Προς το περιεχόμενο

NIKOSKURT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    276
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.499 προβολές προφίλ

NIKOSKURT's Achievements

  1. η ταινια ειναι ενα προσωπικο τους προτζεκτ που καταφεραν απο την μια (και καλα καναν) και μια πολυ καλη μπιζνα απο την αλλη(παλι καλα καναν) . θα κριθει σαν ταινια απο οσους απεχουν απο ολα τα αλλα γνωστες και μη ταινιων ! γιατι σε ολα τα αλλα εχουν το κοινο τους που και μια μαυρη οθονη να εδειχνε για 2 ωρες ειναι πολλοι που θα λεγαν αριστουργημα ! (ηδη εχω πετυχει να λενε/γραφουν για πολυ δυνατες ερμηνειες ) αλλα οκ , εχουν την δυναμη το ονομα οποτε και το hype ! προσωπικα αν ποτε βγει ονλαιν , θα την δω .
  2. ειναι φιλε . απλα δεν ανεβασα ολο το τρακινγκ. γιαυτο και ενημερωσα οτι εδειξε που ηρθε ελλαδα. οποτε υπομονη
  3. τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης .
  4. αυτη την απορια ειχα και εγω. πηρα το ποσο και δεν εχω βαλει τοσα λιτρα. και μπορει να μην βαλω .τι γινετε με τα χρηματα ?
  5. δεν καταλαβα . αυτη η προκαταβολη που ειναι να μπει αυτες τις μερες τι φαση αν δεν εχεις βαλει ακομα τα συγκεκριμενα λιτρα πετρελαιο, η δεν βαλεις ποτε?
  6. οντως περα απο την πρωτη αγορα εξοπλισμου, που παλι εχουν πεσει οι τιμες. ενα μπουκαλι μπυρας τυπου IPA πχ εμενα μου κοστιζει ουτε 1€ . που τετιες μπυρες κατω απο 2,5€ δεν τις βρισκεις. και δεν μιλαω σε μπαρακια , εκει κατω απο 5 με την καμια . οποτε εγω οσο ασχοληθηκα ( και εχω κανει πολλαα λιτρα μπυρας και πειραματα ) κερδισμενος βγηκα.. και ελεγα πινω μια τιμια ωραια δικια μου μπυριτσα. επισης για τα ετοιμα κιτ ειναι μια χαρα. πολυ πιο φθηνα , λιγοτερη δουλεια και μπορεις και να τα πειραξεις κιαλλο και να βγει ακομα πιο καλο αποτελεσμα..απλα θελει λιγο διαβασμα μελετη και πειραματα ! μετα αν θες απο τα κιτ , πας σε partial mash , και αν μετα απο αυτα εχεις κεφια χρημα και ορεξη πας σε all grain . εγω προσωπικα αφου εκανα αρκετες παρτιδες με μεθοδο pαrtial / malt extract μονο και μονο για την γνωση και το πειραμα. και ειχα ωραια ομορφα και τιμια αποτελεσματα... οποτε εχω κεφια , περνω ενα κιτακι το πειραζω και λιγακι και πινω /κερναω σε φιλους μια πολυ καλη μπυρα που σε χρηματα βγαινει λιγο λιγοτερο απο μια Αλφα απο το περιπτερο.
  7. ξεκινας με κιτ οπως ειπαν τα παιδια ..και η λυση για το καλοκαιρι ειναι να ζημωσεις με ξηρη μαγια Kveik .μεχρι και 40 βαθμους κανει δουλεια.
  8. NIKOSKURT

    Τουρισμός για όλους

    ισχυει οτι αν μεινει η καρτα απο περυσι χωρις να ξοδευτει , δεν θα μπορεις να παρεις μερος στην φετινη?
  9. εχει 10 μερες ενω για χρονια ειμουν απο τους τυχερους με καλη και σταθερη φουλ γραμμη ιντερνετ.. ξαφνικα βλεπω καποιες ωρες να lagαρουν η να μην ανοιγουν σελιδες, με το ζορι να παιζει βιντεο . να εχω τυχαια ρεσταρτ του ρουτερ 3-4 φορες την μερα . και ειδα οτι πλεων εχω πολλα crc errors. υποψην εχω φουλ καλο κλειδωμα γραμμης και download .μιλησα με live chat , και εκανα φορμα με πηραν τηλ . και αλλα λεω αλλα μου λεγαν για το προβλημα. τους εξηγω οτι δεν εχω θεματα αλλα και αυτοι αλλαξε καλωδιο , κανε ρισετ, κτλ κτλ ... τι πρεπει να τους πω ακριβως για να διορθωθει ?
  10. NIKOSKURT

    ZTE H288A (Nova)

    αν παιζουν οντως κωδικοι για root θα ηθελα κεγω με dm🙃
  11. prince of persia (pc) killer instict (arcade) alone in the dark (ps1) medal of honor (pc) gta vice city (pc)
  12. Ενημερωση. εδω και μια ωρα το σταθερο δουλευει κανονικα. δεν ξερω για ποσο ακομα 😑 αλλα εγινε
  13. τελικα εγινε το προβλημα αυτο σε κανεναν? απο χθες που εκανα αναβαθμιση απο 50 σε 100 . το σταθερο ειναι off
  14. εδω και ενα μηνα με μηνυματα να με παρουν τηλ και δεν πηραν ποτε (σε καποια ελεγα οτι θα κανω και καταγγελια) , και σε ακυρο απο υποκαταστημα νοβα για το ιδιο θεμα ωστε για να μου κανουν διπλασιασμο απο 50 σε 100 στα 26€ . 26 εδινα ηδη για την 50αρα! χθες το βραδυ μου πεταξε την προσφορα στο app και την εκανα..για να δουμε πως θα παει αυτο
  • Δημιουργία νέου...