Προς το περιεχόμενο

Glikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.267
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Glikos

  • Ημερομηνία γέννησης 23 Απριλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Όπου με ταξιδέψει το μυαλό μου
  • Ενδιαφέροντα
    Φαγητό-μαγείρεμα, μουσική, ταινίες, σειρές, computing, trolling, sarcasm, gym, τρέξιμο, ποδηλασία, engineering, διάφορες συλλογές, μαστορέματα with my bare hands, ταξίδια, ζωγραφική, Dragon Ball. Και διάφορα άλλα...

Ιστοσελίδα

  • Skype
    Πρίτς!

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.088 προβολές προφίλ

Glikos's Achievements

  1. Γι'αυτό πρέπει να υπάρχει sex education.
  2. Ανυπομονώ για τα καινούρια memes.
  3. Glikos

    TV Season 2023-2024

    Το είδα και εγώ πρόσφατα και μου άρεσε, για σκότωμα της ώρας όπως είπες γενικά τέτοιες σειρές. Γουστάρω Κορεάτικο splatter/gore/zombie/horror κλπ.
  4. Μόνο την 2η ταινία ξέρω, λέγεται ''The Empty Man''. https://www.imdb.com/title/tt5867314/
  5. A ok. 🙂 Απ'ότι διάβασα έχει γυριστεί με συγκεκριμένες κάμερες για τεχνικούς λόγους συν το σχετικά low budget που είχαν. Γι'αυτό δείχνει έτσι grainy και έχει τέτοιο frame. Ήθελε να δώσει πιθανός και τέτοιο στυλ ο σκηνοθέτης εσκεμμένα. Όπως είπες και εσύ οι συντελεστές της ταινίας είχαν δημιουργικότητα και γενικά έγινε σωστή υλοποίηση. Ο σκηνοθέτης Danny Boyle πάντως εξαιρετικός και οσκαρικός σκηνοθέτης, έχει φτιάξει ταινιάρες. Θα βγάλει και την συνέχεια ''28 Years Later'' !
  6. ^ The Sixth Sense! https://www.imdb.com/title/tt0167404/
  7. Ποια ταινία εννοείς, μήπως το 28 Days Later?
  8. Ωραίος! Νόμιζα ήταν παλιότερη λόγω νεαρής ηλικίας του ηθοποιού. Θα την βάλω στην λίστα να την ξαναδώ γιατί δεν την θυμάμαι.
  9. ^ Braveheart! ❤️ https://www.imdb.com/title/tt0112573/ Ο τύπος έπαιζε στα original Mad Max αλλά δεν νομίζω να είναι κάποιο από αυτά. Σίγουρα η ταινία πάντως είναι από 70-80's.
  10. Οι παρανομίες πολλών φαρμακοβιομηχανών που έχουν αποκαλυφθεί ανα καιρούς.
  11. Είμαι υπέρ των φαρμάκων και γενικά των προσπαθειών για νέες θεραπείες, εξάλλου πρέπει να υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη στην κοινωνία μας. Αλλά από την άλλη με τα όσα έχουν συμβεί είμαι επιφυλακτικός ως προς την αμεροληψία και ηθική τέτοιων εταιριών.
  12. Η κριτική μου ήταν πολύ συγκεκριμένη και σαφής. Επίσης, στάθηκα κυρίως στις εγκληματικές πράξεις/πρακτικές κέρδους των εκάστοτε φαρμακοβιομηχανιών οι οποίες είναι αποδεδειγμένες και καθόλου αμελητέες. Φίλτατε από την στιγμή που έχουν κάνει τέτοιες πράξεις οι εκάστοτε φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να αναφέρονται και αυτές, όχι μόνο τα καλά.
  13. Δεν ενοχοποιώ το κέρδος, αλλά το μονοπάτι που ακολουθεί κάποιος για να το επιτεύξει. Έχει τεράστια διαφορά. Τα μεγάλα κεφάλια κάνουν κουμάντο στις φαρμακοβιομηχανίες οπότε όλοι οι υπόλοιποι καλώς ή κακώς δεν έχουν τον λόγο. Το να απενοχοποιείς/δικαιολογείς τις πράξεις τους με την αιτιολογία ότι 'δεν είναι πρόσωπο για να νοιάζεται', είναι τελείως λάθος και ανήθικο κατ'έμέ.
  14. Θα σταθώ μόνο στις φαρμακοβιομηχανίες και θα πω ότι γενικά σαν σύνολο δεν νοιάζονται τόσο για την ανθρώπινη ζωή - σαν αυτοσκοπό - αλλά κυρίως για το κέρδος, με οποιοδήποτε κόστος. Πχ η Bayer έκανε εκτρώματα στον 2ο παγκόσμιο σε συνεργασία με τους ναζί παρέχοντας τους χημικά και ανθρώπινο δυναμικό - πειραματόζωα, η Pfizer μετέπειτα με τις αμέτρητες παρανομίες τις (μόλυνση περιβάλλοντος, δωροδοκίες, απόκρυψη/μεταποίηση στοιχείων κλπ), η Purdue Pharma με το φάρμακο οξυκωδόνη και η λίστα πάει λέγοντας. Από την άλλη σαφώς και έχουν κάνει και καλό (στον βωμό του κέρδους κυρίως) και μακάρι να βρεθούν θεραπείες για σοβαρές ασθένειες χωρίς να συμβούν παρατράγουδα, αλλά δεν γίνεται να κοστολογήσεις μια ανθρώπινη ζωή ούτε να κάνεις τα στραβά μάτια ξεχνώντας το παρελθόν.
  15. Θα βάλω, όμως άλλη στιγμή. 🙂
  • Δημιουργία νέου...