Προς το περιεχόμενο

2vufqqvt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

607 προβολές προφίλ

2vufqqvt's Achievements

  1. Μια ωραία μέθοδος για να πάθει κάποιος επιδιδυμίτιδα!
  2. Ένω στο Android πρέπει να τα σέρνεις και απο το Drawer τα εικονίδια. Δέν έχω Android ούτε iOS αλλά ότι νάναι.
  3. Μπορούν να συνησφέρουν στην Ανάπτυξη της γλώσσας προτείνωντας και γράφοντας νέες δυνατότητες. Επίσης μπορούν να την "κάνουν" να τρέχει σε άλλα συστήματα-συσκευές. Επίσης μπορούν να γράψουν κώδικα για Windows-Linux κλτ με αυτή την γλώσσα... Επίσης θα μπορείς να γράψεις iOS και WatchOS Apps χωρίς να έχεις Mac. Απο Linux και Windows OS. Επίσης θα μπορείς να...
  4. 2vufqqvt

    Επιλογή Linux

    Το Mint που σου παραθέτει ο φίλος, έρχεται με ευκολίες για τον τελικό χρήστη. Οπώτε είναι πιο εύχρηστο. Συν οτι είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές (αποθετήρια βασικά) του Ubuntu. Ξεκίνα με αυτό, αργότερα πάς σε Ubuntu, elementary, Fedora, Debian ακόμα και Arch.
  5. 2vufqqvt

    Acer Aspire ES1-111M

    μάλλον θα το σουτάρω...
  6. 2vufqqvt

    Acer Aspire ES1-111M

    Τα έχω δεί. Δεν γίνεται τίποτα. Με Winblows παίζει τέλεια. Αλλά μου την δίνουν.
  7. 2vufqqvt

    Acer Aspire ES1-111M

    Καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και μήνα να εγκαταστήσω οποιαδήποτε διανομή Linux με τεράστια αποτυχία. ΔΙαβάζω Online οτι δεν γίνεται. Κάτι παίζει λόγο eMMC κάρτας. Εχω δοκιμάσει Ubuntu, elementary OS, Fedora. Δεν μπουτάρει ούτε σε EFI (Secure ή Non-Secure) ούτε σε BIOS.
  8. Υπάρχει πλήθος ουσιών που καταναλώνονται απο το στόμα που διαπερνάνε το BBB. Το πιο γνωστό είναι η Κρεατίνη.
  9. Να θυμίσω οτι υπάρχουν 2 popcorn time. http://popcorntime.io/(Original) http://popcorn-time.se/(Αντιγραφή) Το Αντίγραφο συμπεριλαμβάνει Adwares. Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερα: https://www.reddit.com/r/PopCornTime/comments/2lyxnm/time4popcorn_popcorntimese_now_includes_adware_do/ Απο οτι βλέπω βγαίνει η έκδοση "Μούφα".
  • Δημιουργία νέου...