Προς το περιεχόμενο

Asenna

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    76
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, ATTIKA, GREECE
  • Απασχόληση
    Meas. Engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Asenna's Achievements

  1. Κακώς, ως πολίτης, αλλά δικό σου θέμα. Δες και το άλλο: ένα κατάστημα λειτουργεί σε γενικές γραμμές by the book (όσο γίνεται...) και ένα άλλο κάνει την αναφερόμενη στο άρθρο απάτη. Δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός αυτό ? Δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιοπους επιχειρηματίες ?
  2. Αδελφέ, μιλαμε για περιπτώσεις που εσύ πληρώνεις τον ΦΠΑ και το κατάστημα δεν το αποδίδει στο κράτος. Δεν μιλάμε για επιβίωση αλλά για απάτη προς το κράτος και κοροϊδία προς τον πελάτη.
  3. Asenna

    Lenovo G560

    Το μηχάνημα το έχω δει από κοντά και δεν πολυσυμφωνώ με τις απόψεις περί φτηνών πλαστικών που συναντά κανείς στο amazon. Σίγουρα δεν είναι όπως των ακριβότερων toshiba, dell αλλά είναι αρκετά καλύτερο από το αντίστοιχης τιμής toshiba c660-xx series το οποίο και είναι και δείχνει φτηνιάρικο. Αμφιβολίες διατηρώ για τον επεξεργαστή παρόλο που ο συνάδελφος παραπάνω λέει ότι φυσάει διότι πρόκειται στην ουσία για επεξεργαστή entry level dual core επιπέδου. Δεν πιστεύω όμως ότι για απλές εργασίες θα είναι πρόβλημα, δεν ξέρω για video. Ένα επίσης πρόβλημα που φαίνεται από τα reviews και είναι αλήθεια αν δει κανείς τον ιστότοπο της lenovo είναι ότι δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά για όλη την σειρά G560. Επειδή και το amazon είναι φειδωλό στα χαρακτηριστικά δεν μπορούμε να δούμε ούτε πως είναι η μνήμη των 2Gb. Είναι 1χ2 GB, 2χ1 Gb ? Επίσης, δεν μπορούμε να δούμε αν έχει hdmi ή όχι και γενικά τι γίνεται με την συνδεσιμότητα του συγκεκριμένου μοντέλου. Είναι λίγο ρίσκο αλλά η τιμή είναι πολύ δυνατή και για κάποιον με απλές απαιτήσεις είναι πολύ καλή επιλογή. Άλλη μια καλή επιλογή κατα την γνώμη μου είναι το dell inspiron 15R Link με περίπου 100 Ε επιπλέον αλλά χωρίς συζήτηση για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του σε αυτά τα χρήματα. Και ένα κλικ πιο πάνω από πλευράς ποιότητας case.
  4. Asenna

    μTorrent οδηγός και απορίες

    Καλησπέρα, εχω το εξής πρόβλημα. Έχω το FritzFon και πάνω του έχω ένα Linksys WRT54G με το οποίο μοιράζω internet σε ένα φορητό και ένα desktop wireless. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το Port forwarding ? Αυτό που έχω κάνει είναι να ορίσω static ip στα pc και να κάνω port forward μια περιοχή από πόρτες στο Linksys στις δυο static ip των δυο υπολογιστών. Sto FRITZ τί θα κάνω ? Μήπως forward προς την IP του linksys ? Το μtorrent μου δείχνει μόνιμα κίτρινο αν και κατεβάζω και ανεβάζω. Το τεστ όμως από το speed test βγάζει αρνητικό αποτέλεσμα.
  5. Θα μπορούσε κανείς να προτείνει μια κάρτα αξιοπρεπή για ένα media center PC με TV-out και DVI σε λογική τιμή ?? Δεν την θέλω για παιχνίδια.
  • Δημιουργία νέου...