Προς το περιεχόμενο

Drake27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.748
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

5 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Drake27

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Βολος

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.438 προβολές προφίλ

Drake27's Achievements

  1. Θα έχει και story mode στο offline?!
  2. Πώς φαίνεται ότι ο κόσμος της Sony ήθελε κάτι καλύτερο από Gran Turismo!!!!
  3. Το ειχα ξαναφερει σε προηγουμενο παρομοιο thread, η Nintendo και η καθε αλλη εταιρια βαζει τους ορους της στην καθε συσκευη τους και εσυ σαν καταναλωτης εισαι υποχρεωμενος να τους διαβασεις, αμα δεν σου αρεσουν οι οροι κανεις επιστροφη της συσκευης και πρακτικα να κανεις υπαναχωρηση της αγορας σου εντος 7 ημερων που εχουν σχεδον ολα τα καταστηματα. Απο την στιγμη που ο καθε ενας το περναει στο ντουγρου και απλα παταει accept τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. Ειχα σκοπο να αγορασω το switch 2 αλλα οταν διαβασα τους ορους, ναι ειμαι απο αυτους , απλα εριξα ενα Χ και δεν πηρα τιποτα. Γενικα πρεπει να ειστε αρκετα προσεκτικοι αυτες της εποχες γιατι οι εταιριες κανουν οτι θελουν, βαζουν οτι θελουν γιατι ειναι 1000% σιγουροι οτι το π.χ 100000 καταναλωτες θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που θα διαβασουν τους ορους και θα κανουν επιστροφη του προιοντος, αυτο ισχυει και για digital προιοντα οπως να ανοιξεις λογαριασμο σε μια υπηρεσια. Για εμας το μονο που μπορει να γινει αλλαγη των ορων της Nintendo ειναι να παρεμβει η ευρωπαικη ενωση λογο DMA νομιζω, οπως παρεμβει σε microsoft και sony για κατι παρομοιο.
  4. Για τα παιχνίδια gamepass ultimate και παίζω ότι θέλω που το μοιράζω και με την γυναίκα και κατεβάζει και αυτή ότι θέλει και παίζει, κόστος από 8 έως 11€ ανάλογα σε τι τιμή θα βρω την 3μηνη core έκδοση στο eneba που μου την μετατρέπει σε ultimate γύρο στους 2 μήνες και 10 μέρες. Όσο για της σειρές, prime video με ετήσια συνδρομή με 4,5€ μέσω Amazon.eg, Disney plus 25€ ετήσια συνδρομή μέσω gamsgo, Netflix 6€ τον μήνα από τον θείο στην Τουρκία και κλειδακι από eneba. Στα περισσότερα από αυτά να είναι καλά ο Σωτήρης ο κριτικός ο YouTuber που έδειξε τα tutorials. https://www.gamsgo.com/share/DHPZpXSC
  5. Ακριβως για αυτο, επειδη θα γραφεις οτι θελεις απο την στιγμη που πατας accept ειναι νομιμο εγγραφο το οποιο εχεις αποδεχτει, αμα μεσα γραφεις οτι αμα πειραξεις την κονσολα θα σου παρω τα παντα, τοτε θα σου παρει τα παντα. Απο την αλλη η MIG καρτα δεν ειναι νομιμη και παρολο που εχεις δικα σου backup, στο switch 1 μπορει και διαβαζει των κωδικο του παιχνιδιου που εχεις και εκανες backup αλλα στο switch 2 δεν το διαβαζει με αποτελεσμα να τρως ενα brick και να λες και ευχαριστω. Δεν την θεωρω καθολου κακη, αλλα απο την μια ομως πληρωνεις 500 και ευρω αλλα απο την αλλη δεν σου ανηκει, να κανουν οτι εκαναν με την πρωτη κονσολα, την εκαναν ban απο της online υπηρεσιες και τελος αλλα επαιζες τα παιχνιδια σου. Τωρα σου κανει brick την συσκευη και δεν μπορεις να παιξεις και offline παιχνιδια, και ετσι σου λεει οτι εβαλες στον πατο σου τα 500 ευρω.
  6. Το είπε και το έκανε τελικά, παρόλο που έβαλαν αυτόν τον όρο πήγαν και το πήραν και έσκασαν 500 ευρώ για μια κονσόλα που δεν είναι δικιά τους. και η πλάκα είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί έχουν συμφωνήσει με τους όρους.
  7. Ισχύει κανονικά όπως ισχύει και με τα παιχνίδια στο steam που αγοράζεις την άδεια αλλά όχι το παιχνίδι και άμα το βγάλουν από το steam στην π@&£τσα τους άμα το πλήρωσες ακόμα και super edition στα 150€.
  8. Ονειρα θερινης νυκτος ειναι ολα αυτα που κανει, νομιζει οτι μεσα σε μια μερα ο Cook θα ανεβασει τον διακοπτη και θα ερθει το εργοστασιο δια μαγειας με το ετοιμο εκπαιδευμενο προσωπικο και την τεχνογνωσια για να τα φτιαχνουν, αλλα δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα οπως νομιζει. Εδω πριν απο λιγες μερες υπογραψε διαταγμα το οποιο ακυρωνει το medicare και αφηνει εκατομυρια κοσμο που δεν εχει λεφτα χωρις φαρμακευτικη φροντιδα και αυτο επειδη το damfakistan αντι να υοθετησει το συστημα υγειας ευρωπης/καναδα, εχει αφησει την καθε εταιρια ανεξελεγκτη να κανουν συμφωνιες μονο με ιδιωτικα νοσοκομεια. Αλλα ακομα και σε αυτο δειχνει το δαχτυλο στην ευρωπη και στον καναδα και οτι εμεις φταιμε επειδη αυτοι παιρνουν τα φαρμακα πανακριβα. Εδω ανοιξε και μετωπο με το χαβαρτ.......αν ειναι δυνατον δηλαδη......
  9. Drake27

    Dahua τηλεοράσεις

    Καλησπέρα σε όλους, Λογο πρόσφατης αγοράς μιας τηλεόρασης dahua είπα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε να βοηθήσω εγώ και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν αγοράσει αυτή την μάρκα τηλεόρασης και να πούμε της γνώμες μας. Πηρα πρόσφατα για δεύτερη φτηνή 43αρα για το Xbox series s της γυναίκας το παρακάτω μοντέλο. https://www.praktiker.gr/m/p/dahua-ltv43-sd200-full-hd-smart-tileorasi-43-150052 Ειμουν σε φάση να της επερνα μια tcl στα 229 ευρώ αλλά κολλούσα γιατί είχε hdmi 1,4 και μόνο software hdr. Αφου βρήκα την παραπάνω στο praktiker, πολύ καλή τιμή αλλά λέω θα έχει κανένα μάπα πάνελ, αφού το έψαξα είδα ότι είναι DLed ips με hdr και hdmi 2. Πήγα από κοντά να την δω,δεν την είχαν βιτρίνα αλλά σφραγισμένη, προσφέρθηκαν να μου ανοίξουν μια να την δω και άμα μου έκανε να την αγόραζα. προς έκπληξη μου μόλις άναψε είδα το καθαρότερο λευκό φόντο και βαθύ μαύρο όταν μπήκε στο μενού. Αφου την πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη την έστησα και την ρύθμισα και μπορώ να πω ότι για 189 ευρώ είναι πολύ καλή στην ποιότητα του πάνελ. Εχει πολύ ωραία χρώματα και ομοιόμορφο μαύρο, επίσης είναι αρκετά φωτεινή λόγο DLED. Ένα άλλο που με έκανε εντύπωση και θα το ψάξω είναι ότι το Xbox μου έβγαζε επιλογή 4Κ και όταν τον γυρνάω αναγνωρίζει την ανάλυση η τηλεόραση γιατί μου το βγάζει στην γωνία πάνω αλλά όταν επιλέγω να κρατήσει την ανάλυση το Xbox την γυρνάει στα 1080p, κάτι ψυλλιάζομαι ότι έχει 4Κ πάνελ αλλά η μητρική το περιορίζει στα 1080p Για όποιο ψάχνει μια οικονομική 43αρα προτείνω να πάει να την δει.
  10. Drake27

    Dahua

    Καλημερα, Εγω πηρα αυτη απο το praktiker dahua LTV43-SD200 καθαρα μονο για το xbox series s της γυναικας. Με εκανε τρομερη εντυπωση οτι για 189€ εχει πολυ ωραια χρωματα αλλα και βαθυ μαυρο, μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι φοραει ips panel με DLED το οποιο προσφερει πολυ καλο uniformity. Για τα λεφτα που την πηρα δεν το μετανιωσα καθολου. Το αλλο που ειδα και με εκανε εντυπωσει ειναι οτι το xbox διαβαζει 4Κ στην οθονη και το γυρναει στα 4Κ το οποιο το αναγνωριζει η τηλεοραση αλλα δεν το κραταει, υποψιαζομαι οτι το panel ειναι 4Κ αλλα εχει περιορισμο απο την μητρικη.
  11. Drake27

    65" S90D vs G4 vs ??

    Εγω εχω παρει την 65S95C λιγο πριν βγει η D, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε θεμα χρωματος/αποδοσης παντου, και στα επιγεια καναλια αλλα και στα υπολοιπα, ερχομενος απο qled τηλεοραση 65Q70C. Επισης το αλλο θετικο της samsung ειναι οτι εχει 144Hz panel και οχι 120hz οπως η LG. Βεβαια 144hz παιζει οταν βαλεις pc επανω,με κονσολα (series X/ps5) εχεις 120hz και vrr. Σε θεμα ηχου εχει 4.2.2 και σε συνδιασμο με μια ηχομπαρα samsung 3.1.2 βγαζει φοβερο ηχο γιατι εχει το qsymphony.
  12. Καλησπερα, αυτο που κανουν οι samsung ειναι συνηθως τροφοδοτικο αφου σου αναψε με το reset τροφοδοσιας, μιλα με καποιο επισημο service για να την στειλεις ή να την πας απο εκει.
  13. Νομίζω οτι το κανει και της Lenovo legion αυτό όταν το γυρνάς σε fps mode.
  14. Γατακιααααααα!!!! Σας εχει προλάβει προ πολου η Lenovo με το legion, κουμπώνουν μαγνητικά και το ένα γίνεται ποντικι!!!
  • Δημιουργία νέου...