Προς το περιεχόμενο

Chris_saxo vts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    233
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Chris_saxo vts

  • Ημερομηνία γέννησης 06/03/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.419 προβολές προφίλ

Chris_saxo vts's Achievements

  1. Όχι δεν πήγα εκεί. Μου πέφτει μακριά. Είμαι ανατολικά. Δεν ξέρω, μου λένε τρελά πράγματα κ τιμές!!
  2. Καλημέρα σας.. Ερώτηση. Έχει να προτείνει κανείς, κάποιο κατάστημα για Θεσσαλονίκη για πόρτα ασφαλείας? Έχω πάει σε 3 μαγαζιά αλλά νομίζω θέλουν να με κάνουν μεροκάματο! Εχθές πήγα σε ένα, μου είπε με απλή κλειδαριά, ούτε καν γραναζωτή για απλή πόρτα 670€ περασμένη
  3. Βάζεις την χώρα οπως είναι σωστά το +30, τον αριθμό κινητού σου κ μετά πατάς ξέχασα τον κωδικό. Μετά ακολουθείς την διαδικασία!
  4. Μακάρι γτ πολλοί έχουν κάνει λάθος!! Το τηλ είναι: 210 7000800
  5. Εγώ 9:15 την είχα κάνει κ σήμερα 18:45 περίπου μπήκαν.
  6. Άσε ένα μπάχαλο γίνεται με την βιβα. Όσων γνωστών μου έκανα σε τράπεζα, την επόμενη ημέρα μετά τις 7 φάνηκαν τα χρήματα στην τράπεζα!
  7. Προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα γράφει εμένα. Την πρώτη μέρα των αιτήσεων την έκανα κ μπηκαν πριν λιγο.
  8. Ναι είναι 10700€ 10800€ νομίζω. Κάπου εκεί θυμάμαι είπε. Εεεε τώρα θα βγάλεις άκρη με γυναίκα?! 😂 Κ μην με πουν μισογύνη!
  9. Κ γω αυτό λέω. Μου φάνηκε περίεργο να αλλάξει κ το ποσό να μείνει το ίδιο! Μπορεί να μην το είδε σωστά. Αυτή με λέει να περιμένει να ανοίξουν οι τροποποιητικές να ξανά αλλάξει το ποσό. Είπα να ρωτήσω μπας κ έχει γίνει κ σε κανέναν άλλον! Εγώ λέω πως λάθος θα το είδε.
  10. Στο σύστημα στις αγορές με τις κάρτες 5000€ έβγαζε, αλλά έβαλε 3400€ αφού κάλυπτε με αυτό το ποσό το 30%
  11. Τόσο της έβγαινε από τις αγορές με τις κάρτες. Εγώ την είπα κακώς το άλλαξε το ποσό, αφού το κάλυπτε κ με τις 3400€ αλλά με είπε ότι την είπε μια φίλη της να βάζει όσα έχει σύνολο από τις κάρτες. Πρώτη φορά το άκουσα αυτό!
  12. Καλημέρα. Φίλη μου με είπε πως είχε πατήσει οριστικοποίηση για να δει τι θα της βγει η δήλωση κ της έλεγε πιστωτικό 110€. Όταν μπήκε για να την ολοκληρώσει κ να την οριστικοποιήσει, το μόνο που άλλαξε ήταν το ποσό στις αποδείξεις, αντί για 3400€ με είπε έβαλε 5000€, της βγήκε στο τέλος χρεωστικό 110€. Γίνεται αυτό???
  13. Χμμ μου φάνηκε περίεργο γιατί πέρσι κ πρόπερσι ότι πόσο έγραφε πήρα κ στην επιστροφή!
  14. Τι φάση? Άλλαξαν κάτι κ δεν το είδαμε. Να πω πως δεν χρωστάω ώστε να τα συμψηφίζεται το ποσο
  15. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς, γιατί στο 10 που λεει φόρος που παρακρατηθηκε στους μισθούς κλπ, βγάζει 295€ ενώ στην οριστικοποίηση της δηλώσεις μου βγάζει επιστροφή 85€?? Βάζω το 30% στις αποδείξεις!
  • Δημιουργία νέου...