Προς το περιεχόμενο

7nisiotis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12.853
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Verdansk

Πρόσφατες Επισκέψεις

96.075 προβολές προφίλ
  1. Δεν θα βγει έτσι , ούτε πρόκειται τόσο σύντομα. Πιθανότατα Cosmote TV και πολύ αργότερα κάνα Cinobo.
  2. Κάποιος τα τσίμπησε κι ούτε μίλησε. Όπως και να χει ευχαριστούμε για την κίνηση Vag!
  3. 7nisiotis

    Xbox Series X Topic v4

    Ενημερώθηκες όμως ότι θα υπάρξει άνθηση στην κατηγορία καθώς και ο Σπενσερακος μουρμουραγε πώς σκέφτονται αντίστοιχο φορητό hardware (ίσως υβριδική λύση περισσότερο σαν SteamDeck / Xbox Game Pass Cloud Gaming) κι αυτοί και "δοκιμάζουν εσωτερικά διάφορες προτάσεις" Εδώ παίζουν δύο ενδεχόμενα. Τον πρώτο χρόνο είχαν μετατρέψει σε emulator machine το XsX οι modders και μια μέρα με ένα update τα σταμάτησε όλα η Microsoft. Είτε απλά δε θα ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, ή απλά θέλουν οπότε κλείνουν τις 3ες λύσεις για να σου πουλήσουν το δικό τους προϊόν (ξανά αλλά με άλλο στυλ).
  4. 7nisiotis

    Xbox Series X Topic v4

    Handheld τύπου Rog Ally/Steam Deck/Switch ετοιμάζει ΚΑΙ η Sony (καμία σχέση με το Portal). Θέλοντας να επεκτείνει το PS brand ecosystem της και προφανώς να ανοιχτεί κι εκεί παίρνοντας κομμάτι της μοντέρνας handheld αγοράς. Η συσκευή θα παίζει PS4 παιχνίδια σίγουρα full playable ακούγεται. Με Ps5 τίτλους να παίζουν εξίσου ικανοποιητικά, όμως αξιοποιώντας μικρότερη ανάλυση και upscaling τεχνολογίες.
  5. Δεν έχεις άδικο - και τα δύο συγγενικά λαμογια μας γλεντάνε εδώ και 3.5 χρόνια
  6. Εχουν πολύ καλό support. Σε σπασμένη βάση από ανεμιστηράκι (Arctic p14) αντί να μου στείλουν ένα ή να το ρίξουν σε δική μου ευθύνη, μου έστειλαν 2 fanάκια ώστε να έχω καβάτζα.
  7. Τα χουν κάνει φουλ-sheeetttt σε αυτή την γενιά.
  8. Υπήρχαν τότε αρκετά απλώς δε θυμάμαι τώρα ονόματα.
  9. Κατι πανω από medium δεν έπαιζε η 770 τότε λόγω που μπουκωνε η vram. Θυμάμαι είχαν διάφορα τα textures med-high σε υφές και επιφάνειες γιατί το είχα ψάξει λόγω που μαρεσε το παιχνίδι πολύ και ήθελα να λάβω όσο γίνεται την πλήρη εμπειρία. Ήταν και άλλα παιχνίδια που σταδιακά ξεκίνησαν να παίρνουν τον κατήφορο τότε και την έστειλα καλοκαιριατικα για τσάι μένοντας χωρίς κάρτα για 3-4 μήνες μέχρι να βρω 1070 με 8GB και να ηρεμήσω (Ιούλιος - Οκτώβριος 2106) Συνηθισμένες μαλακίες του πετσινου.
  10. Ναι - αναλόγως εδώ - Τζιμ. GTX 680, 670, 780, 770, 980, 970, 1080, 1060 πήραν τρελή απαξίωση και χαιρέτησαν νωρίς ενώ κάρτες τύπου RX 7970, 280, 480, 470, 580, 570 κράτησαν περισσότερο. Ξεχνάω νομίζεις που έμεινα από vram με την 770 στο Rise of the Tomb Raider και η ισάξια σε επιδόσεις κόκκινη 7970/280 έπαιζε αέρα λόγω+1gb μνήμης σε υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών (1080p) ;! Γι αυτό και δεν έκανα το βήμα σε 4070S λόγω 12GB vram. 5070 αν χώσει ο τσιγκουναρος 16GB θα πάω ή σε μτχ 4080 (s).
  11. Αυτό ήταν καλό για short film. Απλοϊκή σεναριακή εκτέλεση που έχουμε δει δεκάδες φορές αλλά αρκετά ενδιαφέρον.
  12. Ο Bucky 'Callum Turner' του MotA https://deadline.com/2024/04/callum-turner-cast-apple-tv-new-sci-fi-series-neuromancer-william-gibson-1235892950/
  13. 'Ming-Na Wen thought she was filming The Mandalorian season 3, not The Book of Boba Fett series, due to secrecy and confusion.' Θυμάμαι να μαρεσει και να την παρακολουθώ με όρεξη, η αλήθεια είναι ότι περισσότερο έμοιαζε με extra επεισόδια του Mandalorian παρά ως μια ξεχωριστή spin of Star Wars ιστορία.
  14. 7nisiotis

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Σε πιο γραμμικά δρομάκια, χωρίς τα πρόσφατα στοιχεία RPG, φαίνεται να βαδίζει η Ubisoft στο Assassin's Creed Hexe, όπως μαρτυρά ο έμπιστος leaker ‘Tom Henderson‘ του InsiderGaming. Το οποίο παιχνίδι θα διαδραματίζεται κατά τον 16ο αιώνα με πρωταγωνίστρια μια νεαρή μάγισσα η οποία θα έχει και κάποιες 'υπερφυσικές δυνάμεις' όπως πχ να ελέγξει- κυριεύσει μια γάτα ώστε να ξεφύγει από αυτούς που την καταδιώκουν. Αναμένεται να ακολουθήσει μετά την κυκλοφορία του AC:Red, το 2026.
  • Δημιουργία νέου...