Προς το περιεχόμενο

dbconan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    467
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dbconan

  • Ημερομηνία γέννησης 15/06/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.701 προβολές προφίλ

dbconan's Achievements

  1. Το ότι με το σκουπίδι προσπαθείς τέτοια κόλπα, με ξεπερνά. Ούτε για τίποτα Δεν κάνει
  2. dbconan

    Vodafone H300s

    https://www.skroutz.gr/s/15491250/Asus-DSL-AC68VG.html
  3. dbconan

    Vodafone H300s

    Πραγματικά δεν ξερω τι να του κάνεις, είναι τόσο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σαν μηχάνημα που ούτε για τα σκουπίδια δεν κάνει . Πήρα Asus ,πέρασα κωδικούς της Vodafone και ηρέμησα.
  4. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Αnnex a δεν υπαρχει σαν επιλογη,το γυρισα σε αυτοματα και σε 35b και δενβ κλειδωνει με τιποτα,δυστηχως με βλεπω στο 9 για παντα. Mην περνεις ορκο για asus και κωδικους,πιστεψε με.
  5. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Μολις μιλησα με τον Παροχο ,ο πρωτος υπαλληλος ηταν ευγενικος και μου ειπε οτι γινετε,ξεκινησε το εκανε και μου ειπε να κανω rebbot και ετσι εγινε.καμια αλλαγη.παλι στο 9,4. Ξανα περνω τηλ και πεφτω στον βλακα ,τον κλασικο,ενμαν αλλον οπως παντα οπου μου εριξε πορτα λεγοντας οτι η τεχνολογια της συνδεσης μου δεν επιτρεπει αλλαγες και μου το εκλεισε.... Αυτα,αντε βγαλε ακρη.
  6. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Παιδια ειτε το βαζω θετικο ειτε προς τα πανω,τιποτα αυτο σταθερα στο 9...κολλημενο. το dla τι κλειστο.?? εχει το αυτοματο και μετα τα διαφορα.κλειστο δεν εχει.
  7. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Δηλαδή αν το πάω θετικά, θα πέσει το snr ? Κάπου μπερδεύτηκα τώρα!
  8. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Φίλε μου θα το δοκιμάσω, λες?
  9. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Σε ευχαριστω πολυ.Να σε ρωτησω,με Line Attenuation 23.4 δεν θα επρεπε να κλειδωνω παραπανω?? πριν ενα χρονο και κλειδωνα ευκολα 50.000,τωρα με το ζορι να παει 41.000..
  10. dbconan

    DSL-AC68VG vs DSL-N17U

    Καλησπερα στην ομαδα. Σε απλη γραμη ειχα με θεματα ειχα το DSL-N17U οπου σκαλιζα λιγο το snr και εφτιαχνα τα θεματα που ειχα.Την κανω vdsl και παλι σκαλίζα και ολα καλα.Απο βλακεια κανω το λαθος και μπαινω σε voip οπου και πλεον ηταν αχρηστο για δεν ειχε voip kai to afhsa snr και το αφησα στην ακρη.Αλλα τονιζω οτι και σε voip το παλιο N17U παλι δεχοταν το snr ΣΚΑΛΙΣΜΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ για να δω τι ταχυτητες μπορω να παιξω. Αγοραζω το DSL-AC68VG σαν λατρης των asus KAI βλεπω οτι δεν δεχετε το snr σκαλισμα και ξενερωνω αφανταστα Aυτη ειναι συνδεση σε 100αρα vodafon. Kλαμα. .Ερωτησεις. Ξεκινα πχ και κλειδωνει στα 40.000 και μετα απο λιγο ανεβενει απο μονο του χωρις να χανω το ιντερνετ ,τι γινετε μονο του ανεβαζει?? Κανω κατι λαθος?αφου το παλιο το πειραζα και σε απλη γραμμη και σε voip την τωρινη.Το DSL-AC68VG γιατι εχει αρνηση.? Υπαρχη καποια ρυθμιση οπου δεν γνωριζω και δεν με αφηνειθ να πειραξω το snr? Υπαρχει καποιο προγραμα μεσω telnet οπου μπορω να το φτιαξω.?? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
  11. dbconan

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    To θεμα ειναι οτι και να τους βαλεισ,μαλλον μια θα παιξει και μια δεν θα παιζει,απο οτι διαβαζω.κανει καθε λιγο καποια συνεδεση με της vodafon τους σερβερ και μετα νεκρο το τηλ.....Και εγ τωρα θα αγορασω μοντεμ για δοκιμη,αλλα δυστυχως τα πραγματα ειναι δυσκολα....αναθεμα την vodafon η cosmote γιατι τουσ στελνει και αυτοι οχι,τι σκατα πληρωνουμε.
  12. dbconan

    Voip Ρυθμίσεις Vodafone

    Τους κωδικους πως τους εχεις?? Το ιδιο θεμα εχω και ειμαι με την σαβουρα το μοντεμ.
  13. dbconan

    TP-Link 100v Σε Asus.

    Άρα αν αγοράσω ένα voip Asus, τότε θα μπορώ να τους βάλω και να δουλέψει?
  14. dbconan

    TP-Link 100v Σε Asus.

    Καλησπέρα στην ομάδα. Το πρόβλημα μού είναι Δυστυχώς μπήκα σε voip και Δυστυχώς το μόντεμ που ήρθε είναι κουρέλι. Έχω ένα TP-Link 100v , όπου μπήκα με root κωδικούς και μου εμφανίζει τα πάντα κωδικούς κτλ, μπορώ να ρωτήσω αν πάρω ένα voip Asus, όπου ρυθμίζονται τα πάντα που θέλω, το έχει κανείς δοκιμάσει, παίζει? Έχω και το παλιό μου asus, όπου δεν είναι voip, μπαίνει μαζί με το TP-Link 100v παρέα,ώστε να γλιτώσωτα έξοδα. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας..
  • Δημιουργία νέου...