Προς το περιεχόμενο

Xvipes

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.650
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Xvipes

  • Ημερομηνία γέννησης 19/09/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    44542
  • Ενδιαφέροντα
    Software Engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

42.577 προβολές προφίλ
  1. Μιας και λέτε τις εμπειρίες σας, δεν λέτε και σε ποιο αμάξι συμβαίνουν;
  2. Ευχαριστώ πολύ. Και εμένα 4 μήνες μου είχαν πει και τελικά έκανε ακριβώς 5 μήνες.
  3. Όταν κοιτούσα για αμάξια νομίζω η Volvo ήταν τόσο aggressive.
  4. Ναι μάλλον δεν θα κάνω τίποτα για την ώρα και θα τα κρατήσω τα λεφτά για όταν θα έχω ήδη γρατζουνιές κλπ. Πάντως εντύπωση μου κάνει πως δεν βρίσκω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα στην Ελλάδα.
  5. Δεν θα μπορέσει να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη όμως και αυτήν την στιγμή ζούμε την μετάβαση. Συμφωνώ πως μάλλον δεν θα το δω εγώ(ίσως ο γιός μου) αλλά δεν θα γίνω και αντίπαλος του. Ειδικά όσο υπάρχουν οδηγοί που αυτήν την στιγμή είναι στο ΤικΤοκ και δεν κοιτάνε μπροστά τους, εκεί η νέα τεχνολογία που ήδη υπάρχει θα φρενάρει ή θα ειδοποιήσει τον οδηγό ενώ το good old manual saxoralo θα στουκάρει.
  6. Αν τα συστήματα λειτουργούν όπως πρέπει 1000 φορές να εμπιστευτώ αυτά παρά τον εαυτό μου ή άλλους ανθρώπους. Μπορώ να καταλάβω την χάρη του να οδηγάς εσύ σαν "διασκέδαση"(αν και προσωπικά δεν μου αρέσει) αλλά εύχομαι πολύ σύντομα να πάμε στην λογική μπήκα στο αμάξι, έβαλα την διεύθυνση και έκατσα στο κινητό μου μέχρι να φτάσω όσο τα έκανε όλα το αμάξι.
  7. Ελπίζω να μην το εννοείς σαν σοβαρό επιχείρημα αυτό.
  8. Πήγα εχθές να κολλήσω το αμάξι στον τοίχο για να χωρέσει κάπου και όπως πήγαινα πίσω νόμιζα πως έχω ακόμα λίγο και ξαφνικά ακούω ένα γκαπ και το αμάξι να σταματάει. Γίναμε λέω και βγαίνω να δω και ήταν όλα μια χαρά απλά είχε πατήσει μόνο του φρένο γιατί αλλιώς θα έβρισκα. Κάτι τέτοια παραδείγματα, και πολλά άλλα, με κάνουν να θέλω την τεχνολογία στο αμάξι εχθές. Απλά πρέπει οι εταιρίες να προσλάβουν σοβαρό IT department.
  9. Ήρθε το νέο αμάξι και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τώρα που είναι καινούργιο να το πάω για κεραμική επίστρωση. Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως συνεργάζονται με μια εταιρία που κάνει κεραμική νανοτεχνολογία προστασίας αυτοκινήτου και κρατάει 10 χρόνια αλλά πρέπει να γίνει τώρα που είναι καινούργιο αλλά με κόστος 1500 ευρώ(χωρίς φπα)! Επειδή είναι πολλά τα λεφτά, είναι μαρκετινγκ αυτό ή όντως γίνεται δουλειά. Γνωρίζω για το ppf και δεν έχω σκοπό να βάλω, οπότε από αυτά που καταλαβαίνω υπάρχει η απλή κεραμική επίστρωση, η νανοτεχνολογία και να μην κάνω τίποτα. Αν θέλετε πείτε εντυπώσεις γενικά γιατί ψάχνοντας λίγο δεν βρήκα πολλά να έχουν γραφτεί εδώ.
  10. Ευχαριστώ πολύ και my bad! Και μια και οι κανόνες δεν διευκρινίζουν για ποιο εσωτερικό μιλάμε Βάζω και αυτήν την φώτο για όποιον μικρός έπαιζε όνομα-ζώο και στο χρώμα έβαζε λουλακί και τον κράζανε
  • Δημιουργία νέου...