Προς το περιεχόμενο

Karamol3golas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    231
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Karamol3golas

  • Ημερομηνία γέννησης 23 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κοζάνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.842 προβολές προφίλ

Karamol3golas's Achievements

  1. Γενικα χρονια τωρα παιρνω συρματα της coilology και μου φαινονται πιο ανθεκτικα,και λιγο σκληροτερα(μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα νομιζω ειναι πιο σφιχτο το εξωτερικο γυρω απο το fuse)..Συνηθως καρουλι ni80 fused 2*26+36,είτε κάποιο framed staple που θα χρειαστει και τα ανάλογα παραπάνω watt..Νομίζω βγαίνουν και σε έτοιμες αντιστασεις και τα 2..
  2. Προσφατα δοκιμασα το Steam Train LA Wild Tobacco,σχετικα φθηνο,στο 10ημερο εμενα μου αρεσε αρκετα,και μπορει να εχει καραμελα αλλα ο καπνος του μου φανηκε αρκετα εντονος οποτε δεν νομιζω να σου φανει πολυ γλυκο..Τις αντιστασεις τις χαλαει σε μετριο ρυθμο,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο καπνικο με γλυκια επιγευση που δεν τις χαλαει..Ο καθενας ειναι με τα γουστα του,μπορει ενα υγρο να αρεσει και στους δυο,και ενα αλλο να αρεσει μονο στον ενα,κυριως trial and error ειναι τα υγρα..
  3. Προσωπικα θα το αφηνα 1 μερα ισα ισα αν ειχα κατι αλλο να ατμισω..Απλα γιατι εκανα ενα τεστ ,ειχα ελαφρως οξειδωμενη νικοτινη(δεν υπαρχει θεμα) και δεν ηταν τερμα διαφανη,την μιξαρα με vg και φαινοταν οτι ηθελε λιγες ωρες για να διαλυθει τελειως και ομοιομορφα...Αν βαλεις και αρκετο pg ακομα πιο γρηγορα..Οχι οτι θα αλλαξει κατι σε "ωριμανση",απλα για να γινει πιο ομοιογενες..
  4. Karamol3golas

    ελληνική χιπ χοπ

    Οσον αφορα το underground,εξ ορισμου ειναι μουσικη που ειναι εκτος του φασματος της γνωστης μουσικης,εγω πχ θεωρω τον αυλο,τον αψινθο,τους βρωμικος νοτος..Αν εννοεις τετοιου στυλ μουσικη τοτε οχι δεν εχει αλλαξει,ακομα υπαρχουν αυτοι..Τωρα αν με το υπερεχει εννοεις να ειναι το κυριαρχο ειδος,τοτε ναι,δεν ειναι απο μας να το κρινουμε,το λενε οι αριθμοι.Αν εννοεις απο αποψη ποιότητας,θεωρω πως απο τη στιγμη που ακουγονται σχεδον το ιδιο ολα,περισσοτερο εχουμε ποσοτητα ,παρα ποιοτητα..Το hip-hop γενικα ειναι ειδος που δειχνεις την ποιοτητα και την τεχνικη σου,χωρις να χρειαζεται να εχεις καλη φωνη,σε αντιθεση με πολλα αλλα ειδη..Αν η τεχνη ειναι η εκφραση συναισθηματων και των σκεψεων σου με τον καλυτερο δυνατο τροπο,τοτε "underground" τραγουδια οπως το καθε πρωι - αυλος,ο καιρος της σιωπης - αγνωστος χειμωνας,ενα κομματι για εμας - cortes (ειπα αναφορικα 3 απο τα πιο γνωστα που μπορουσα να σκεφτω) για μενα ειναι η μεγαλυτερη μορφη τεχνης,μου μεταφερουν συναισθηματα που δεν ηξερα οτι υπηρχαν..Η τραγουδια οπως το ασχημα - βρωμικος νοτος,κυριως στο τελευταιο verse του loopatic αν δεν κανω λαθος,οι ριμες και οι μεταφορες ειναι υπερβολικα πυκνες,δειχνοντας την τεχνικη του.Παρολα αυτα το ραπ που ακουγεται και το underground ραπ ειναι για μενα αρκετα μακρινα ειδη,οι μεν το κανουν με σκοπο το κερδος,οι δε το κανουν για την αναγνωριση απο τους ομοιους,επειδη θελουν να δωσουν ενα κομματι τους(εξου και πολλοι underground artists δινουν τα cd τους δωρεαν εδω και δεκαετιες).Σιγουρα παντου υπαρχουν εξαιρεσεις,και ισως δεν ειμαι σωστος να κρινω,αφου τα κυρια ακουσματα μου ειναι rakim, , big pun,ab-soul ,ειτε τραγουδια απο παραγωγους οπως dj premier,rza κλπ και εκτιμω ιδιαιτερα το θεμα της τεχνικης,ειτε στο γραψιμο ειτε στο beatmaking ,αλλα οπως ειχε πει ο krs-one 30 χρονια πριν διευκρινιζοντας αναλογικα σημερα τη διαφορα στα 2 υποειδη της hip-hop κουλτουρας που αναφερω, "rappers spit rhymes that are mostly illegal,mc's spit rhymes that uplift their people" ..
  5. Εταιριες οπως efest κλπ ειναι rebranded,οι lg,sony,samsung κλπ ειναι γνησιες..Οσον αφορα τα mah και τα amp αποφορτισης,μπορείτε να δείτε τα review του mooch,εδω και χρονια τεσταρει μπαταριες,συνηθως οι πραγματικοι αριθμοι σε μεγαλες εταιριες ειναι πολυ κοντα σε αυτες που δινουν.. Τωρα οσον αφορα τις molicel,αν εννοουμε τις γκρι 21700 τις εχω δουλεψει σε μηχανικα μοντ σε αντιστασεις τυπου 0.13Ω ,και δεν ειχα κανενα θεμα(εννοω για 1 μπαρατια οχι 2,δεν προτεινεται να τις πιεζουμε τοσο πολυ,δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι επικινδυνο,απλα δινω ενα σημειο αναφορας για τα amp που μπορει να δωσει) ..Οπως και να εχει,αν δεν ειχες θεμα με τις 2 panasonic που εβγαζαν 5 ampere η καθε μια,νομίζω όποιο ζευγαρι 21700 και να επαιρνες δεν θα είχε θέμα,αλλα ναι εγω θα τις ξαναεμπιστευομουν...
  6. Εναν ηλεκτρολογο που ρωτησα,μου λεει οτι δεν μπορουσε να το φτιαξει προσεχως,ο αλλος ηθελε αρκετα χρηματα,και δεν ειχα χρονο αυτη την περιοδο καθως ειμαι τελευταιο ετος(Προσεχως και γω ηλεκτρολογος τρομαρα μου ),αποφασισα να παρω καποια καρτα να καλυψει τις μικρες αναγκες μου για κανα δυο χρονια..Παρολα αυτα την εχω ακομα,αν βρω χρονο θα προσπαθησω να τη φτιαξω,και θα επανελθω αν βρω κατι..ευχαριστω για τις απαντησεις!
  7. Υπαρχει καποια ιδεα για το ποσο μπορει να ειναι περιπου το ποσο για το τεκμηριο διαβιωσης να εχω το νου μου?Τα εξοδα του ιιχ ειναι υπολογισμενα,εχω καποια χρηματα στην ακρη απλα το θεμα ειναι οτι ειναι απο το 17 ως το 20,το 21 και μετα δεν θα εχω εισοδημα..
  8. Ειμαι φοιτητης 5ου ετους,φετος δεν προλαβαινω να δουλεψω,και του χρονου στρατος,οποτε για 2 χρονια δεν θα μπορεσω να εχω εισοδημα για αυτο ρωτησα.. Οσον αφορα το όνομα του κατοχου,αρχικα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να υπαρχει το δικο μου σαν 2ο ονομα..Η απορια πηγαζει απο κατι που ειχε γινει πριν χρονια,γνωστος με διπλωμα και αμαξι στο ονομα των γονιων,είχε φαει κλήση και μετα ετρεχαν και τους γονεις στα δικαστηρια κλπ..Δεν πολυμιλαω πλεον για να ρωτησω λεπτομερειες,αλλα απο αυτα που θυμαμαι θα ηθελα να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν κανω τιποτα(δεν σκοπευω),να μην σερνουν τους δικους μου χωρις λογο..
  9. Ναι,εισοδημα ομως ειχα απο το 2017-2020,το 21 δεν ειχα. Το ετησιο τεκμηριο ειναι 2600 για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,ξερετε αν καλυπτεται?
  10. Το να είναι στο όνομα κάποιου γονέα ενω το χρησιμοποιω εγω ποιά διαφορά έχει? Επίσης για να δικαιολογηθεί σε εμένα,η δωρεά πρέπει να είναι ιση η μεγαλύτερη του τεκμηρίου του αυτοκινήτου?(εχω την εντυπωση βγαινει 2600 γιατι ειναι 10ετιας)
  11. Καλησπέρα,είμαι φοιτητης,και τον τελευταιο χρονο το εισοδημα μου ειναι σχεδον μηδενικο.Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά αυτοκινήτου,ενος seat ibiza 1.4 με ημερομηνια 1ης κυκλοφοριας το 2011..Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δικαιολογήσω το τεκμηριο του αυτοκίνητου αν ειναι στο όνομα μου,ισως μεσω καποιας γονικης δωρεας κλπ, ή ποιές διαφορές θα έχει αν το είναι στο όνομα κάποιου γονέα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  12. Μιας και πιανουν τα χερια μου,και ισως μπορω να βρω αν χρειαστω βοηθεια απο καποιον καθηγητη(σπουδαζω ηλεκτρολογος),ξερεις αν ειναι καποια δυσκολη δουλεια?Αν βρω και αγορασω το mosfet μπορω δηλαδη να το αλλαξω με εργαλεια σπιτιου?
  13. Το καλωδιο δουλευει αν το βαλω στην μητρικη οποτε δεν εχει θεμα..Αλλη οθονη δεν μπορω να βρω,θα δοκιμασω αλλη θυρα με hdmi και θα επανελθω..παστα δεν εχω αλλαξει,αλλα αν κρινω απο τις θερμοκρασιες που κοιτουσα,πανω απο 65 βαθμους δεν ειχε φτασει ποτε,χωρια που δεν την ζοριζα.. Το 80+ bronze ειναι,αλλα εχει καλους πυκνωτες κλπ και τα βατ ειναι υπεραρκετα οποτε δεν πιστευω να ειναι αυτο..
  14. Καλησπέρα,καθως χρησιμοποιούσα τον υπολογιστή χωρίς να κάνω τεράστια χρήση της gpu(discord και tft ανοιχτα) ,ξαφνικα μου βγάζει μωβ οθόνη(χωρις γραμματα,απλα μωβ),και κανω force shut down..Απο κει και πέρα,ο υπολογιστής δεν ξαναέβγαλε σήμα απο την κάρτα,ενώ αν την αφαιρεσω και βγαλω σημα απο τη μητρικη δουλευει κανονικα(αν η καρτα είναι πανω στη μητρικη παλι δεν βγαζει σημα ουτε απο τον επεξεργαστη).Δοκίμασα άλλη θυρα pcie,να πατήσω το κουμπί του dual bios(Δεν πείραξα τίποτα αλλα αξιζε η προσπαθεια),καθάρισα την καρτα αλλα δεν ειχε διαφορα.Ο υπολογιστης φαινεται να ανοιγει,και η οθόνη δεν μου βγάζει πως δεν υπάρχει σημα,αλλα εικόνα δεν έχω.Τα specs είναι: i5-4690k,Asus z97-a,sapphire r9-280x dual-x ,xfx ts 750w.. Οκ παλια η καρτα αλλα απο τη στιγμη που με καλυπτει και οι τιμες ειναι υπερβολικες ακομα θα εκτιμούσα καποια βοήθεια μπας και φτιαχτει ..Ευχαριστω εκ των προτερων
  • Δημιουργία νέου...