη για το map του λολ ξερετε πως μπορω να το κανω? και οταν βγαζο την δευτερη να ειναι οπως ειναι και κανονικα σε μια οθονη?(σε laptop ολλα αυτα)
  • Δημιουργία νέου...