Προς το περιεχόμενο

mphxths

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9630
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

21121 προβολές προφίλ

mphxths's Achievements

  1. mphxths

    UEFI + grub delete

    Ειναι χαλασμενη ? Τι εννοεις δεν λειτουργει ρε αδελφε ? Ναι , γιατι το ventoy δεν γραφει κατι στο bios. Mην βγαζεις συμπερασματα για πραγματα που δεν γνωριζεις. Η λυση ειναι απλη. Μην βγαζεις τον δισκο ή την μπαταρια της μητρικης. Ο bootloader γραφει πραματα στο bios. Οπως το efi αρχειο και το id του δισκου (δες παραθεση ημιθεου). Aν κατι απο αυτα αλλαξει ή σβησει η εγγραφη στο bios ειναι λογικο οτι θα υπαρξει θεμα με το booting. Πληρωστε τεχνικη υποστηριξη
  2. mphxths

    UEFI + grub delete

    Μην αλλαζεις δισκους σαν τα σωβρακα θα ηταν μια λυση
  3. Δες συγκριτικο εδω και βγαλε τα συμπερασματα σου. Στο μπατζετ που καθοριζεις , και στην μαρκα που καθοριζεις , δεν υπαρχει κατι που να αποτελει αναβαθμιση.
  4. Οταν βλεπω λινκς απο kimovil , crindge-αρω απειρα Το σκορ εκει ειναι απο ... αποψεις. Χιλιαδες φορες να δει καποιος συγκριτικο specs στο gsmarena και μετα να δει κανα review , παρα το kimovil
  5. Ε ναι , πρεπει να δεις ασυρματα το κινητο στα ποσα συνδεεται με το deco και απο αυτο να αφαιρεσεις αρκετα. Οπως ειπα , χανεται πολυ ταχυτητα στην ασυρματη συνδεση.
  6. Κατσε γιατι δεν καταλαβα. Το deco ενσυρματα συνδεδεμενο στο φριτζ. Και τεστ απο τι τραβας ? Απο καποια συσκευη ασυρματα συνδεδεμενη στο deco ?
  7. Εγραψα "δεν ξερω" γιατι βαριομουν να γοογλαρω. Παντως ο snapdragon ειναι ξεκαθαρα πιο γρηγορος.
  8. Το Α52s , οταν βγηκε εγινε best seller και αναρπαστο. Δεν ειναι ακομα η ωρα του να αλλαξει. Αυτα που ανεφερα , προσφερουν λιγο παραπανω μπαταρια και αντε πες και επεξεργαστη , που δεν ξερω αν οι exynos που εχουν πως συγκρινονται με τον snapdragon του Α52s.
  9. Ασυρματα συνδεδεμενο στο φριτζ? Στα ποσα ? Γενικως υπαρχει πολλη χασουρα στις ασυρματες συνδεσεις. Στο δικο μου ρουτερ , τα μηχανηματα μου συνδεονται στα 866 mbps (ενω θεωρητικα , ρουτερ και ασυρματες καρτες εχουν παραπανω δυνατοτητες) , και οταν τραβας "εσωτερικο" τεστ , η αποδοση ειναι πολυ κατω.
  10. Παλιωσε το Α52s ? 3 χρονια εχει που βγηκε Κοντα στα 250 παιζουν το Α54 και το Α35. Αλλα δεν εχουν μεγαλες διαφορες απο το Α52s. Αντε λιγο στον επεξεργαστη και λιγο στην μπαταρια. Ολα τα αλλα ειναι λιγο πολυ τα ιδια.
  11. mphxths

    Αγορα nvme

    Samsung 970 evo plus , αξιοπιστη λυση.
  12. Εβαλα του κατασκευαστη , ετος 2017 driver , χειροτερα απο πριν. Εβαλα τον τελευταιο της realtek και το αφησα εκει. Η τρεχουσα κατασταση ειναι αυτη των σκρινσοτς που ακολουθουν και δεν θα ασχοληθω αλλο , βαρεθηκα. Ισως ασχοληθω με τον nautilus τωρα να εχω κατι αλλο να εκνευριστω To 1o σκρινσοτ ειναι απο την "προβληματικη realtek" και ειναι ο,τι καλυτερο αποτελεσμα (+/- 3mbps-4mbps) μπορω να το φτασω και το 2ο ειναι απο το αλλο φορητο που τρεχει Fedora και εχει και αυτο παρομοια realtek.
  13. Οπως εγραψα και σε ενα απο τα αρχικα μου ποστς , το ολο πειραμα ειναι στην σφαιρα του ψυχαναγκασμου. Γιατι σε πρακτικο επιπεδο , οταν θελω να αντιγραψω καποιο μεγαλο αρχειο απο το λαπτοπ με τα Windows στο λαπτοπ με το Fedora , πεφτουμε σε αλλο προβλημα , αυτο του gnome/nautilus στο Fedora , το οποια για τους δικους του λογους δεν πιανει πανω απο ~560mbps (70mb/s) κατα την αντιγραφη. Αρα ειτε το ενα λαπτοπ πιανει 940mbps ειτε το αλλο 900mbps , το nautilus χεσμενα τα χει Απλα οπως ειπα , ειναι ο ψυχαναγκασμος , γιατι να μην δουλευει στην εντελεια η καρτα δικτυου του συγκεκριμενου λαπτοπ. Τεσπα , μπορει να τρωνε οι διεργασιες στο background κατι ψιλα απο το bandwidth , μπορει ο driver , μπορει χιλια δυο. Βαρεθηκα να ασχολουμαι
  14. Στις ιδιοτητες της καρτας εχει μονο τα v2 και on/off δεν κανουν διαφορα. Επαιξα με το προγραμματακι , αφαιρεσα κατι "old drivers" γενικα απο το συστημα , εβγαλα και τον driver της realtek , περασα ξανα τον τελευταιο που ελεγε "no power saving" , αλλα δεν ειδα προκοπη. Οριακα πιανει 890mbps-900mbps ενω κανονικα η 1000αρα τοπικη συνδεση τερματιζει περιπου στα 940mbps-950mbps. Καπου αρχιζω και κουραζομαι με την φαση.
  15. Ναι γενικως τετοιες μαλακιες τις κανουν τα A/V και τα firewalls αλλα τα απενεργοποιησα σε καποια φαση που δοκιμαζα πραγματα και δεν αλλαξε κατι. Σημερα εντωμεταξυ , αντι η ταχυτητα να κυμαινεται στα 800mbps-810mbps , για καποιον λογο εχει ανεβει στα 900mbps-910mbps. Δεν τερματιζει αλλα ειναι σημαντικη αυξηση. Δεν εκανα τιποτα σημερα απο δοκιμες. Ανοιξα το φορητο , εκανα ο,τι κανω καθε μερα , σε καποια φαση μπουταρα live iso fedora να δω το μοντελο της καρτας , ξαναμπουταρα windows και ξανασυνεχισα να κανω ο,τι κανω καθημερινα χωρις να ασχοληθω με δοκιμες. Τεσταρω ... 900mbps-910mbps. Κανω reboot , shutdown , lan off / on , για να δω αν θα αλλαξει κατι .. αλλα οχι , συνεχιζει να παιζει με την βελτιωμενη ταχυτητα των 900mbps-910mbps. Τι αλλαξε δεν ξερω... Windows ρε φιλε , δεν ξερεις απο που θα την φας
  • Δημιουργία νέου...