Προς το περιεχόμενο

Γιάννης Platano

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24.637
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

10 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Γιάννης Platano

  • Ημερομηνία γέννησης 18/04/1958

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Γιάννης Platano

    vodafone flex

    Η cosmote δεν εχει σίγουρα Το θέμα είναι πόσο τα χρεώνει η Vodafone σε σχέση με την τιμή που έχουν στο εμπόριο.
  2. Πριν λίγο είδα διαφήμιση της morris με πολύ καλές τιμές. Παρα τη γνώμη που λένε κάποιοι τη θεωρώ καλή μάρκα. Έχω πλυντήριο στεγνωτήριο κάπου 13 χρόνια και πλένει χωρίς υπερβολή κάθε μέρα. Στα 9 χρόνια εντός εγγύησης αλλαχτηκε το μοτέρ.
  3. Έτσι ακριβώς Θυμάμαι παιδιά που πήγαν κανονικά χωρίς αναβολή της ηλικίας μου κάπου το 1978, γεννημένος το 1958, που ήταν να πάω κι εγώ και δεν ήταν κουρεμένοι με την ψιλή. Ακόμα θυμάμαι το ΑΣΜ μου 107/35682/79 107 Στρατολογικό γραφείο Καλαμάτας
  4. Ναι αλλά το ερώτημα μου είναι αν πριν το 1982 το κούρεμα ήταν με την ψιλή δηλαδή γλόμπος. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
  5. Σε αυτό που λένε με την "ψιλή" Αν δεν κάνω λάθος είναι... ο γλόμπος.
  6. Μια ίσως άσχετη ερώτηση Πριν μέρες σε ένα τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση είχε ερώτηση για το πότε καταργήθηκε στο στρατό το κούρεμα με την ψιλή και η σωστή απάντηση ήταν το 1982 και συμφωνεί και ο... Google Πήγα φαντάρος αλλά με 5 χρόνια αναβολή με την 82Δ ΕΣΣΟ αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι και τα προηγούμενα χρόνια το κούρεμα δεν ήταν... γουλί όπως στην ελληνική ταινία Νόμος 4000 για όσους την έχουν δει. Μετά από. ..μόλις 43 χρόνια θυμάμαι λάθος;;;
  7. 7 σελίδας και ο TS δεν μας είπε τι έγινε τελικά
  8. Που το επλυνες ?
  9. Ίσως δεν κατάλαβα καλά Μπορούμε να δηλώσουμε ότι θα πάρουμε τη νέα άδεια κυκλοφορίας από όπου θέλουμε; Με μπέρδεψε το... π στο Ναιπ...
  10. Κοίταξα στο app αλλά δεν βλέπω κάτι Έχω 5 κινητά και οπτική ίνα στα 1000 σε cosmote. Διόρθωση: Το βρήκα.
  11. Μίλησα πριν λίγο με το φίλο που είχαμε πάει μαζί τότε. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Ο πρώτος μαντρας που του είχε πουλήσει το αυτοκίνητο του είχε πει ότι είναι εισαγωγής. Μάλιστα κάτι ακόμα που δεν θυμάται καλά του είχε πει ότι είχαν πειράξει τα χλμ για να πληρώσουν πιο λίγο τελωνείο ή κάτι τέτοιο.
  12. Έτσι... Λίγοι δυστυχώς ξέρουν από την άδεια κυκλοφορίας να καταλάβουν αν ένα αμάξι είναι εισαγωγής ή όχι Νομίζω χωρίς να ξέρω ακριβώς ότι κάτι έχει αλλάξει τελευταία με αυτές τις άδειες κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα εισαγωγής.
  13. Ναι από ότι θυμάμαι επειδή είχα πάει μαζί με τον φίλο μου για να τον γυρίσω ηταν... κανονικός μαντρας. Του το πλήρωσε με τραπεζική μεταφορά. Απορώ πως το χαρακτήρισε... Ελληνικό Στα εισαγωγής τουλάχιστον τότε κάπου 10 χρόνια πριν, οι άδειες κυκλοφορίας εκεί που λέει πρώτη κυκλοφορία στα μεταχειρισμένα εισαγωγής έγραφαν 00/00/00 και στο διπλανό κουτάκι την ημερομηνία που πήρε ελληνικές πινακίδες
  14. Όχι δεν ισχύει αυτό Έχω εξουσιοδότησή πριν 2 χρονιά που μου έκαναν και τελικά δεν χρειάστηκε από gov Την σκανιαρα και φαίνεται οκ. Μάλιστα δεν ξέρω αν ο εκδότης μπορεί να κάνει άρση εξουσιοδότησης.
  15. Μάλιστα.... Κάτι τέτοιο μάλλον είχε κάνει αυτός ο έμπορος στην Ελευσίνα που αγόρασε αμάξι με εξουσιοδοτηση να το πουλήσει και έκανε κάπου 3 μήνες Μου έκανε εντύπωση όμως πως στην αγγελία που είχε στη σελίδα του είχαμε δει με τον φίλο μου ότι στο παρμπρίζ είχε κολλήσει ένα χαρτάκι που έλεγε "Ελληνικό" ενώ όταν το είχε πάρει ο φίλος μου μεταχειρισμένο ήξερε ότι είναι εισαγωγής.
  • Δημιουργία νέου...