Προς το περιεχόμενο

ababila

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ababila's Achievements

  1. Το Drone της Xiaomi. 350. Μαζι με ένα φιλαράκι το πηραμε αρα οκ ο πόνος μοιράστηκε.
  2. Εγώ χθες πήρα πακέτο που πέρασε τελωνείο. Δεν μαντεύουν, μου στείλαν γράμμα να τους στείλω με email αποδεικτικό paypal ωστε να φορολογήσουν ανάλογα. Το εστειλα, βαλαν φόρο, βαλαν και κατι βλακείες εξτρα. 90 ευρω φόρος, 40 ευρώ δασμοί εκτελωνισμοί κτλ. Ας πρόσεχα αλλα καλά κάνει και υπάρχει αλλιώς ας το κλείσουμε το κράτος ξερω γω. Καθυστέρηση 1 μήνας, και μου ειπαν στα ελτα ειμαι και τυχερός που τελείωσε τόσο γρήγορα.
  3. ababila

    Xiaomi 4X πρόβλημα

    Πρέπει να βάλεις το sms mod. Μπες εδώ και θα βρεις την άκρη.
  4. ababila

    Αγορά κινητού με windows.

    Τα windows phone δεν κολλάνε όσες εφαρμογές και να βάλεις. Έχω ένα ταπεινό 530 που πήρα 80 ευρώ και βρήκα την υγειά μου. Άρα κοίτα απλά να έχει τα χαρακτηριστικά που θες και τσίμπα το.
  5. ababila

    Cities: Skylines

    Μετά απο αυτά τα 3 video, που κατάλαβα τι παίζει με τους δρόμους, μεγαλώνω την πόλη απλά για να φτιάχνω πιο πολύπλοκους δρόμους.
  6. ababila

    ΒΡΕΘΗΚΕ iPhone 6 plus !!!!

    Πάρε σε κάποια επαφή του (κατα προτίμηση κάποια με όνομα μάνα, αδερφός, κλπ.) Αν δεν έχει, πάρε σε κάποια απο τις τελευταιες κλήσεις. Ολο και κάποιος φίλος του θα είναι.
  7. Εγω τελικά το έστειλα πίσω και ζήτησα πιστωτικό να παρω κατι αλλο. Καταρχην μας λενε οτι τρέχει στα 1.2 και τρεχει στα 1. Στο ιντερνετ οντως αργει λίγο. Το κινητό μου (galaxy s plus) στα ιδια σαιτ φορτωνει γρηγοροτερα, και σε δωματιο 2 τοιχους μακριά αν και πιάνει λιγότερες γραμμες απο το ταμπλετ, εχει καλυτερες ταχυτητες. Παραδειγμα, ενω το ταμπλετ ακυρωνε συνέχεια ενα download απο το google play επειδη δεν είχε καλη ταχυτητα, απο το κινητό μου έλεγχα το πισι μου μεσω team viewer. Μου εσπασε τα νευρα και ο φορτιστης που συνέχεια έβγαινε. Ασταδιάλα πια Ψιλομάπα μου φάνηκε.
  8. Επίσης είναι rooted απο μόνο του. Εβαλα το no-frills cpu, και εχει να ανεβάσεις το cpu μεχρι 1.44. Το έβαλα στο 1.2 που λεει οτι είναι ενω το είχαν στο 1.008. Παραπάνω crashαρει. Πρέπει να ξανακάνω benchmark τωρα αλλα για κάποιο λόγο εσβησε το antutu και μολις παω να το κανω ινσταλ λεει οτι δεν εχω χώρο. Λογικα εγινε απο το chashαρισμα. Edit: Τελικά άκυρο, και στο 1.2 chashαρει.
  9. Το antutu μου έβγαλε αυτό. Google play, bluetooth, δουλεύει κανονικά. Πρώτη φορά παίρνω ταμπλετ και σε συγκριση με το galaxy s+ μου, πετάει. Αρα δεν ξέρω κατα πόσο είναι smooth σε σύγκριση με άλλα ταμπλετ. Για την μπαταρία ακόμα δεν έχω άποψη.
  10. Το πήρα και εγώ. Οτι είπε ο qspock απο πάνω. Αυτο με το φορτιστή είναι λίγο σπαστικό, αλλα κατα τα άλλα, προς το παρόν, είμαι ευχαριστημένος.
  11. νο προμπλεμ φίλε. Απλα αν οι φίλοι σου ειναι στο σκάιπ δεν θα βλέπουν τα δικά σου custom emoticons κτλ.
  12. και εγώ.. Αλλά με αυτό http://messengergeek.wordpress.com/2013/04/23/use-messenger-reviver-2-to-bring-back-messenger-and-beat-skype/ ακομα το δουλεύω.
  13. Δεν μπορώ να πω οτι το gaming είναι πρώτη προτεραιότητα.. πιστέυω θα με καλύψει μια 550.. αλλα θα δούμε. όταν αποφασίσω να πάρω θα ξανακάνω θέμα Για την οθόνη θενκς, μ'άρεσε. Τωρα για SSD.. σε intel ανεβαίνει πολύ η τιμή για 120αρη. Οι OCZ καλοί είναι? Στα τροφοδοτικά δεν το έχω καθόλου.. αν μου εξηγούσες σε 2 γραμμές τί κοιτάμε στα τροφοδοτικά εκτός απο τα watt θα το εκτιμούσα
  • Δημιουργία νέου...