Προς το περιεχόμενο

Beltfed

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    213
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.521 προβολές προφίλ

Beltfed's Achievements

  1. Το Galaxy S6 καταρχην εχει το μισο bloatware σε σχεση με ολα τα αλλα μοντελα της Samsung. Αλλα οκ. Το Notes, iBooks, Stocks, Notes, Find My Phone κτλ δεν ειναι bloatware, ειναι deafult apps του iOS. Σε αντιθεση με το BBC, Flipboard, Amazon, GalaxyAppsWidget, κτλ που ειναι καθαρα bloatware τριτων εταιρειων, και δεν περιεχονται στο καθαρο Android. Επισης το iPhone δεν κολλαει ουτε εχει κανενα θεμα με τη RAM του, οποτε δεν με νοιαζει τι εχει εγκατεστημενο και τι τρεχει απο πισω. Οι μισοι κατωχοι iPhone δεν κλεινουν ουτε καν τις εφαρμογες του background, πολλοι δεν ξερουν ουτε καν οτι γινεται αυτο. Και δεν εχουν κανενα μα κανενα θεμα.
  2. Παρε το iPhone 6 που ειναι καλυτερο, πιο ευχρηστο, πιο κυριλε, και δεν εχει και καθολου εγκατεστημενο bloatware. Σαν το iOS δεν υπαρχει αλλο λειτουργικο σε mobile.
  3. Πολύ όμορφο, και ωραία specs αλλά.... Αν δεν είναι iPhone... ehh! Δεν πιάνει μία μπροστά στο iPhone 6 Plus. Αν και φαντάζομαι θα είναι φθηνότερο απο το Galaxy S6 αφού έχει κατώτερα specs, οπότε αν είναι γύρω στο 400αρι καλό ειναι.
  4. Κι ομως αυτες ειναι παραβασεις που βλεπεις καθημερινα στους δρομους, δεν εχει υπαρξει μερα εδω στους δρομους της Αθηνας που να μην τις εχω δει να γινονται ολες αυτες που ανεφερα (stop, φαναρια, διπλη γραμμη, ορια ταχυτητας, αποστασεις, φλας, διαβασεις..) ) οπως και αλλες πολλες. Η μαζικη πλειοψηφια των ατυχηματων (θανατηφορων και μη) σε παραβασεις του Κ.Ο.Κ. οφειλονται, και ακομα περισσοτερο οταν μιλαμε για ατυχηματα εντος πολεων.
  5. Εγω προσωπικα θα ντρεπομουν να κυκλοφορησω μεσα σε αυτο. Φυσικα και υπαρχει το καταλληλο κοινο, αρκετα μικρο βεβαια. Θα πουλησει σε ηλικιομενους και ευπαθεις κοινωνικες ομαδες πιστευω. Οσο για τα λαθη των "κανονικων" οδηγων, τα περισσοτερα οφειλονται σε απλες παραβασεις του Κ.Ο.Κ. (stop, φαναρια, διπλη γραμμη, ορια ταχ., κτλ). Τα οχηματα αυτα δεν παραβαινουν τον Κ.Ο.Κ., και αυτο απο μονο του ελαχιστοποιει τις πιθανοτητες να τρακαρεις με δικο σου φταιξιμο. Οταν το οριο του δρομου θα ειναι 30κμ το αμαξι αυτο θα πηγαινει με 30κμ.
  6. Που να βαλεις γκομενα σε αυτο.. που να πας βολτα με αυτο.. σε ποια σοβαρη δουλεια θα εμφανιστεις με αυτο το εργαλειο.. Αν και για τον παππου μου που ειναι 83 χρονων και δεν μπορει να οδηγησει πλεον μια χαρα θα του καθοταν ενα τετοιο οχημα. Οπως και για αναπηρους και ευπαθεις κοινωνικες ομαδες.
  7. Αφου καταφεραν να φτιαξουν flat OLED, ποιος ο λογος να γινονται και κυρτες? Το κυρτο παραμορφωνει την εικονα. Κατα τα αλλα φαινονται πολυ τουμπανιαρικες, αλλα μεχρι να πεσουν στο δυχιλιαρο οι 55αρες 4Κ OLED δεν αξιζει η αναβαθμιση. Επισης πρεπει να δουμε και νεες GPU για να παμε σε 4Κ.
  8. To μονο θετικο με το κινητο αυτο ειναι η πολυ μεγαλη διαρκει της μπαταριας του λογο της μικρης του καταναλωσης. Περα απο αυτο δεν βλεπω τιποτα αλλο θετικο. Ας αφησουμε τις πωλησεις του να το κρινουν λοιπον, να δουμε αν θα φτασει τις πωλησεις του iPhone....
  9. Οχι. Οι "παθοντες" στους οποιους αναφερεσε ειναι οι μικρες και μεσαιες ταξεις. Αυτοι για τους οποιους μιλουσα στο προηγουμενο σχολιο μου, αυτοι που βολταρουν στη Γλυφαδα με τα ακριβα τους αμαξια, ρουχα, ρολογια, τηλεφωνα και πληρωνουν 150 το μπουκαλι, δεν εχουν παθει τιποτα ουτε και εχει αλλαξει το βιοτικο τους επιπεδο.
  10. Στην Γλυφαδα που μενω που ειναι καλη περιοχη αλλα οχι και απο τις πανακριβες, και το iPhone 4 θα ντρεπομουν να το βγαλω στο τραπεζι πλεον. Τα iPhone 5/5s εχουν γινει στανταρ σε καθε τραπεζι, ενω τα 6αρια ειναι ηδη πολλα. Ζητω συγνωμη αν παρεξηγηθηκε καποιος, αλλα με κινητο των 30 ευρω δεν πας πουθενα φιλε.
  11. Εχεις δικιο εν μερη, αλλα πες μου θα κατσει κανεις σοβαρος ανθρωπος να γραψει μηνυμα, ποσο μαλλον email χρησιμοποιοντας τα νουμερα? Επισης που να εμφανιστεις με τηλεφωνο των 30 ευρω? Ουτε για ελιες δεν πας με αυτο. Σχετικα με την μπαταρια εκει ναι. Το iPhone 4 εχει μεγαλυτερη μπαταρια αλλα και πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις σε ενεργεια, τις οποιες μπορεις και να περιορισεις απενεργοποιοντας πολλες του λειτουργιες αν σου ειναι αχρηστες. Εγω παντως καθε βραδυ το βαζω στο φορτιστη το τηλεφωνο εχει δεν εχει μπαταρια, και δεν εχω κενενα θεμα.
  12. Πολύ φθηνό μεν αλλά... πεταμένα λεφτά. Τηλέφωνο χωρις οθόνη αφής σημερα δεν αξίζει μια. Δίνεις 195 ευρω παίρνεις iPhone 4 και είσαι κύριος.
  13. Τροφοδοτικο θα μπορουσα να παω και σε επωνυμο με 15 ευρω παραπανω: http://www.skroutz.gr/s/5604242/Corsair-VS-Series-VS350-80Plus.html http://www.skroutz.gr/s/5604187/Corsair-VS-Series-VS450-80Plus.html Απο τα φθηνα μη-επωνυμα δεν ειναι κανενα καλο? Δηλαδη Motherboard + CPU ικανα να τρεξουν παιχνιδια σαν το Battlefield4 στα 100 ευρω δεν παιζει ε? Απο APU βλεπω αυτο εδω: http://www.e-shop.gr/amd-a10-7700k-350ghz-box-p-PER.559670 Και αυτο εδω, που εχει την ιδια GPU: http://www.skroutz.gr/s/5297856/AMD-A8-7600-Box.html?keyphrase=AMD+A8-7600 Και απο οτι βλεπω εχει καλες επιδoσεις η ενσωματωμενη GPU του, παιζει Battlefield 4 σε High settings. Μηπως ομως θελει πανω απο 4GB RAM αυτη καθως αν δεν κανω λαθος τα χρησημοποιει και η GPU την RAM? Με τα παραπανω Specs και τον Α10 7700Κ APU + motherboard βγαινει ακριβως 299 ευρω. Αν βαλω και το Corsair τροφοδοτικο παει στα 315 περιπου που ειναι ok. Οποτε πιστευετε αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη μου? Αν με κονσολα εννοεις Playstation 3/4, δεν του κανει καθως η κυρια χρηση θα ειναι internet, μετα games, και μετα ταινιες, office και αλλες εφαρμογες. Επισης τα περισσοτερα παιχνιδια που παιζει ο μικρος δεν υπαρχουν στις κονσολες, αλλα και αυτα που υπαρχουν ειναι πολυ ακριβα για το μικρο. Με τον Α8 7600 APU + Corsair PSU + τα παραπανω, βγαινει στα 280 ευρω. (Θα εχει διαφορα σε games απο τον 7700Κ?) Edit: Βελπω ιδια ακριβως ειναι τα δυο αυτα APU. http://www.amd.com/en-us/products/processors/desktop/a-series-apu# Να παω σε αυτο?
  14. Καλησπερα σας, ψαχνω να παρω PC δωρο Χριστουγενων στο 12χρονο ανιψακι μου. Η χρηση θα ειναι: internet, παιχνιδια, ταινιες και office. Παιχνιδια κυριως ελαφρια οπως Minecraft, αλλα και πιο βαρια οπως Battlefield4 και FarCry4 χωρις να υπαρχει καποια απαιτηση στα γραφικα, αρκει να ειναι playable. Μπορει να στηθει PC με oριο τα 300 ευρω (μονο για το tower) που να μπορει να τρεξει τα σημερινα παιχνιδια? Αν οχι, ποσο ειναι το δυνατον ελαχιστο ποσο? Επισης για μεταχειρισμενα κομματια αξιζει να ψαξω? Εχω σκεφτει τα παρακατω: Case: http://www.skroutz.gr/s/3918357/Cougar-Spike.html20€ GPU: http://www.skroutz.gr/s/4036521/Sapphire-Radeon-R7-250-2GB.html80 € Motherboard: ??? CPU: ??? RAM: 4GB DDR3 ~37€ HDD: http://www.skroutz.gr/s/290622/Western-Digital-Caviar-Blue-500GB-SATA-WD5000AAKX.html45 € PSU: http://www.skroutz.gr/s/5357315/Power-On-PS-450W.html17 € Απο CPU σε αυτα τα χρηματα δεν εχω ιδεα τι παιζει, παντως φανταζομε σε AMD θα πρεπει να παω. Με βαση τα παραπανω κομματια, αν ειναι καλες οι επιλογες μου, μενουν 100 ευρω για CPU και μητρικη. Η αλλη επιλογη θα ηταν APU, αλλα και εκει δεν ξερω τι παιζει. Ειναι εφικτο?
  15. 5 Χρονια εχω τα Windows 7 και δεν υπαρχει λογος να κανω ποτε Format. Format θα κανω οταν βγουν τα Windows 10 (retail) το 2015, το οποια πιστευω θα μου βγαλουν αλλη μια 5ετια.
  • Δημιουργία νέου...