Προς το περιεχόμενο

Drake27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.743
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Drake27

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Βολος

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.419 προβολές προφίλ

Drake27's Achievements

  1. Ακριβως για αυτο, επειδη θα γραφεις οτι θελεις απο την στιγμη που πατας accept ειναι νομιμο εγγραφο το οποιο εχεις αποδεχτει, αμα μεσα γραφεις οτι αμα πειραξεις την κονσολα θα σου παρω τα παντα, τοτε θα σου παρει τα παντα. Απο την αλλη η MIG καρτα δεν ειναι νομιμη και παρολο που εχεις δικα σου backup, στο switch 1 μπορει και διαβαζει των κωδικο του παιχνιδιου που εχεις και εκανες backup αλλα στο switch 2 δεν το διαβαζει με αποτελεσμα να τρως ενα brick και να λες και ευχαριστω. Δεν την θεωρω καθολου κακη, αλλα απο την μια ομως πληρωνεις 500 και ευρω αλλα απο την αλλη δεν σου ανηκει, να κανουν οτι εκαναν με την πρωτη κονσολα, την εκαναν ban απο της online υπηρεσιες και τελος αλλα επαιζες τα παιχνιδια σου. Τωρα σου κανει brick την συσκευη και δεν μπορεις να παιξεις και offline παιχνιδια, και ετσι σου λεει οτι εβαλες στον πατο σου τα 500 ευρω.
  2. Το είπε και το έκανε τελικά, παρόλο που έβαλαν αυτόν τον όρο πήγαν και το πήραν και έσκασαν 500 ευρώ για μια κονσόλα που δεν είναι δικιά τους. και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί έχουν συμφωνήσει με τους όρους.
  3. Ισχύει κανονικά όπως ισχύει και με τα παιχνίδια στο steam που αγοράζεις την άδεια αλλά όχι το παιχνίδι και άμα το βγάλουν από το steam στην π@&£τσα τους άμα το πλήρωσες ακόμα και super edition στα 150€.
  4. Ονειρα θερινης νυκτος ειναι ολα αυτα που κανει, νομιζει οτι μεσα σε μια μερα ο Cook θα ανεβασει τον διακοπτη και θα ερθει το εργοστασιο δια μαγειας με το ετοιμο εκπαιδευμενο προσωπικο και την τεχνογνωσια για να τα φτιαχνουν, αλλα δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα οπως νομιζει. Εδω πριν απο λιγες μερες υπογραψε διαταγμα το οποιο ακυρωνει το medicare και αφηνει εκατομυρια κοσμο που δεν εχει λεφτα χωρις φαρμακευτικη φροντιδα και αυτο επειδη το damfakistan αντι να υοθετησει το συστημα υγειας ευρωπης/καναδα, εχει αφησει την καθε εταιρια ανεξελεγκτη να κανουν συμφωνιες μονο με ιδιωτικα νοσοκομεια. Αλλα ακομα και σε αυτο δειχνει το δαχτυλο στην ευρωπη και στον καναδα και οτι εμεις φταιμε επειδη αυτοι παιρνουν τα φαρμακα πανακριβα. Εδω ανοιξε και μετωπο με το χαβαρτ.......αν ειναι δυνατον δηλαδη......
  5. Drake27

    Dahua τηλεοράσεις

    Καλησπέρα σε όλους, Λογο πρόσφατης αγοράς μιας τηλεόρασης dahua είπα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε να βοηθήσω εγώ και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν αγοράσει αυτή την μάρκα τηλεόρασης και να πούμε της γνώμες μας. Πηρα πρόσφατα για δεύτερη φτηνή 43αρα για το Xbox series s της γυναίκας το παρακάτω μοντέλο. https://www.praktiker.gr/m/p/dahua-ltv43-sd200-full-hd-smart-tileorasi-43-150052 Ειμουν σε φάση να της επερνα μια tcl στα 229 ευρώ αλλά κολλούσα γιατί είχε hdmi 1,4 και μόνο software hdr. Αφου βρήκα την παραπάνω στο praktiker, πολύ καλή τιμή αλλά λέω θα έχει κανένα μάπα πάνελ, αφού το έψαξα είδα ότι είναι DLed ips με hdr και hdmi 2. Πήγα από κοντά να την δω,δεν την είχαν βιτρίνα αλλά σφραγισμένη, προσφέρθηκαν να μου ανοίξουν μια να την δω και άμα μου έκανε να την αγόραζα. προς έκπληξη μου μόλις άναψε είδα το καθαρότερο λευκό φόντο και βαθύ μαύρο όταν μπήκε στο μενού. Αφου την πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη την έστησα και την ρύθμισα και μπορώ να πω ότι για 189 ευρώ είναι πολύ καλή στην ποιότητα του πάνελ. Εχει πολύ ωραία χρώματα και ομοιόμορφο μαύρο, επίσης είναι αρκετά φωτεινή λόγο DLED. Ένα άλλο που με έκανε εντύπωση και θα το ψάξω είναι ότι το Xbox μου έβγαζε επιλογή 4Κ και όταν τον γυρνάω αναγνωρίζει την ανάλυση η τηλεόραση γιατί μου το βγάζει στην γωνία πάνω αλλά όταν επιλέγω να κρατήσει την ανάλυση το Xbox την γυρνάει στα 1080p, κάτι ψυλλιάζομαι ότι έχει 4Κ πάνελ αλλά η μητρική το περιορίζει στα 1080p Για όποιο ψάχνει μια οικονομική 43αρα προτείνω να πάει να την δει.
  6. Drake27

    Dahua

    Καλημερα, Εγω πηρα αυτη απο το praktiker dahua LTV43-SD200 καθαρα μονο για το xbox series s της γυναικας. Με εκανε τρομερη εντυπωση οτι για 189€ εχει πολυ ωραια χρωματα αλλα και βαθυ μαυρο, μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι φοραει ips panel με DLED το οποιο προσφερει πολυ καλο uniformity. Για τα λεφτα που την πηρα δεν το μετανιωσα καθολου. Το αλλο που ειδα και με εκανε εντυπωσει ειναι οτι το xbox διαβαζει 4Κ στην οθονη και το γυρναει στα 4Κ το οποιο το αναγνωριζει η τηλεοραση αλλα δεν το κραταει, υποψιαζομαι οτι το panel ειναι 4Κ αλλα εχει περιορισμο απο την μητρικη.
  7. Drake27

    65" S90D vs G4 vs ??

    Εγω εχω παρει την 65S95C λιγο πριν βγει η D, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε θεμα χρωματος/αποδοσης παντου, και στα επιγεια καναλια αλλα και στα υπολοιπα, ερχομενος απο qled τηλεοραση 65Q70C. Επισης το αλλο θετικο της samsung ειναι οτι εχει 144Hz panel και οχι 120hz οπως η LG. Βεβαια 144hz παιζει οταν βαλεις pc επανω,με κονσολα (series X/ps5) εχεις 120hz και vrr. Σε θεμα ηχου εχει 4.2.2 και σε συνδιασμο με μια ηχομπαρα samsung 3.1.2 βγαζει φοβερο ηχο γιατι εχει το qsymphony.
  8. Καλησπερα, αυτο που κανουν οι samsung ειναι συνηθως τροφοδοτικο αφου σου αναψε με το reset τροφοδοσιας, μιλα με καποιο επισημο service για να την στειλεις ή να την πας απο εκει.
  9. Νομίζω οτι το κανει και της Lenovo legion αυτό όταν το γυρνάς σε fps mode.
  10. Γατακιααααααα!!!! Σας εχει προλάβει προ πολου η Lenovo με το legion, κουμπώνουν μαγνητικά και το ένα γίνεται ποντικι!!!
  11. Στην Document οπως σου εγραψα και παραπανω, στο ονομα επανω ειναι το link απο την σελιδα της.
  12. Αν ειναι δευτερο ετος και εχεις την αποδειξη αγορας μιλα με document που ειναι επισημο σερβις apple εντος εγγυησεως. Βαση ευρωπαικης νομοθεσιας με την αποδειξη αγορας σε καλυπτει τον δευτερο χρονο εγγυησης,τωρα αν το εχεις παρει απο skroutz θα δωσεις τον σειριακο σου στην document και θα σου πουν αυτοι εαν προερχεται απο ευρωπαικη χωρα ή οχι. εμενα ενα φεγγαρι μου καλυψαν ipad pro 2017 12.9" που ηταν αγορασμενο απο αμερικη και μου το εκαναν αντικατασταση οταν η istorm μου ελεγε οτι δεν καλυπτεται γιατι ειναι απο αμερικη.
  13. Εγω αυτο εκανα, ειχα ηδη την RX6700 οποτε απο 3600Χ πηγα στον 5700X3D Για της αναγκες μου και τα παιχνιδια που παιζω ειναι πολυ καλα!!!
  14. Δεν χρειάζεται να πας στην επόμενη γενιά,αφού έχεις Χ570 μητρική τσιμπά έναν 5700Χ3D και μια RX 7700 και είσαι άρχοντας!!
  15. Καθώς είμαι γενικά φαν marvel ταινίες/κομιξ/παιχνίδια κτλ όσες βγήκαν από Sony ήταν πατάτες φούρνου,τα Spider-Man ήταν οκ,τα venom εκτός του 3 ήταν μια χαρά,morbius δεν τον είδα καν γιατί από το trailer ήταν ξενέρωτο και τελικά δεν έπεσα έξω, στο madam web παρόλο που το είδα από τον θείο ζητούσα την μιάμιση ώρα που έχασα πίσω. Εγω πιστεύω ότι μόνο όταν δώσει τα διακαιωματα των ηρώων πίσω στην marvel τότε θα πάνε καλά,όσο τα κρατάει τόσο τους πατώνει η Sony.
  • Δημιουργία νέου...